چارت باز کردیم چه کنیم ؟؟؟

خب دوستان سوال مهمیه

چون برای بیشتر تریدرای تازه کار پیش میاد

وقتی چارت رو باز کردیم چیکار میکنین ؟

با درود.دوست عزیز اگر در ابتدای راه هستی .سعی کن آموزشهای لازم را طی کنی.چون فقط با نگاه به چارت و نداشتن اطلاعات اولیه از قبیل تایم ترید و نوع ارز و تحلیلهای لازم .اگر سعی کنی ترید کنی پنچاه به پنچاه است که یا بری تو سود یا ضرر.پس اگر آموزشهای اولیه را نداری ترید برای شما به صورت قمار است و ممکن است تمام سرمایه ات از بین برود.

3 لایک کرده

خودم:

روند مارکت در تایم اساعته رو پیدا میکنم

اوردربلاک هایی که در تایم ۱۵ دقیقه در جهت روند هست رو پیدا میکنم

اوردربلاک رو در ۵دقیقه بهینه میکنم(کوچک کردن محدوده)

در ۱ دقیقه منتظر تریگر ورود در نواحی میشم

در اغلب موارد چون قیمت به محدوده تعیین شده نمیرسه،هویجوری ورود میزنم و بعدش آیت الکرسی میخونم که قیمت در جهت پوزیشن من حرکت کنه

اما چون مارکت انگلیسی زبان هست و عربی بلد نیست،در جهت استاپ میره :joy::joy::joy:

3 لایک کرده

@Forexmindsettlb

دوره ایشونو در یوتیوب برای اینکه بتونی اسمارت مانیرو یاد بگیری میتونی استفادش کنی مخصوصا مثال های معاملاتیش که حدود 24 قسمته و برای اینکه بفهمی اسمارت مانیرو چطوری استفاده کنی خیلی بدرد میخوره

از دید من شما داری اردربلاکاتو خیلی بهینه میکنی

1 لایک کرده

اول به مارجینم نگاه میکنم بعد به تایم فریم و بعد

suport and resistans

اول مارکت سایکل

دوم لگ شماری

سوم سطوح حمایت مقاومت مختص به مارکت سایکل

چهارم سناریو چینی

پنجم پیدا کردن ستاپ معاملاتی

1 لایک کرده

نیم ساعت اول فقط تحلیل بدون هیچ کاری

آمار تریدر های موفق می‌دونی چقدره؟ بین ۵ تا ۷ درصد.

یعنی از هر ۱۰۰ نفری که الان اینجا هستند بین ۹۳ تا ۹۵ نفرشون تریدر زیان ده هستن و در طی یه مدت زمانی کال مارجین میشن و سرمایه شون صفر میشه.

پس فکر نکن اینجا هر کسی صحبت قشنگ میکنه داره سود میکنه چون وقتی پای چارت میشینن همه چیز به خوبی پیش نمیره.

پس حسابی بشین فکر کن ببین با چارت باید چیکار کنی!

و یادت باشه گذاشتن حدضرر حکم جلیقه نجات داره.

موفق باشی

2 لایک کرده

سبکتون بنظر اسمارت مانی فلیپینگ مارکت میاد :joy::joy:

1 لایک کرده

با اختلاف بهترین و حرفه ای ترین جواب ممنون

1 لایک کرده

مشتی ما چیکار میکنیم پاپ کورن درست میکنیم نگا میکنیم ؟ :moai:

1 لایک کرده

ببخشید چرا سوال رو با جواب بی ربط جواب میدین ؟

اول هیچ آمار دقیقی تو این بازار نیست که بانک ها و موسسات مالی بخوان انتشار کنن همش انقد پول تو مارکته انقد تریدر سود ده زیان ده تو مارکته چرت و پرتی محض نیست مهم ترین کار اینه رو وقت و آموزش و تجربه وقت بذاری و از یه منبع درست آموزش ببینی

موفق باشین

من نوشتم برای کسی که تازه اومده و چارت باز میکنه سریع معامله میزنه و بعد میرسه به اوور ترید بازم ببخشید

میدونی چی مهمه هیچکس نمیفهمه چی گفتم

ستون اصلی جامعه ترید ایران ممنونم بابت توضیح کامل . منم امروز با همین روش 2 استاپ خوردم :joy::joy::joy:

1 لایک کرده

صبرو یاد میگیری و منتظره تشکیله ستاپی که میخوایی میشینی