خبر فوری از اتصال کامبت تریدرز به نت ملی

ببخشید پراپ رابین سود پراپ باباتونه؟ یه جوری یقه جر میدید برا یه مسائلی آدم خندش میگیره :joy:

هی ما میخوایم بیخیال بشیم و جواب ندیم، انگاری خودتون دوست دارید و دنبال شر میگردید
جواب دادن امثال شماها کار خاصی نداره پس حواستون باشه بی احترامی نکنید کلا :slight_smile:

چت اولمو هم پاک میکنم، دومی هم ادیت چون واقعا حوصله بحث کردن با شماهارو ندارم، خسته کننده شدید. توهینی هم خواستم نکرده باشم خلاصه.

تاخیر داره روی سرورش و جواب درست هم نمیده
پراپکو هم فعال کرده و سرورش با نت ایرانسل و همراه اول راحت و رووون داره کار میکنه

سلام دوستان اخرین اخبار از روند کار پراپ کامبت .وصل هست ؟ با نت ملی یا وی پی ان؟ متاتریدر و سایتش بالا میاد؟ کلیه نمادها باز هست؟

کلیه نمادها باز شدن

سایت با فیل شکن بالا میاد

متاتریدرم با فیل شکن بالا نمیاد متاسفانه

مطمین نیستم مشکل از کجاست، حدسم اینه فیل شکنه فقط برای یک سری دامنه هستش و مشکل از اونه

متا بالا میومد امروز ؟ یه تست بزن اینکه میگم شاید درست بشه.. داخل متا در قسمت نگاتیو روی گزینه اکانت بزن و دوباره کادر نام کاربری و پسورد میاره که قطعا از قبل ذخیره هست فقط یک رفرش میشه و بعد در قسمت مارکت واچ نمادها روی شو ال بزار و یک نماد باز کن و حداقل چند دقیقه صبر کن و هی دستور به متا نده و نکته بعدی اگر اکسپرتی چیزی نصب داری بپاک از اول نصب کن یه تست کن خبر بده

:loudspeaker: اطلاعیه امکان اتصال به متاتریدر با اینترنت ملی

:white_check_mark: در راستای بهبود دسترسی کاربران، امکان اتصال به سرورهای کامبت کپیتال از طریق Proxy در متاتریدر 5 فراهم شده است.

همراهان گرامی می‌توانند برای اتصال به متاتریدر با اینترنت ملی، مطابق راهنمای زیر اقدام کنند:

:satellite_antenna: راهنمای تنظیم Proxy در MetaTrader 5

:orange_circle:1. وارد نرم‌افزار MT5 شوید.

:orange_circle:2. از نوار منوی بالای نرم‌افزار، روی گزینه Tools کلیک کرده و سپس Options را انتخاب کنید. (مسیر میانبر: Ctrl + O)

:orange_circle:3. تب Server را انتخاب کنید.

:orange_circle:4. گزینه Enable Proxy Server را فعال کنید.

:orange_circle:5. مشخصات زیر را وارد کنید:

:down_arrow:Server:

188.121.122.250:45800

:down_arrow:Login:

combat

:down_arrow:Password:

rVd@7sU93r$F7N

:down_arrow:Type :

Socks5

:orange_circle:6. در پایان، روی OK کلیک کنید.

:warning: نکته مهم:

پس از انجام تنظیمات، تحریم شکن خود را خاموش کنید تا اتصال بدون اختلال برقرار شود.

:white_question_mark: در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام، از طریق تیکت و یا پشتیبان تلگرام با ما در ارتباط باشید.

:+1: از همراهی و اعتماد شما سپاسگزاریم.

سلام. وقت بخیر. من از بهمن سال پیش چالش دارم در کامبت چند سوال در زمینه ی این خیری که گفتید مطرح میشه. برای کسانی که به اینترنت بی الملل دسترسی ندارند نحوه ارتباط با سایت برای برداشت سود و یا تحویل چالشهای پاس شده چگونه خواهد بود؟ آیا اگر کسی الان با استفاده از روشی که گفتید وصل بشه و معامله بزنه در چالشش موضوع فریز حسابها دیگه منتفی میشه؟ ممنون میشم با استفاده از منابع خود کامبت به این سوالات جواب بدید

نه نیومد

من فک کنم مشکل از وی پی انه

البته بازم مطمین نیستم

فعلا طبق گفته خودشون حسابی فریز نمیشه

سایت با vpn باز میشه

متاتریدر با نت ملی میاد بالا ولی سایت نه

اینم کد تخفیف ۵۰ درصدی

combat

واسه اینکه متا بالا بیاد با این پروکسی باید رو اکانت خود شرکت پروکسی را بشه یا رو حساب شرکتای دیگه هم پروکسیش کار میکنه؟

برای این که بتونیم با اینترنت ملی وصل بشیم اولش باید با فیلتر این مراحل رو انجام بدیم ؟!

بلع اولش باید نت استفاده کنید بعدش به صورت ملی بالا میاد

اطلاعیه شون رو که دیگه حسابها فریز نمیشه رو لطف میکنید منتشر کنید

بالا نمیاد سایت اصلا

کسایی که وصل شدن اگر امکانش هست میش جارت یک دقیقه یه عکس از اسپرد EURUSD بدن ممنون
پراپ کامبت

پس بدون نت نمیشه درسته؟و اینکه این پروکسی فقط رو اکانت خود شرکت جواب میده با رو بقیه شرکتاهم کار میکنه این پروکسی