سلام دوستان
کسی هست فاندد نکست کارکرده باشه؟
بصورت کلی چطوره؟ پرداختی هارو راحت انجام میده ؟ کلا تجربه ای دارید خوشحال میشم به بقیه دوستان به اشتراک بگذارید.
زیاد بد میگن ازش ولی من بهترین تجربه ای که داشتم با همین فاندد نکست بودش چون وقتی برداشت رو ثبت میکردم یک تایمری روشن میشد و زیر 24 ساعت پول رو واریز میکردند ، اگر به بالای 24 ساعت برسه 1000 دلار بیشتر پرداخت میکنند … حالا شاید با بعضی از سبک ها و استراتژی ها مشکل داشته باشه ولی من هیچ مشکلی نداشتم باهاش
میگن الکی ایراد کپی ترید میگره حقیقت داره؟
من خودم حسابی ازشون نداشتم ، ولی خیلی هارو دیدم که بهشون گفتن کپی ترید کردی ، ظاهرا باید بهشون ثابت کرد که کپی ترید نکردیم و پرداختی داشته باشند
من یه اکانت ازش داشتم خیلی عالیه اسپرد و کمیسیون عالی ورود تو لحظه بدون تاخیر خیلی بهتر از پراپ های ایرانیه الان فیوچرز هم اضافه کرده ولی ایرانیا نمی تونند اکانت فیوچرز بگیرند تحریمند
من آخرین بار 6-7 ماه پیش حساب داشتم ازشون 100کایی که موفق به پاس شدم و تمام قوانین رو هم رعایت کرده بودم اما ایراد کپی ترید گرفتن ازم و به سختی و با دو سری مصاحبه بالاخره قبول کردن و حساب ریل رو دادن و تونستم 1 بار برداشت کنم از حساب اما باز برای بار دوم ایراد کپی ترید گرفتن و قبول نکردن و واریزی دوم رو پرداخت نکردن (در مجموع یه برداشت 7 هزار دلاری ازش داشتم و درخواست برداشت دومم که 6 هزار دلار بود رد شد) از اون تاریخ دیگه ادامه ندادم کار با فانددنکست رو
نمیشه گفت عالیه و در کل خوبه انگاری در اراعه خدمات به ایرانی ها دچار شک و تردید هستن ولی نهایتا دارن سرویس میدن تو مسابقاتشم ایرانی ها خوب مقام میارن.
من حدودا 2 ساله باهاش کار می کنم، دوتا حساب فاند ازش گرفتم و چندین برداشت هم داشتم و مشکلی نداشتم تا الان باهاش، بنظرم جزو بهترین هاست
خب این موضوع که گیر کپی ترید به ی سری میده، امنیت روانیه آدمو به خطر میندازه. دلیلش چیه شما میدونین؟
روند مصاحبه به انگلیسی بود یا میتونیم فارسی صحبت کنیم ؟
من انگلیسی مصاحبه کردم چون مشکلی برام نبود پیگیر نشدم که فارسی هم میشه یا نه ولی ممکنه تیم فارسی هم داشته باشن باید از پشتیبانیشون بپرسین
بیشتر با حساب های ایرانی ها این مساله هست قبلا پرسیده بودم یکی از دوستام میگفت قبلا کپی تریدهای گروهی زیادی از سمت ایرانی ها مخصوصا انجام میشده برای همین شرکت حساس شده روی ایرانیا و رندوم این کار رو انجام میده که مطمئن شه شخص خودش داره تریدهارو انجام میده.
البته من سری دوم که پولم رو ندادن جاش اکانتم رو ریست کردن فقط سودم داده نشد یه سری اول هم سود خوبی ازشون گرفتم هیچ مشکلی نداشتن. دیگه چون تو ذوقم خورده بود ترید نکردم روش ولش کردم
ولی در مجموع شرکت خوبیه من از پشتیبانی و قوانین استانداردی که داشت راضی بودم اون حساسیت ها رو هم میشه حق داد بالاخره این چیزا تو حساب های پراپ زیاد پیش میاد
خیلی ممنون از توضیحاتت در حال حاضر چه پراپی کار میکنی؟
قربونت. در حال حاضر هیچ پراپی ندارم منتظر وضعیت اینترنت و ثابت شدن شرایطم.
سلام خدمت ایران بروکر عزیز
با توجه به اینکه شما از اعتبار و دسترسی کافی برخوردار هستید از پراپ فاندد نکست درخواست کنید که مشابه پراپ زورا یک راهی برای اتصال به متاتریدر ایجاد کنند
زورا ایرانیه برادر.
فاندد ایرانی نیست ، مطمئنا براش کاربرای ایرانی هم مهم نیستند که بخواد روی سرور های ایران بیارند.
به هر حال فک میکنم اندازه کافی کاربر ایرانی داشته باشه
دوستان این پراپ کسی باهاش کار میکنه؟ و برداشت سود پشتیبانیش ب چ صورت هست؟
دوستان این پراپ کسی باهاش کار میکنه؟ و برداشت سود پشتیبانیش ب چ صورت هست؟
اگر رفتی و باهاش حال نکردی، برو سراغ پراپ های دیگه مثل رابین سود، بعدش هم پولی بخر. به جز رابین ، سرمایه گذار برتر هم معروفه داداش
حالا اگر در مورد این فانددنکست هم چیزی بدست بیارم برات مینویسم اینجا
رابین-سود
#سرمایهگذار-برتر