دوستان عزیز از پراپ فانددنکست کسی خبر داره برخوردش با شرایط فعلی چی بوده؟ دفعه قبلی تو دی ماه اطلاعیه زد حساب هارو فریز کردن ولی الان خبری ازش نیست
منم به من بین المال دسترسی ندارم حتی جیمیلم هم وصل نمیشه بتونم از پشتیبانیش سوال کنم. کسی امکان پیگیریش رو داره؟
با خبری داره مارو هم در جریان بذاره؟
همه چیزش مثل قبله، هم به ایران خدمات میده و واریز و خرید حساب داره و هم همه حساب ها و نمادها فعالن و میشه ترید کرد، فقط قانون عدم فعالیت حساب رو برای ایرانیها برداشته
مرسی بابت اطلاعتتون. یعنی الان کسی وصله و داره داخلش ترید میکنه؟
بله، گروه تلگرام ایرانیشون هم فعاله، خدماتشون به طور کامل داره ارائه میشه، فقط به تغییر آیپی حساسن و باید با ق شکنهای آیپی ثابت کارکرد، برای واریز از صرافی های ایرانی هم حساسن و باید با تاپ چنج کار کرد
من وصلم و ترید میکنم،ولی واریزهاش خیلی طولاانیه،شنبه درخواست برداشت زدم و هنوز تایید نشده،پشتیبانی پاسخ نداده 48 ساعت تیکتمو
شما با ابزار تغییر آی پی وصل شدین؟ کامل متصله؟ قطع و وصلی نداره؟
آخه فانددنکست روی تغییر آی پی حساس بود من گفتم الان اگه بگیرم وصل بشم گیر بدن همین حسابم هم از دست بره به خاطر قانون تغییر آی پی
خب پس فقط ما که جای مطمئنی رو نمیشناسیم ازش ابزار تغییر آی پی بخریم بیرون موندیم مثل اینکه ![]()
بله من با آی پی ثابت وصلم
خب پس فقط مایی که که چشم انتظار وصل اینترنتیم بیرون موندیم مثل اینکه:(
داداش نوش جونتون جای ما هم پول برداشت بزن تا ما هم یه راهکاری برا خودمون پیدا کنیم
آی پی ثابت تهیه کن خب
یک سایت چند روز دیگه رو نمایی میشه به نام persian trade
از اونجا راحت وصل میشین
جایی رو نمیشناسم آخه که بخوام تهیه کنم
من هم وصلم، با آی پی ثابت کار خیلی سختیه ولی خوب شدنیه،
بدلیل مشکلات بنیاد تتر فقط از طریق تاپ چینح میشه خرید و برداشت کرد.
من حساب آخری که تهیه کردم مرحله اول رو پاس کردم مرحله دوم ۲ درصد سود بودم که اینترنت قطع شد و بازار برگشت. فقط وقتی دوباره وصل شدم دیدم با ۰.۵ دلار بیشتر از دروادان روزانه حساب بریچ شده.
ولی بگم که اگر اینترنت بود اینطور نمیشد.کلی زحمت به باد رفت بخاطر قطعی اینترنت.
نه عزیز، من ترید نمیکنم با این وضعیت، از ژانویه و اتفاقات دی هیچ تریدی نکردم، فقط بزور به تلگرام وصلم.
غصه نخور داداش.آره منم مرحله اول چالشم پاس شده بود داشتم مرحله دوم رو پاس میکردم که نتایج قطع شد خداروشکر معامله باز نداشتم. به پشتیبانی فانددنکست در میون نذاشتی که به خاطر قطعی نت نتونستی معامله ات رو مدیریت کنی؟ شاید برمیگردوندن حسابتو
دمت گرم که همین خبرشو رسوندی که اوکیه حساب ها. نگران بودم قطع همکاری کنه با ایران یا حساب ها رو fail کنه.
سلام .مگه با این نت ملی کار میکنه؟