قرعه کشی پراپ سرمایه گذار برتر

منظور از ریسک شناور بالانس لحظه ای حساب هست و معاملات باز

آها دمت گرم پس اون درلحظه حساب میشه دراودان از بالانس ابتدای روز. قانون IP رو هم اگه میدونی چیه لطف کن بگو بفهمم چیه ممنونم :folded_hands:

هرکاری نداره ترید نکنه اون دیگه مشکل شرکت نیست شرایط ایجاد کرده که هرشخصی برایه تو اتصال به متاتریدر باید ماهیانه 10دلار هزینه کنه کسی که10دلار نداره ماهانه چرا اصلا باید ترید کنه؟این بیزینس مناسبش نیست هزینه گین گرفتن اینجا بالاس حرف شما هم تاثیری بر عملکرد اینده شرکت نداره گل پسر

اره یه سرور دمو داده دستمون اینم دیگه هزینه بردار شده ترید دمو هم دیگه رانتی شد

بله دقیقا . قانون IP هر شرکت متفاوته ولی من خودم به شخصه فقط با یک سیستمم داخل اکانت لاگین میکنم که بهونه ای فردا نباشه

ip مشترک میگه که بیشتر از یک فرد نباید با یک دستگاه یا اینترنت مشترک مثل وایفای ک داریم به یک حساب پراپ وصل بشن

ریسک شناورم وقتی تعداد معاملات همزمان یا با فاصله کمتر از پنج دقیقه معامله دوم سوم… باز بشه میشه سه درصد وگرنه تک معامله باشی همون پنج درصده

سلام
ریسک شناور ربطی به دراوداون نداره
ریسک شناور ریسک لحظه ای معامله باز یا معاملات هم زمانته
یعنی اگه ریسک شناور سه درصد گذاشته تو پراپ
شما مثلن می تونید هزار بار ۲.۹ درصد ریسک کنید غیر همزمان هیچ مشکلی نه برای ریسک شناورند می خوره نه دراوداون روزانت
حواست باشه معاملات همزمان معاملاتی نیستن که همزمان باز شده باشند معاملاتیند که همزمان باز باشند
یعنی شما ممکنه یه ساعت قبل یه معامله گرفته باشید ولی نبسته باشیدش العان یه معامله باز کنید این ها همزمان حساب میشن

حقیقتا جای تاسف داره پراپی که این همه کاربر با همچین گردش مالی عظیمی داره چطور نتونسته یه سرور ران کنه
بر عکس بروکر ها تو این وضعیت به طرز عجیبی بهتر عمل کردن الان چند روزه دارم سرور های ایکس چیف رو نگاه میکنم نه ثانیه ایی قطع شده نه اسپرد عجیب و غریبی داره

برای برداشت سود مگه شما کیف پول تراست ولتی چیزی نمیدادید؟

الان تو این نت ملی بالا میاد مگه؟ بر فرض تو نت ملی هم سرور بیاره سودتونو چجور میخواید برداشت کنید؟

با صرافی های داخلی؟

ببین قوانین پراپا متفاوته ولی بنظرم بهترین کار یه گوشی و یک سیستمه

اما بهت بگم اینترنتتم مهمه نمیشه هر سری یک ف ش متفاوت استفاده کنی، البته اونم پراپ داریم تا پراپ در مجموع سعی کن اینترنت و وسیله تریدت خیلی تغییر نکنه

شما برای برداشت سود هم میتونی ادرس ولت بدی هم ادرس صرافی که مستقیم بیاد حساب رمزینک یا نوبیتکست (به عنوان مثال)

از لحاظ امنیتش منظورم بود که چندباری اتفاق افتاده و تترهای ملت بلاک شده

وگرنه البانکم هست

خیلیا مثل شمان … منم همینطور

دوستانی که کانفیگگرفتین ، نت استیبله ؟

قطع و وصلی نداره؟

خب من شاید درآینده لپ تاپم و گوشیم تغییر کنه یا بخوام با دوتا لپ تاپ و یک گوشی روی حسابم ترید کنم

افتضاحه هم قطع وصلی داره شدید هم بعضی وقتا ضعیف میشه و اکثرا ضریب دارن حجمش زود تخلیه میشه

خب پس قطعا واسه فست اسکلپ مناسب نیست .. ممنون که پاسخ دادین :folded_hands:t2:

عجیبه که چجوری با این شرایط میحان حسابا رو فعال کنن

من اگر بستر ملی فراهم کنن بدون کان.فیگ بشه ترید کرد فعال میکنم اگر نه که بیخیال میشم و صبر میکنم اینترنت باز شه

متاسفانه میزنه لینک expire شده

فدا سرت نزدیک به ۶هزار نفر رای دادن نتیجه مشخصه ۸۳درصد گزینه ۲