بهترین سبک در تشخیص روند تایم های بالا

کدام سبک در تشخیص روند تایم فریم های بالا مثل روزانه و هفتگی و ماهانه بهتر عمل میکند؟

باتوجه به اینکه هرکسی سبک متفاوتی رو داره کار می‌کنه و با توجه به اینکه هر سبکی نقاط قوت و ضعف خودش رو داره می‌خواهیم به یک جمع بندی برسیم که کدام سبک در تشخیص روند تایم فریم های بالا بهترین عملکرد را دارد.بنابراین لطفا نظر خودتون رو با ذکر دلایل بگید

3 لایک کرده

سلام
محمد جان اینکه میگی کدوم سبک نمیشه گفت
هر سبکی نسبت به خودش و پارامترای خودش میتونه روند رو تشخیص بده

تایم بالا و پایین نداره
بازار فرکتالی عمل میکنه هر آنجه در تایم بالا اتفاق می افته در تایم پایین هم اتفاق می افته

اینکه لزوما میگی کدوم سبک بهتر عمل میکنه سوال درستی نیست

5 لایک کرده

درسته که بازار فراکتاله و اینم درسته که هر سبکی می‌تونه روند رو تشخیص بده بالاخره با هر سبکی دنبال این هستیم باتوجه به روند معامله کنیم.

اما اینکه در تشخیص روند عملکرد هر سبک چگونه است جای بحث داره

همه سبک ها مناسب اسکلپ نیستند و همه سبک ها هم در سویینگ عملکرد یکسانی ندارند.شاید در خیلی از سبک ها موارد مشابهی باشه اما در جزئیات سبک ها با هم تفاوت دارند.به همین دلیل نقطه ورودها متفاوته و تارگت ها نسبت به هر سبک متفاوته

5 لایک کرده

* بالاخره با هر سبکی دنبال این هستیم باتوجه به روند معامله کنیم. *
به شخصه توی سیستم و استراتژی من روند رو اصلا نگاه نمیکنم .

3 لایک کرده

بالاخره روند اون حرکتیه که شما از مارکت انتظار داری

1 لایک کرده

توی همین فروم nds کار داریم الیوت کار هم ممکنه داشته باشیم و کسانی که پرایس اکشن کلاسیک کار می‌کنند یا عرضه و تقاضا و rtm و ایچیموکو و اسمارت مانی و ict و والیوم هارمونیک و…

منتظر دلایل دوستان هستم

و این مباحث قطعا مفید خواهند بود و چه بسا که شاید به نتیجه ای رسیدیم که بشه دو سبک متفاوت رو ترکیب کرد یا حتی سبک جدید ارایه داد!:sweat_smile:

یا حتی نوع نگاهمان به چارت تغییر کرد

دلیل وجود سبک های مختلف هم اینه که نوع نگاه هرشخص نسبت به چارت متفاوت بوده و اصلا شکی نیست که عملکرد همه سبک ها مثل هم نیست.که اگر هر سبکی برای همه جواب میداد و یا نوع نگاه اون سبک به چارت برای همه قابل قبول بود الان سبک های مختلف نداشتیم.

2 لایک کرده

من بعد از چند سال ترید به این نتیجه رسیدیم که باید دنبال ستاپی باشم که نیاز به تشخیص جهت مارکت از قبل نداشته باشه حتما تعجب میکنید ولی این دقیقا چیزی هست که بهش رسیدم در تایم پایین البته معامله میزنم در یک دقیقه یه نگاه به ۵ دقیقه دارم ولی تمام مطالبی که قبلا یاد گرفتم رو به عنوان تاییدیه های اضافی در نظر میگیرم منتها در اصل نیازی به پیشبنی جهت قیمت ندارم.

