خب الان من که دسترسی ندارم به تلگرام و ابزار تغییر آی پی ندارم چیکار باید بکنم ؟!
از پشتیبانی پرسیدم گزینه 2 یعنی با ابزار تغییر آی پی
اولا که خدا ازشون نگذره که این بلا رو سر اینترنت آوردن
ولی دوست عزیز ی هزینه جزئی بکنی به نظرم خوبه فقط باهاش ترید کن روی متا حجم زیادی نمیبره و سر موعدش برداشتتو بزن
چاره ای نداریم فعلا
آخرین بروزرسانی:
گزینه یک 16درصد
گزینه دو 84درصد
مهلت پایان نظرسنجی تا دو روز دیگه
بعد اطلاعیه میدن.
فک کنم خدماتشون از دوباره سر میگیرن با این تفاوت که استفاده از ابزار تغیر ای پی مجازه حدسم اینه
هر اطلاعیه که میاد توی تلگرام خدمتتون میزارم نگران نباشید کسایی که دسترسی به تلگرام ندارن.
دوست عزیز از کجا میشه تهیه کرد
از طریق مدل دستگاه متصل میفهمن حتی اگر ابزار تغییر ایپی داشته باشی باز میفهمن
امیدوارم زودتر این پلتفرم ایران بروکر راه بیوفته که با نت ملی وصل بشیم به همه جا ما یک راه ثابت و با ثبات نیاز داریم که خیالمون راحت باشه که دیگه هیچ وقت قطع نمیشه
کسی از دوستان دسترسی به تلگرام داره بررسی کنه نتایج نظرسنجی رو ؟ گزینه ی ۱ و ۲ چند درصد هستن همچنین تعداد رای دهندگان .
بخوایم عضو اون کنال بشیم باید تایید کنه هنوز مارو تایید نکرده مدیر کانال تا بتونیم گزینه دو رو بزنیم
کامبت دسترسی ها بازه ولی سرور متاتریدر بالا نمیاد
تا الان حدود 4200 رای، 83% گزینه دو ادامه فعالیت
به نظرم برید از کمبت تریدرز حساب بگیرید کاملا شفاف هست و فعالیت تو این مدت داشته و پرداخت سود انجام داده اینم کد تخفیف ۵۰ درصدی combat
بنظرم تا نت بین الملل وصل نشه خیال نمیتونه راحت باشه .از یه طرف همه که توانایی پرداخت هزینه برای نت و فرازچارت ندارن از طرف دیگه اعتمادی به پایدار بودن نت ها نیست ممکنه بخریم و بعد یکی دو روز از قط بشه و این سه ماه بیکاری هم ضربه سنگینی به اکثر ما زد. پس اتصال به سرمایه گذار برتر به شرط داشتن نت حقیقتا برای همه مقدور نیست .
هزینه فراز چارت :484هزار
هزینه نت: 1میلیون واسه یکماه
هزینه خرید اکانت 1k به دلار میشه 17 دلار هر دلار 190 هزار میشه 3/200 هزار
عملا ترید هم طبقاتی شد
ینی رو نت ملی نیست؟
درود و عرض ادب . کامبت با نت میلی میشه وصل شد و ثبتنام اینا انجام داد ؟ یا باید کانفینگ گرفت ؟ و اگه لینکی ازشون داری با نت میلی باز بشه ممنون میشم اینجا اشتراک بزارید .
من متوجه نشدم بالاخره میخان مثل پراپکو که رو نت ملی متا وصل شده .
چون اگه بخایم با نت وصل بشیم روزی راحت یک گیگ نت میخاد . یعنی هرماه کم کمش باید 10 میلیون هم پول نت بدیم که جور در نمیاد .
نه نت ملی نمیشه
بعد از این همه مدت اومدن بگن رو نت بین الملل میخوان شروع کنن؟ واقعا خسته نباشن.