[quote=“Meti, post:79, topic:9441, username:MetiNQ”]
از لحاظ امنیتش منظورم بود که چندباری اتفاق افتاده و تترهای ملت بلاک شده
وگرنه البانکم هست
[خوبه ...... اگر برداشت سودمونم که قبل جنگ زدیم میداد بهترم میشد[quote=“Meti, post:79, topic:9441, username:MetiNQ”]
از لحاظ امنیتش منظورم بود که چندباری اتفاق افتاده و تترهای ملت بلاک شده
وگرنه البانکم هست
[خوبه ...... اگر برداشت سودمونم که قبل جنگ زدیم میداد بهترم میشدشما با یک اکانت یا پروفایل به دو تا سیستم وصل بشی مشکلی نیست . ولی اگر دوتا پروفایل متفاوت رو بیاری روی یک سیستم نقض قانونه
sgb قانونش (فکر کنم روی حسابای زیر 50k) اینه بیشتر از 3% درادون روزانه نباید داشته باشید. یعنی مجموع ضررهای معاملات باز نباید از 3% بیشتر بشه. ولی باید همیشه احتیاط کرد و مثلا بیشتر از 2% نزاری بشه. یا درادون مجاز روزانه 5% ولی باید بیشتر از 3، 4 درصد نزارین بشه. sgb اهمیتش به این بوده که سودها رو پرداخت میکرده.
شاید بهشون اطلاع بدی اوکی باشن
من برام پیش نیومده حقیقتا ولی دوستام که با چند دستگاه رفتن بهشون گیر دادن و حساب هم گرفتن ازشون
اگر سرمایه گذار برتر بتونه با نت ملی بیاد روی کار عالی میشه . چون در صورت کار با نت بین الملل و کان.فیگ هم برای خیلی از کاربر هاش هزینه ی بالایی داره فعالیت که شاید اکثرا نتونن از پسش بر بیان و همین باعث کاهش کیفیت خدمات و فعالیت شرکت بشه و هم اینکه در صورت تداوم این وضعیت قطعی برای مدت طولانی تر و مکرر با مشکل کاهش کاربر مواجه بشه که در این صورت هم به ضرر شرکت هست چون خیلی ها به سمت شرکت هایی جذب میشن که رو بستر نت ملی و با هزینه های مناسب تر فعالیت کنه .
آخرین آپدیت این اطلاعیه:
هنوز هیچ تصمیمی مبنی بر فعالیت کاربرا چه با کانفی.گ چه بر بستر ملی صورت نگرفته.
مهلت تموم شدن نظر سنجی ۱۸ اردیبهشت ساعت ۸شب میباشد.
آمار رأی : ۶۴۰۰هزار نفر و ۸۳درصد گزینه ۲ و ۱۷ درصد گزینه ۱
بعد از اتمام نظرسنجی اطلاعیه اصلی فعالیت با درنظر گرفتن شرایط معامله گرا با توجه به محدودیت های موجود صورت میگیره.
بچه ها هنوز خبری نشد از سرمایه گذار برتر؟؟ اعلامیه ای نذاشتن؟؟
دقیقا اگه SGB بیاد و بخواد اینجوری مثل بقیه با این قطعی و افتضاح بودن نت ملی و هزار مشکل در وصل ی و اوردر زدن و استاپ و تی و… بخواد بیاد خراب میشه . هیچ پراپی در حال حاضر نمیتونه خدمات درست بده
دوستان ی که الان دارن از پراپ ها اکانت میگیرین توجه کنید هیچ پراپی هیچ پراپی الان اوکی نیست کافی حساب تست بگیرید و یکی دو روز ترید کنید پشیمون میشید با نت ملی ترید کردن تعطیله پولتون رو مثل من دور نریزید . تبلیغات ه همش که وصل هستن و میشه ترید کرد با نت ملی
صد در صد درست میگید . منم موافقم با شما
دوستان صبوری کنید
پولی که با زحمت به دست آوردید رو مفت از دست ندید .