به طور کلی در دنیا تعدادی از تریدرهای منشعب از آی سی تی یا سبکهای دیگه دنبال استراتژی بی نیاز به تعییین جهت قیمت هستن اینا تریدرهای ۱۰۰ درصد واکنشکرا هستن و هیچ نظر خاصی به قیمت ندارن

3 لایک کرده

اگه بخوایم فنی و منطقی به قضیه نگاه کنیم توی تایم فریم های بالا مثل هفتگی و ماهانه نویز بازار خیلی کمه و در واقع داریم رد پای پول هوشمند یا همون بانکهای بزرگ رو میبینیم. به نظر من برای تشخیص روند توی این سطوح سبکهایی که بر پایه ساختار بازار یا همون مارکت استراکچر هستن بهترین جواب رو میدن.

دلیلش هم سادست چون توی تایم بالا شما دنبال شکستن سقف و کف های اصلی هستی. سبکهایی مثل کلاسیک یا حتی آر تی ام و ای سی تی چون روی عرضه و تقاضای واقعی تمرکز دارن خیلی دقیق تر جهت کلی رو نشون میدن. اندیکاتورها معمولا توی تایم بالا خیلی تاخیر دارن و تا بیان سیگنال روند بدن نصف حرکت رفته.

میخوای روند تایم فریم های بالا رو تشخیص بدی دنبال سبک و فلان اندیکاتور نگرد.

برو چرخه های بلند مدت اقتصاد کلان رو یاد بگیر

راجب(فازهای کلاسیک ماکرو چرخه سالیانه)

تحقیق کن و به دکترای این موضوع برس در نتیجه کل ساختار روند رو میتونی ببینی.

3 لایک کرده

متوجه هستم که بدون بایاس و با درک درست در همون تایم فریم های پایین هم میتوان اسکلپ زد.

اما من دنبال درک بیشتر و فهم حرکات مارکت هستم

1 لایک کرده

اما ضعف هایی هم دارند.فرض کنید در تایم فریم ماهیانه انتظار ریزش قیمت را داریم قیمت ممکنه نقدینگی کف رو بگیره یا ممکنه به اوردر بلاک واکنش نشون بده و بعد صعودی بشه قبل از رسیدن قیمت به اون نقاط ما نمی‌دونیم چه اتفاقی می افته حتی ممکنه از اون نواحی هم بیاد پایینتر.خب قبل از واکنش به قیمت از کجا بفهمیم که قیمت از کدام نقطه تغییر روند میده؟حالا فرض کنیم با الیوت موج ها رو می‌شماریم و انتظار داریم که موج پنجم تشکیل بشه خب اگر با تاییدیه های ict و با این این سناریو که ممکنه موج پنجم تشکیل بشه میتونم انتظار اینکه قیمت بیشتر نزولی خواهد بود رو در نظر بگیریم و این خیلی کمک کننده است چون با سبک ict سناریویی نداشتم که از قبل تشخیص بدم که چه اتفاقی ممکنه بیفته.این صرفا یک مثاله اما می‌تونه چنین اتفاقی در چارت بیفته.امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم

1 لایک کرده

منابعی که میتونم برم یادبگیرم رو معرفی کنید لطفاً

1 لایک کرده

اطلاعات که در خصوص فازهای کلاسیک ماکرو چرخه سالیانه رو از هوش مصنوعی مختلف بخواهید بهتون توضیح بده. آموزش همشون رو کپی و تبدیل به یک دفترچه یادداشت کنید و درنهایت شروع به درک وضعیت کلی شرایط بازار های مالی کنید.

1 لایک کرده

سوال پیش میاد که با چ ریواردی؟؟

دوستان عزیز روندهای بزرگ با اخبار فاندامنتال شکل میگیرند فارق از هر سبک معاملاتی نمونه طلا با شروع کرونا مردم رجوع به سمت خرید سرمایه امن طلا کردن بعد از اون درگیر جنگ روسیه واکراین و این اواخر هم این جنگ البته که اخبار اقتصادی دیگه هم مثل نرخ بهره،نرخ بیکاری ،احساسات مصرف کننده واعتماد مصرف کننده هم مهم هستش

