چارت از نگاه شما

می خواهم تحلیل خود را در هر چارتی که کار می کنید هم اکنون توضیح دهید خیلی کنجکاوم بدونم تحلیلاتون چجوریه و این تاپیک صرفا برای شناختن و اشنا شدن با تحالیل مختلف تحلیل خودم رو چارت طلا

• شما با چه تحیلی کار میکنید
  • پرایس اکشن
  • اندیکاتوری
  • الگوهای کندل استیک
  • امواج الیوت
  • ict
  • اسمارت مانی
  • از تحلیل دیگری استفاده می کنم
0 رای دهندگان

قدیما با کلود کار میکردم ولی بعدا جلوتر که رفت فهمیدم واقعا کلود عقبه خیلی و اندیکاتور ها هم نویز خیلی زیادی دارن رو عصابن که بعدش رفتم سروقت قیمت با قیمت کار میکنم چک میکنم بر اساس قیمت خرید فروش میزنم راحت شدم انقد درگیری فکری هم پیدا نمیکنم برم چک کنم اینور اونور چندین اندیکاتور بندازم یا یکی حتی اخر بفهمی نویز بود لااقل قیمت اگه بهت ضرر بزنه میفهمی چخبره از نظرم مشکل رو پیدا میکنی ولی اندیکاتور و اکسپرت لامصب نویزه رو عصاب

چارت باید تمیز و پاکیزه باشه بدون شلوغ کاری

خوب بر چه اساس میرید نقطه ورود اس ال و تی پی پیدا می کنید اگر میشه اینرو توضیح بدید

سلا بله نظر هرکسی محترمه میشه سبکتون را برای ما بگید و توضیح بدید

دیگه اینجوری داری اصرار میکنی،چی بگم…:smirking_face:

دیگه کندل ماهانه درحال بسته شدن است و ظاهرا یک FVG نـــزولی ساخته (ناحیه خاکستری) که امکان ادامه اصلاح انس طلا در تایم فریم بالا را تایید میکند.

کانال سفید رنگ، محدوده تقریبی FVG سه ماه ست. که می بینیم قیمت از ناحیه میدلاین آن برگشت کرده.

ناحیه آبی، اولینFVG در تایم فریم ماهانه ست (که میبایست جلوی افت قیمت را میگرفت و نتونست بگیره)!

نظر من : بین FVG صعودی( شکسته شده) و نزولی یه حد مشترکی وجود داره. قیمت موقتا صعودیه وبه سمت آن میرود. در صورت برگشت: همزمان FVG صعودی به iFVG تبدیل شده و FVG نزولی جلوی رشد قیمت را گرفته.