توی شرایط فعلی و با قطعی کامل دسترسی که حتی نمیتونیم با پشتیبانی پراپ فانددنکست ارتباط برقرار کنیم و قانون عدم فعالیت به مدت 30 روز که برای خودم به زودی 30 روز میشه کسی پیشنهادی داره یا به نحوی تونسته ارتباطی با پراپ برقرار بکنه یا حداقل کسی دلگرمی راجب این موضوع داره؟
من بیشتر از این میترسم که این شرایط پیش اومده روی سیاست های شرکت تاثیر بزاره و حساب های ایرانی هارو ببنده و خدمات نده
از ایران بروکر واقعا درخواست داریم که تا جای ممکن اگر براشون مقدوره صحبتی با این بروکر داشته باشن هم برای قانون 30 روز هم برای ادامه همکاری با ایرانی ها
ممنون
هیچکس تا این لحظه نتونسته ارتباطی با پراپ برقرار بکنه؟
سلام. حتما ارتباط میگیریم باهاشون.
خیلی ازتون ممنون میشیم
این نگرانی خیلی هاست
در قطعی قبلی این لینک رو برای ارتباط مشتریان باهاشون در اختیار ما قرار دادند.
لینک رو بررسی کردم و برای پراپ سرمایه گذار برتر بود
بله درسته.
در ارتباطی که در قطعی دی ماه با فانددنکست گرفتیم گفتند که قانون عدم فعالیت رو در نظر نمی گیرند. احتمالا در این قطعی هم چنین رویکردی داشته باشند. باز هم اگه اطلاعیه جدیدی دریافت کردیم منتشر می کنیم.
https://iranbroker.net/news/fundednext-suspends-inactivity-rule-for-iranian-traders/
سپاس گذارم از پیگیری شما👋
سوالی که دارم اینکه در سری قبل که فانددنکست قانون رو برای ایرانی ها لغو کرد برای افرادی بود که بعد از لغو قانون 30 روزشون پر شد یا تمام ایرانی ها که حتی در تایم قطعی اینترنت قبل از لغو قانون 30 روزشون پر شد
آقا ما به یک درخواست از خارج کشور تونستم دو معامله باز کنم . برای ۱۵ دقیقه و یکی نیمساعت . تا قانون عدم فعالیت ۳۰ روزه اکانتم شارژ بشه . البته خودم معامله باز نکردم .؛( من ثبت نام بنام ایرانی نکردم !( امیدوارم وضعیت بهتر بشه سرویس شدم سه استپ بود اکانت که ریل اش کردم !( دی و بهمن داغون بود نت . با طلا های بلاتکلیف مارکت !(
داداش ما که نفهمیدیم چی نوشتی !!!
یک حساب خریدم بخاطر دیلی لوز بیشتر سه استپ شو برداشتم . تو مسافرت گفتم بیا یکم روش کار کنم تا دی ماه که رسیدم شهر مون دو استپ شو زدم که به استپ سه رسید نت مت داغون شد تا بهمن ماه که دوبار برگشت دوباره ترید که اینترنت جنگ شروع شد . بنام یکی از دوستام خریدار کردم که اونور آب هستش . یک تماس گرفتم اپراتوری گفتم پوزشین بگیر برای ۲۰ دقیقه تا قانون عدم فعالیت رو اکانتم فعال نشه !(
مدیر محترم هنوز موفق به ارتباط نشدید ؟
آیا اطلاعیه جدیدی از فانددنکست ندارید؟ در مورد قانون ۳۰ روزه؟
دفتر فاندد نکست تو دبی بوده اگر تا الان زنده مونده باشن خوبه ![]()