دوستان چارت طلا . ساعت 15:50— فرض کن الان تازه اومدی پای سیستمت . چجوری تحلیل میکنی. سقف و کف قیمت روزم مشخص کردم
نکات ارزنده بگین ما تازه کارا یاد بگیریم.
تایم فریم 5M
موینگ 20
دوستان چارت طلا . ساعت 15:50— فرض کن الان تازه اومدی پای سیستمت . چجوری تحلیل میکنی. سقف و کف قیمت روزم مشخص کردم
نکات ارزنده بگین ما تازه کارا یاد بگیریم.
تایم فریم 5M
موینگ 20
من در مرحله بعد سشن ها رو مشخص میکنم .
(بیشتر چیز ها بستگی به سبکت داره آخه . الان اونی که پرایس اکشن کاره میره دنبال رسم ترند لاین ها ، اونی که سبکش smart Monry مثلا میره اورد بلاک و …)
درود
اینکه الان چه باید کرد و چه طور تحلیل میشه، کاملا به استراتژی هر شخص وابستست.
به عنوان مثال خود من ابتدا بررسی می کنم روند به چه صورته در یک یا دو تایم فریم و بعد مثل شما محدوده های مهم رو مشخص می کنم و در جهت روند سعی می کنم دنبال بهانه ی ورود طبق استراتژیم باشم. در جهت خلاف روند یا نمی گیرم یا ریوارهای کمتر
دقیقا همین کار رو روی طلا انجام دادم و یه معامله بای و افزایش حجم در جهت صعود داشتم با تی پی 3 و در جهت سل یه تی پی 2
خلاصه کم کم متوجه میشی چطور باید کار کنی
اگه تازه شروع کردی به نظرم خیلی راه داری
تو دمو تمرین کن عجله نکن برای سود کردن بعد از یادگیری استراتژیت حتما یه ماه دمو بزن مطمئن شو میتونی تو سود بمونی
بعد ریل کار کن
با اینکار اول از استراتژیت مطمئن میشی
وبعد تازه میری به مرحله بعدت تو ریل یعنی احساساتت
( ترس . طمع . هیجان . و خیلی از احساسات دیگر )
اگر استراتژی مطمئن داشته باشی و با پلنت وارد بشی هیچ کدام این احساسات سمتت نمیاد دیگه
بازم همه چیز به استراتژیت بستگی داره
من پراس اکشن کار میکنم و اگر بخواهم پزیشن باز کنم به هیچ وجه امروز عصر باز نمی کنم البته صبح تا ساعت 3 حدود 21 ترید زدم وین ریت 91 درصد و سود 5 درصد . ولی الان اصلا مناسب نیست چونهمه سودم را به هوا میدهم