بانک ها قمار نمی‌کنند دوست عزیز و حجم مارکت و جهت و روند مارکت و اهداف قیمتی را کنترل می‌کنند و برنامه ریزی شده اند تا سودده باشند.فاندامنتال نیز همراستا با سیاست های بانک ها و اقتصاد کشور است و دولت‌ها نمی‌خواهند که بانک ها ورشکسته شوند.بنابراین بانک ها الگوریتم پویا دارند تا قیمت طبق آن الگوریتم حرکت کند به همین دلیل مواردی وجود دارند در سبک های مختلف که طبق آنها ترید میکنیم و به موارد متعددی برمی‌خوریم که در چارت تکرار شده اند یا چارت طبق آن موارد حرکت می‌کند وگرنه اگر حرکات قیمت بصورت تصادفی می‌بود کل سیستم بانکی رو قمار بنا میشد و خب اصلا چرا بانک ها باید فعالیت میکردند.این الگوریتم پویا طبق منطق هایی نوشته شده که با دخیل شدن فاندامنتال کماکان مارکت طبق الگوریتم حرکت خواهد منتهی ممکنه حرکات قیمت کندتر یا سریعتر یا اندازه حرکت بیشتر یا کمتر باشد اما این الگوریتم پویا کماکان طبق کدنویسی که شده است عمل خواهد کرد.هر کندل طبق الگوریتم و طبق حجم مارکت روزانه و اهداف قیمتی که بانک‌ها در نظر دارند یک قیمت بازشدن دارد سپس یک حرکت خلاف اون جهتی که بخواد حرکت کنه میزنه تا استاپ صندوق ها و موسسات رو بزنه سپس به حرکت خودش طبق الگوریتم با نوساناتی که ایجاد می‌کنه ادامه میده و بعد هدف قیمتی خودش میرسه که میشه بالاترین نقطه اون کندل و سپس به حرکت نزولی ادامه میده و سپس بسته میشه که میشه اوپن لو های کلوز که باعث تشکیل یک کندل صعودی میشه.بنابراین هر کندلی که تشکیل میشه طبق یک الگوریتم پویا با کدهای از پیش تعیین شده عمل می‌کنه.حالا فرض کنید این کندلی که گفتم یک کندل هفتگی است.این کندل هفتگی طبق الگوریتم حرکت می‌کند اما اینکه اندازه این کندل چقدر باید باشد رو بانک ها با اخبار فاندامنتال و حجم مارکت و اینگونه موارد کنترل می‌کنند.اما الگوریتم همیشه یکسانه یعنی همیشه یک کندل صعودی شامل اوپن لو های کلوز است و یک کندل نزولی شامل اوپن های لو کلوز است.

بنابراین بپردازیم به تکنیکال و الگوریتم قضیه😁

جمع بندی تا به الان

۱-بعضی دوستان نیازی به بایاس تایم های بالا ندارن و اسکلپ کار می‌کنند.

۲-روند مارکت در تایم فریم های بالا طبق فاندامنتال شکل می‌گیرد.

۳-چرخه های بلند مدت اقتصاد کلان،فازهای کلاسیک ماکرو چرخه سالیانه

۴-سبکهایی مثل کلاسیک یا حتی آر تی ام و ای سی تی چون روی عرضه و تقاضای واقعی تمرکز دارن خیلی دقیق تر جهت کلی رو نشون میدن.

==========

دوستان بنده بیشتر بدنبال علل تکنیکالی و الگوریتمی هستم اما از یادگیری بقیه موارد هم استقبال میکنم.

نوع تشخیص روند هر سبک متفاوته و شکی ندارم که هرکدام نقاط ضعف و قوت خودشون رو دارند.بنا به سبک خودتون چنانچه تجربه ای دارید دریغ نکنید که بعدها یک جمع بندی کلی خواهیم رسید.و خواهشاً دلایل رو هم ذکر کنید

دوست عزیز من راجب بانک و الگوریتم صحبت نکردم این خزعبلات رو ریپلای کردی ایرادی نداره ولی از هرجا کپی کردی لفت بده که جزء اون 97 درصد بازنده نباشی

بهترین سبک ، سبک شیر یا خطه.

سکه را بندازید بالا شیر اومد بخر خط اومد بفروش.

شیر یا خط در کنار سبک مدیریت ریسک PDB/DB کاملا میتونه سودده باشه