قرعه کشی پراپ سرمایه گذار برتر

سلام منوحساب دارم ..نمادم داو و طلا هست ایا با نت ملی میشه و یا با فیلتر شکن متا باز میشه ..ممنون میشم بهم اطلاع بدی پیگیر باشم

اگه رو اینترنت ادامه بدن شما میتونید کان.فیگ بگیرید. چارت رو نت داخلی با فراز یا تریدینگ ویو دنبال کنید و فقط موقع باز کردن یا تغییر پوزیشن به کان.فیگ وصل بشید تا مصرف و هزینه به حداقل برسه. ضمنا آپدیت ویندوز و نرم افزارهای غیرضروری رو غیرفعال کنید.

با پشتیبانیشون که صحبت کردم مشخصه هنوز خودشون نمی دونن میخوان چیکار کنن

سلام

با چی وصل هستید به ما هم بگید نه سایت کمبت بالا میاد و نه متاتریدر ؟

نتم مخابرات هستش

چه جوری وصل بشیم؟ من قبل از قطعی اینترنت چالش در سود دارم در کامبت

چرا من پرسیدم . ادامه خدماتشون مثل قبل روی نت بین الملل میخان باشه . من گفتم من نمیتونم ماهی 10 15 تومن هم پول نت بدم . گفتن شما گزینه 1 رو انتخاب کن .

با این اوضاع شرایط 10 برابر سخت تر از قبل شده . بیای با دلار 180 تومنی هم اکانت بگیری هم ده پونزده میلیون هم ماهی پول نت بدی که میخای چالشو پاس کنی

. یعنی یه اکانت 10 کا رو تو یک ماه بخای به ریل برسونی باید باید بالای 30 میلیون هزینه کنی که اونم تازه پاس بشه یا نشه .

فکر کنم اینطور باشه که کسایی که یک بار ترید بزنن حساب از کلوز اونلی خارج بشه کسایی که ترید نکنن حساب ها فریز بمونه

اگر بخوان این کار رو بکنن باید شامل اکانتهایی بشه که بعد از این تصمیمشون خریدلری شده و نه اکانتهای قبلی. شخصا من هر چقدر هم درآمد داشته باشم پول کانفیگ نمیدم

اینطوری که خیلیا میرن سمت پراپهای دیگه یا اصلا مستقیم تو بروکر ترید میکنن

بعد دوماه یا بهتره بگم ۳.۴ ماه قطی آخرش اومدن میگن باید با خرید گیگی بین الملل بیاید ترید کنین؟ بخدا اینا نابغن خیلی مغزشون کار میکنه من حیرانم :neutral_face:

تکلیف ما که سودده نیستیم و چالش داریم چیه ما که کیفمون پر پول نیس

آقا هنوز معلوم نشده شرایط قراره چی باشه

خود پشتیبانی گفته بذارید تکلیف نظرسنجی مشخص بشه اعلام میکنن بعدش

این همه صبر کردیم یکی دو روزم روش دوستان :joy:

یا میتونیم ادامه بدیم یا اینکه نمیتونیم و حساب مثل قبل فریز میمونه (برای کسایی که حساب داشتن از قبل)

کسایی که تازه میخواستن حساب بگیرنم راه حایگزین پیدا میشه

صبر کنید یکم

واقعع نمیدونم چرا ما انتظار داریم سگب بیاد یه کاری واسمون بکنه مگه قطعی نت دست اوناس؟

تمام پراپ ها و بروکرایی که رو نت ملب ران کردن سروراشون باگ داره من بروکرارو تست کردم اصلا نمیشه کار کرد باهاشون پراپا هم که چند تا اسکمن که ماهی100دلارم بهت بدن کسی نمیره باهاشون کار کنه

سگبم چاره ای نداره حسابارو باز میکنه هرکی تونست به نت وصل بشه ترید میزنه هرکیم نتونست میشینه تا نت باز بشه

نمیدونم چرا بعضیا درک نمیکنن راه دومی وجود نداره شما الان پاشی بری ترکیه هم ماهی200میلیون واسه یه بخور نمیر میخوای که فقط به نت دسترسی داشته باشی نتی که عملا کاربرد نداره چون هیج پراپ و بروکری بهت خدمات نمیدن چون پاسپورتت ایرانیه

