قطع همکاری فانددنکست با ایرانی‌ها

یکسری اخبار و اسکرین شات از پراپ فانددنکست منتشر شده،که گویا کل خدماتشون برای ایرانی ها،به صورت کامل قطع شده،هرچند متاتریدرشون متصل هست،اما خدماتی به ایرانی ها داده نمیشه،

در صورت داشتن خبر قطعی براتون میزارم،شدیدا پیگیر این میشم،تا کسایی که از اینجا پراپ دارن،بدونن در چه وضعیتی قرار دارن،

واقعا ما تریدرهای ایرانی،محشریم،چون هرتریدری در هیچ جای دنیا به نظرم،نمیتونه تو این شرایط ما ترید کنه خدایی،تورم،قطعی نت،چند کاره بودن،قطعی برق،قطعی آب،کلاهبرداری و جنگ و…

و سودده ام بشه،نمیدونم ما ایرانیا چه موجوداتی هستیم،ولی کم نمیاریم،و مطمینم یک چیز نادر و عالیم،این طبیعی نیست:)

10 لایک کرده

فکر میکنم پراپ فرم فانددنکست با ایرانیان به طور رسمی قطع همکاری کرده است در سایت ایران بروکر شات یکی از کاربران گویا هست

آیا کسی با فانددنکست کار می‌کنه اینجا اعلام کنه؟

1 لایک کرده

باید اطلاعیه رسمی خود شرکت + اطلاع رسانی از طریق ایمیل ها به کاربران ایرانی رو بررسی کنیم تا مطمئن شیم.

1 لایک کرده

اگر شرکت اطلاعیه رسمی هم بده ما دسترسی بهش نداریم یا خیلی سخت و محدود دسترسی داریم ولی فکر نمیکنم دور از ذهن باشه قطع همکاری این شرکت با ایرانی ها

من حدسم اینه اگر هم محدودیت اعمال کرده باشن برای خریدهای جدید و یا کاربران جدید باشه و احتمالا کاربرا و حسابهای فعال گذشته تا زمانی که از دست نرن همچنان فعال باشن.

1 لایک کرده

این مشکلات هم دردناکه هم اگ یه کشور دیگ بگی حتما میخندن بهت تو سال 2026…

2 لایک کرده

اگر یه همچین خبری باشه ایران بروکر حتما اخبارشو قرار میده …
من 10 روز پیش اینا چالش دومم رو پاس کردم . حساب ریل رو بهم دادن

2 لایک کرده

ایمیل که زده نشده از طرف پراپ

کدوم شات؟

کسی داره بفرسته

من یک ماه پیش بهشون ایمیل زدم گفتن که هیچ مشکلی با ایرانی ها نداریم و با توجه به شرایط تریدرهای ایرانی , حساب اون ها غیر فعال نخواهد شد

2 لایک کرده

الان بهشون ایمیل زدم

مشخص میشه که واقعیت داره یا نه

2 لایک کرده

جواب دادن اینجا اطلاع بده.دمت گرم

1 لایک کرده

حتما
اسکرین میزارم

1 لایک کرده

جواب دادن

گفتن ساپورت کامل میکنیم از ایرانی ها

11 لایک کرده

دمت گرم.خیالمون راحت شد

3 لایک کرده

من همین الان ایمیل خودمو چک کردم. به هیچ عنوان در مورد قطع همکاری نگفته. من واقعا موندم به یه سری اشخاص چی بگم که وقتی اطلاعات ندارین تو این موقعیت شایعه نکنید. . خیال دوستان راحت .

5 لایک کرده

یکسری اخبار و اسکرین شات

چیزی ک میزاره؟ هیچی

کلیک بیت تر از این نداریم

منبع؟ trust Me bro

3 لایک کرده

این محدودیت سال ها هست اگر از خارج ایران وارد سایت بشی ایران ریستریکتد هست اگر از داخل ایران وارد بشی ایران ریستریکت نیست نگران نباشید فانددنکست مشکلی نداره فعلا با ایرانیا

1 لایک کرده

متاسفانه یه مقدار واریز پول به وسیله تتر یا ارز دیجیتال با مشکل روبه رو شده البته نه برای همه . و واریز که میکنید بخاطر تحریم هایی که هستیم پول رو قبل از اینکه به حساب فانددنکست ریخته بشه بلاک می‌کنه. ولی قابل پیگیری هست ولی اذیت میشه شخص.

بخاطر همین بهترین راه واریز از طریق تاپ چنچ است با خیال راحت میتونید واریز کنید دوستان . خود فانددنکست هم گزینه تاپ چنج گذاشته . در سود باشید .

1 لایک کرده

یعنی الان واریز تتر مشکل داره؟
سریع بلاک میشه؟

با سلام

خیر ولی بگیر نگیر داره متاسفانه. یعنی اگر از تراست والت به فانددنکست واریز کنید . یه دفعه در آخرین لحظه پول رو بلاک می‌کنه . ولی خیلی وقتها هم نمیکنه . واسه این میگم که خود پشتیبانی فارسی حتی اینو گفت که برای راحت‌تر بودن کارتون از طریق تاپ چنچ واریز کنید. . کاره بسیار آسونی هم هست .

1 لایک کرده