تونستم با پشتیبانی FundedNext ارتباط بگیرم

امروز بلاخره تونستم با پشتیبانی FundedNext ارتباط برقرار کنم

ازشون راجب قانون بسته شدن حساب معاملاتی در صورت 30 روز معامله نکردن پرسیدم

خلاصه جواب این بود که لغو کردن قانون برای کاربران ایرانی که در سری قبل قطعی توسط خود فانددنکست درج شده بود هنوزم پابرجاست و معامله گران ایرانی شامل این قانون نمیشن

برای رفع نگرانی که داشتم چندبار به شیوه های مختلف پرسیدم سوالم رو و هر سری جواب یکی بودش

(قانون بسته شدن حساب معاملاتی درصورت 30 روز معامله نکردن شامل ایرانی ها نمیشه)

از تموم صحبت هام با پشتیبانی اسکرین شات گرفتم تا مدرکی باشه که در آینده با مشکلی مواجه نشیم و قابل استناد باشه

امیدوارم تموم دوستانی که توی فانددنکست حساب دارن و دسترسی نداشتن تا از اخبار مطلع بشن کمی خیالشون راحت شده باشه❤️

اضافه بکنم که این لغو قانون شامل تمامی مدل های حساب معاملاتی هست

چه در مرحله آزمون و چه در حساب real و حتی محلت احراز هویت

20 لایک کرده

داداش دستت درد نکنه
واقعا ممنون بابت این خبر …

اگر امکانش باشه اسکرین شات هارو هم اضافه کنی ممنون میشم …

3 لایک کرده

دوستان اگر بشه به نت وصل شد امکان انجام معامله هست ؟
اپر از تحریم شکن استقاذه بشه به نظرتون fundednext به آی پی گیر میده ؟

2 لایک کرده

چجوری وصل شدی شیطون ؟ :grimacing:

1 لایک کرده

آی پی یه سری کشور ها نباشه و هر بار تغییر نکنه به کشور های مختلف دیگه ایرادی نمیگیره مثلا آمریکار ور یادمه جزو کشور هاییه که نمیشه

2 لایک کرده

واقعا روان خودم داشت نابود میشد و تموم تلاشم رو کردم تا با پشتیبانی ارتباط بگیرم

بابت کیفیت عکس ها شرمندم:joy: :waving_hand:

برای بهتر شدن کیفیت باید عکس رو باز کنید

2 لایک کرده

بعد از کلی پرس و جو تونستم یه کا.نفیگ بخرم

اول خواستم به Mt5 وصل بشم و با انجام معامله 30 روز تمدید بکنم که بعد از کلی تلاش نشد و فقط سایت ها و بعضی از برنامه ها مثل تلگرام رو تونستم باز بکنم

وقتی دیدم نمیتونم به Mt5 وصل بشم گفتم حداقل با پشتیبانی ارتباط بگیرم که خداروشکر موفقیت آمیز بود

5 لایک کرده

اگه از سایت وارد حسابت بشی مشکلی پیش نمیاد در صورتی به مشکل میخوری که توی پلتفرم معاملاتی با آی پی دیگه ای معامله انجام بدی که اونم فکر بکنم با داشتن آی پی ثابت و خبر دادن به پشتیبانی قابل رفع باشه ولی با اینکه خودم تونستم کان.فیگ پیدا بکنم نشد که Mt5 وصل بشه

1 لایک کرده

داداش دمت گرم …
حداقل نگرانیمون بابت این موضوع حل شد …

3 لایک کرده

واقعا خیلی بابتش خوشحال شدم منم و خواستم آیا خوشحالی رو با شماهم سهیم بشم

2 لایک کرده

اتفاق خوبیه ممنون ازت. پراپ های خوب مثل فاندد و سرمایه گذاربرتر قطعا حساب را ریجکت نمیکنند به خاطر عدم‌۳۰ روز فعالیت.ولی من شخصا دردم چیز دیگه هست. میگم خب فایدش چیه؟ مهم الانه. خودم دوتا حساب فعال تو سرمایه گذار برتر دارم. یکیش تو مرحله چالش و یکیشم تو مرحله ریل. روش حساب کردم واسه درآمد. حالا اومدیمو تا ۳ ماه دیگه و حتی بیشتر نت بین الملل وصل نشد.فایدش چیه وقتی نمیشه کار کرد

6 لایک کرده

دمت گرم که باهامون به اشتراک گذاشتی

واقعا دمت گرم خیلی استرس داشتم
امیدوارم حالا درست بشه و بعدش مشکل ایجاد نکنه