هیچ راهی جز باز کردن سرورا وجود نداره نت ملی جواب نمیده سرتا پاش باگه این نت چندین سالم کارداره بخواد درست بشه لطفا اینو درک کنین دوماهه دارین به پرو پایه سگب میپیچین الان اومده یه حرکتی میخواد بزنه منتقد شدین؟میخواین پول کانفینگتونو بده؟میخواین سر گرونی اقلام خوراکیم بریم سگبو نقد کنیم؟

واسه ما که نه واسه خودشون
فعالیت سگب بدون اینکه وضعیت اکثر کاربران رو بسنجه و بخواد کاری بکنه بی معنیه
برای یک عده محدود که بتونن نت تهیه کنند اونم با این وضعیت ناپایدار موفق باشه

آقای امین خان همه سودده نیستن بتونن گیگی بخرن که ضریب داره زرتی تموم میشه بعدشم قبل این دو ماههم یه ماه قط بود قبلشم جنگ ۱۲ روزه قطی داشتیم نمیتونست به فکر راهکاری باشه؟ ینی شرکت به این بزرگی باید ۶۰ و چند روز همه رو الاف کنه تا یه چیزی بگه تازه اونم وقتی میپرسی بگه برنامه نداریم تا نظر سنجی مشخص بشه؟؟؟

بعدشم سگب وظیفه داره که جواب بده این همه آدم ازش حساب دارن وگرنه همه رو ریفاند کنه بعد ساکت بمونه

سلام نه با vpn باز میشه

آخه تو نگاه کن اونایی که روی اینترانت هستن چجوری دارن کار میکنن !

یکی که هر روز داره سروراش قطع میشه

یکی دیگه کندلاش با تاخیره

یکی دیگه چارتش رفرش نمیشه !

سرمایه گذاربرتر به خاطر این نمیاد روی نت ملی

نت ملی یا روبیکا و بله رو مثل آدم بالا نمیاره حالا بیاد چارت نشون ما بده ! نمیشه که

اول روزی ۱ گیگ نمی‌خواد من بروکر کار میکنم تقریبا ۲ ساعت آنلاین هستم با متا حدودا روزی ۷۰/۸۰ مگر مگ میخوره !

دوماً ماهی ۱۰ تومن هم بده ٫ وقتی داری در میاری چه اهمیتی داره ۵۰ دلار هم بده بابت اون

من گفتم حداقل یه سرور ایران رو هم اضافه کنید که کسایی که نمیتونن کانفیگ بخرن بتونن رو نت ملی ادامه بدن .. گفتن هیچ تصمیمی برای ادامه روی نت ملی ندارن . و کارشناساشون میگن نت ملی کیفیت لازم رو نداره .

بعدش گفتن نظر شما رو منتقل میکنم . (منم باور کردم :face_with_raised_eyebrow: )

این درحالیه که همین الان شما متاتریدر بروکر هایی مثل وینگو رو وصل کنی میبینی خیلی بهتر از سرور اختصاصی سگب قبل قطعی وصلن . بدون اختلال.

دوستان من چون تا حالا حساب پراپ نداشتم اینو میپرسم. این قانون IP رو میشه یکی بهم توضیح بده یعنی چی؟ من اگه با دوتا لپ تاپ وصل بشم نقض قانون هست؟ یک سوال دیگه هم دارم اونم اینکه مثلا دراودان روزانه وقتی 5 درصد هست پس چرا ریسک شناور 3 درصدی هم گذاشتن اگه اینجوری باشه دراودان روزانه 5 درصد اصلا الکیه چون قبلش ضرر به 3 درصد برسه حساب فیل میشه. من چون آشنا نیستم شاید سوالاتم بدیهی باشه لطفا یکنفر توضیح بده ممنونم

اوکیه ها

فقط الان منی که نمیتونم روی نت بین‌الملل کار کنم چجوری باید برم تلگرام گزینه اول رو تو نظر سنجی انتخاب کنم؟