چیو تحلیل کنیم؟؟ (شما هم تحلیلاتون رو بزارین)

نمیدونم این چند روز مارکت فقط برای من انقدر گیج کننده شده یا کلا اینطوریه! واقعیتش گاهی فکر میکنم اصلا هیچی از بازار نمی‌فهمم… :face_with_monocle:

به هر حال فکر میکنم در حد دانش و توانمون توی این شرایط مبهم، بهترین کار اینه که با هم همفکری کنیم تا ضریب خطا بیاد پایین.

اگر شما هم روی نماد خاصی تحلیلی دارین یا فکر میکنید بازار داره سیگنال خاصی میده، ممنون میشم اینجا بفرستین.

یا اگر دوست دارین چارت خاصی رو بررسی کنیم، اسمش رو بگین تا با کمک بقیه بچه ها روش زوم کنیم. شاید از دل همین گفتگوها یه استراتژی منطقی برای این هفته دربیاد. :backhand_index_pointing_down:

3 لایک کرده

اینکه بعضی مواقع بازار رو متوجه نمیشیم بنظرم نشونه خوبیه/ چون به ما این رو میرسونه که این بازار پر از چالش های یادگیری هستش و باید به اون برخورد کنیم تا بریم در موردش تحقیق کنیم تا یاد بگیریم/ اگر بجایی برسیم که بگیم همیشه بازار رو میتونم تحلیل کنم / بنظره من اون حالت خطرناکه چون غرور تووش داره

2 لایک کرده

باهات موافقم. اتفاقا منم حس میکنم خطرناکترین لحظه برای یه تریدر، دقیقا همون زمانیه که فکر میکنه مارکت رو کامل فهمیده. وقتی چارت برات گنگه، بهترین استراتژی ترید نکردنه

2 لایک کرده

تحلیل من برای طلا اگه با تحلیل اقای باقری فرقی ) تحلیل گر وال گلد ( داشته باشه ولی با نظر شون موافقم البته خودم تحلیل گر و معامله گر بازار مالی هستم و به نظر ممنونه تا ۱۶ میلون برسه یعنی کفش و سقفش میتونه فعلا ۲۱۶۰۰ تا ۹۰۰ باشه و در شرایط جنگی کشور میتونه تا ۱۹ حداکثر بیا حالا اونم به سختی یا با هر شرایطی و طلا بعد جنگ اگه به شرایط خوب برگردیم ممکنه به ۲۲۵۰۰ تا حداکثر ۲۳ نزدیک شه و برا سال حدبد پیش بینی من برا بالا ترین قیمت ۲۵ هست و کمترین ۲۱ تا شاید ۱۹ طلا الان توی الگو نزولی هست چون در سرایط الان درسته طلا همیشه با ارزشه ولی الان مردم دارن به فروش دارای شونم فک میکنن چون شرایط الان یکم سخته …و….

2 لایک کرده

طلا داره سطح مهم ۵۰۰۰ دلار رو میشکنه

2 لایک کرده

با سلام .

.

:small_blue_diamond: من پرهام سلیمانی هستم . :waving_hand:

--------------------------------------------------

من متولد : 1389/07/29 هستم . :raising_hands:

.

من زاده : استان خوزستان و شهر اهواز هستم . :saluting_face: (حواست باشه ها جنوبی هستم )

تریدینگ :

من روی طلا و داوجنز در تایم فریم های 30 دقیقه معامله(ترید) میکنم و تحلیل و من تکنیکال و فاندامنتال یست حرفه ای فارکس هستم . :smiling_face_with_sunglasses:

.

استراتژی معاملات : وین ریت ۷۸ درصد دارد با رعایت کامل . :flexed_biceps:

مهارت و شغل و مهارت های نرم و دیگر من عبارت است از :

● معامله گر و تحلیل گر بازار جهانی فارکس(شغلم)

● طراحی و دولوپری و مدیریت و سازنده کامل وب سایت

■ انجام خدمات های بین الملل : صدور ویزا کارت و مستر کارت فیزیکی و قابل شارژ و حساب پی پال و وایز و اکانت های پریمیوم

■ مانند : تلگرام پریمیوم و جمنای پرو و ایکلود و … ( خدماتی از این دسته ها … )

■ ساخت اکانت های بین المللی مانند : اپل اکانت (ایدی) وریفای شده و …

■ساخت وی پی ان ای پی ثابت و فروش با پشتیبانی خودم و بازگشت وجه و با چند سرور و بدونه محدودیت کاربر و دستگاه

● و غیره …

1 لایک کرده

بیت کوین چرا میریزه؟

نظرتون در مورد طلا چیه؟

1 لایک کرده

طبق استراتژی nds باید این حرکت انجام میشد

2 لایک کرده

حداقل تا4227 ریزش دارد

2 لایک کرده

داستان بیت (BTC) واضحه؛ مارکت هنوز توی روند نزولیه و کلاً سنتیمنت بازار همینه. قیمت خورد به اردر بلاک نزولی و قشنگ اونجا ضعف نشون داد، نتونست با قدرت رد بشه. این یعنی خریدارها فعلاً زورشون نمی‌رسه و احتمالاً قراره ادامه روند نزولی رو داشته باشیم. فعلاً ساختار همینه تا وقتی که خلافش ثابت بشه.

2 لایک کرده

nds سبک اقای لاجیک هستش درسته؟

1 لایک کرده

خوشبختم پرهام جان :hand_with_index_finger_and_thumb_crossed:

1 لایک کرده

دیروز گفتیم ۵۰۰۰ مهمه و اگه بشکنه شارپ میریزه

1 لایک کرده

چارت طلا از بروکر FXCM

1 لایک کرده

ممنونم منم خوشبختم

2 لایک کرده