آیا ترکیب سبک‌های مختلف (مولتی‌ستاپ) صحیح است؟

سلام دوستان یه سوال مهم دارم از تریدر های باتجربه و سودده. به نظرتون کار درستیه که برای تحلیل بازار مخصوصا سه تا سایکل که تو تایم فریم های مختلف هستن از ابزار ها و سبک های مختلف به صورت هم زمان استفاده بشه مثلا fvg و داو تیوری و خط روند ها واسه تشخیص روند استفاده شه به نظرتون این کار غلطه؟

سلام ….مهم ترین ابزار برای درک بازار پرایس اکشن هست و این ها صرفا استراتژی هایی هستن که روی پرایس اکشن سواره باید سالها تمرین کنید تا به درک پرایس اکشن برسید چون دقیقا میخواید یه زبان جدید یاد بگیرید

و اگر پرایس اکشن رو ندونید در درک روند دچار مشکل میشید مثلا با این موضوع که شما گفتید تشخیص روند برمیگرده به پرایس بازار محور قیمت و زمان هست تسلط روی هر دو و در ابتدا محور قیمت بسیار مهمه

1 لایک کرده

سلام محمد عزیز، سوال خوبی پرسیدی.

ترکیب ابزارها اگر بر اساس یک پلن مشخص باشد، قدرت تحلیل را بالا می‌برد؛ اما خطر فلج تحلیل (Analysis Paralysis) هم وجود دارد. استفاده همزمان از FVG (از سبک ICT) و تئوری داو (کلاسیک) در واقع ترکیب نقدینگی با ساختار بازار است که بسیاری از تریدرهای حرفه‌ای انجام می‌دهند.

یک پیشنهاد: سعی کن به جای استفاده از چندین ابزار برای تشخیص یک مورد، از هر ابزار برای تایید مرحله‌ای استفاده کنی. مثلاً: ساختار با داو، ورود با FVG.

2 لایک کرده

اگر به درک درستی از ابزار ها و سبکها رسیده باشیم بله اتفاقا کار خیلی مفیدی هم هست تو بیشتر مواقع اینکار نواقص روشها و سبکهارو پوشش میده .

1 لایک کرده

من اینکارو پیشنهاد نمیکنم چون هم تحلیل رو پیچیده میکنه و امکان خطا رو بالا میبره هم اینکه هرچی تحلیل و استراتژی ساده تر باشه خطر اشتباه کمتره. مسئله ی دیگه اینه که اگه میبینی سبکی جواب میده سعی نکن با سبک های دیگه ترکیبش کنی چون خراب میشه :sweat_smile:

تجربه شخصی خودمه

1 لایک کرده

مسئله رو این طوری مطرح کنی شفاف تر میشه: ویژگی های یک استراتژی خوب چیه؟ جوابش: ۱- تا حد امکان ساده باشه (باید بتونی استراتژیت رو پشت یه کارت ویزیت بنویسی) ۲- کاملا شفاف باشه و قابل نعبیر و تفسیر نباشه. ۳- یک سال ازش بک تست گرفته باشی و وین ریت و ریسک بهر یوارد و حداکثر تعداد ضرر متوالی و میزان بازگشت سرمایه اش رو دقیق داشته باشی.

هر چقدر سبکهای بیشتر یرو باهم ترکیب کنید احتمال این که دچار فلج تحلیل بشید بیشتره. ولی می تونید استراتژیتون رو بر مبنای یک سبک مشخص بنا کنید شرطهای اصلیش رو مشخص کنید ولی با اطلاعات دیگه در زمینه ی همون سبک تایدیه های اضافی بگیرید

1 لایک کرده

من خودم ستاپم ترکیب SMC و ICT و حمایت مقاومت کلاسیک و بررسی تک کندلیه! فقط باید بدونی کدوم رو کجا استفاده کنی:

مثلا اینکه توی تایم ۱۵ دقیقه هم ICT هم SMC استفاده کنی باعث میشه اینقد درگیر آنالیز کردن بشی که یا کلا نتونی تصمیم بگیری یا دیر تصمیم بگیری و استاپت خیلی عمیق بشه و نسبت ریسک به ریوردت بیاد پایین و … اتفاقات آسیب زننده پیوسته به پلن معاملت.

بهتره ساده سازیشون کنی: مثلا من SMC رو برای نقطه ورود توی ۱ دقیقه و بایوس روزانم توی استراکچر کندل های روزانه استفاده میکنم

ICT رو برای مدیریت ریسک و مدیریت ترید و نقطه خروج

حمایت مقاومت رو برای پیدا کردن ناحیه ورود استفاده میکنم.

تک تندل هم برای اول هفته که مشخص کنم از هفته بعدی چی میخوام و دنبال چی میگردم.

ولی برای خیلیا ممکنه این ستاپ پیچیده باشه؛ و یک تایم فریم یک نماد یک استراتژی رو انتخاب کنن که خیلی هم خوبه، اگه کار میکنه اگه سودده هست چرا که نه؟!

چیزیو پیدا کن که خودت باهاش راحتی، نه چیزی که بقیه میگن راحته!

1 لایک کرده

«ترکیب ابزارها کاملاً کار درستی است، اما مشروط به داشتن یک استراتژی مشخص. چیزی که به آن «همگرایی ابزارها» می‌گویند، یکی از قوی‌ترین روش‌ها برای فیلتر سیگنال‌های کاذب است. فقط مراقب «Over-trading» ذهنی نباش. قانون ساده من: تایم بالاتر = روند (با داو و خط روند)، تایم پایین = حد ورود و خروج (با FVG). موفق باشی.»

2 لایک کرده

جوابت عالی بود.

1 لایک کرده