الان پراپکو توی مسابقش هستم سرورش تقریبا مورد قبوله
من چند ساله با ایکس چیف کار میکنم هیچ وقت نا امیدم نکرده و همیشه حس خوب داده بهم
دقیقا من از مای پراپ خریدم هزینه الکی تا به ریل رسید بعد از ۲۰روز جواب داد مردود
آخرین اطلاعیه سرمایه گذار برتر
معاملهگران محترم سرمایهگذار برتر
**
در ادامه روند نظرسنجی اخیر و با توجه به همراهی گسترده معاملهگران با مسیر آغاز خدمات، سرمایهگذار برتر کانال رسمی خود را در پلتفرم داخلی روبیکا بهعنوان یکی از مسیرهای اطلاعرسانی و در راستای توسعهی زیرساختهای ارتباطی بر بستر اینترنت ملی راهاندازی کرد**.
**
از شما دعوت میشود جهت دریافت تمامی اطلاعیههای مرتبط با وضعیت خدمات و ادامه فعالیتها، در این کانال عضو شوید و برای دوستانتان نیز ارسال بفرمایید.**
rubika.ir/SGB_PropTrading
قرعهکشی ۱۰۰ حساب ۲,۵۰۰ دلاری رایگان
**
به مناسبت راهاندازی کانال روبیکا، سرمایهگذار برتر برای معاملهگرانی که عضو میشوند، یک قرعهکشی ویژه در نظر گرفته است:**
**
جوایز: ۱۰۰ حساب ۲,۵۰۰ دلاری:comet:
مهلت شرکت: ۷۲ ساعت**
نحوهی شرکت در قرعهکشی:
**کافیست عضو کانال روبیکا شوید.
عضویت = ورود به قرعهکشی و شانس بُرد
این فرصت را با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا آنها هم شانس حضور در این قرعهکشی را داشته باشند.
سرمایهگذار برتر**
کانال رسمی سرمایهگذار برتر در روبیکا
معاملهگران محترم سرمایهگذار برتر
این کانال، مسیر رسمی اطلاعرسانی سرمایهگذار برتر در روبیکا و بر بستر اینترنت ملی ایران است.
در راستای حفظ دسترسی پایدار، توسعه مسیرهای ارتباطی و اطلاعرسانی منظمتر در شرایط مختلف، از این پس بخشی از اطلاعیههای مرتبط با وضعیت خدمات، بهروزرسانیها، زمانبندی مراحل فعالسازی و اخبار رسمی سرمایهگذار برتر از طریق این کانال نیز منتشر خواهد شد.
برای دریافت اطلاعیهها بدون وقفه، در این کانال عضو بمانید و لینک آن را برای دوستان تریدر خود نیز ارسال کنید:
rubika.ir/SGB_PropTrading
قرعهکشی ویژه اعضای کانال روبیکا
به مناسبت راهاندازی کانال رسمی سرمایهگذار برتر در روبیکا، یک قرعهکشی ویژه برای اعضای این کانال در نظر گرفته شده است.
جوایز قرعهکشی:
100 حساب 2,500 دلاری رایگان
مهلت شرکت:
72 ساعت از زمان انتشار این اطلاعیه
نحوه شرکت در قرعهکشی:
کافی است عضو کانال رسمی سرمایهگذار برتر در روبیکا باشید.
عضویت در این کانال = ورود به قرعهکشی
این فرصت را با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا آنها هم شانس حضور در این قرعهکشی را داشته باشند.
سرمایهگذار برتر
اولین و معتبرترین پراپفرم در ایران
به هر طریقی میخان مردم برن رو پیام رسانهای داخلی ….. پووووووووووووووووفففففففففف
کسی از دل خوشش نیست که بره پیامرسان داخلی از مجبوریه فقط. تلگرام همه وصل نیستن که اطلاع رسانی بشه تنها راه از مجبوری همین داخلیا هستن ![]()
این کانال سرمایه گذاربرتره؟؟ یا اینکه فیکه؟
سلام
بنظزتون نظرسنجی ای که تو روبیکا قرار داده بشه که همه میتونن شرکت کنن اعتبار بیشتری نداره
تا تو تلگرام که …..