نظرتون درباره پراپ فرم تریدرز کامبت یا هر پراپی

سلام دوستان کسی با پراپ تریدرز کامبت برداشت سود داشته؟اگه داشته بگه چجوری و چند وقته دادن یا یه پراپ درست حسابی معرفی کنه که کاقعا سود رو بده

4 لایک کرده

مملکتی که سرمایه گذار برتر داره تریدرز کامبت میخواد چیکار ؟

3 لایک کرده

خب این تامین سرمایه بستس و نمیشه واردش شد و الانم موقعیت خیلی خوبیه برای ترید اگه باز شه

هیچ راهی نداریم؟

شکن رو هم حتی تحریم کردن

4 لایک کرده

پراپ خوبیه اما سگب خیلی راحت تر پاس کردن اما اونم اعتبار بالایی داره و چالش های بیشتری مثل تقسیم ۹۵ درصد سود و برداشت های هفته گی

3 لایک کرده

الان که نمیشه باز نیست

بجز این رابین سود

دیگه چی سراغ دارین که ملی کار کنه؟

مای پراپ که کلاهبرداره خرید داشتم هیچ پاسخی نیست

4 لایک کرده

من رابین گرفتم چارت به زور میاد بالا یا اصلا بالا نمید ،ایشلا سگب یه راه حل بزنه برامون

الان بهترین حرکت نصب ترندو

5 لایک کرده

من پراپ میگیرم و ترید با سرمایه پایین رو صلاح نمیبینم

5 لایک کرده

تامین سرمایه مگه اسکم اعلام نشد ؟!

1 لایک کرده

داداش این ترندو چیه ؟ به چه دردی میخوره ؟
از کجا دانلودش کنم ؟

3 لایک کرده

من تجربه تریدرز کامبت رو داشتم، متاسفانه بعد از پاس شدن حساب، حساب اصالی ( حساب دمو) که ارائه میده چه در بروکر های متفرقه و چه بروکر های منتسب چارت ها دستکاری شده و نظر به خارج کردن شما از زمین بازی داره

توضیح :

اصولا پراپ ها هیچوقت بعد از پاس شدن حساب به شما حساب اصلی نمیدن

سود پراپ ها از خرید مجدد شماست

در صورتیکه یک تریدر بتونه سود زیادی بدست بیاره و بروکر مجبور به پرداخت بشه چون سود واقعی وجود نداره بروکر میتونه ورشکسته بشه پس منطقی هست که در این چرخه از قوانین سخت و شگرد های متفاوت برای خارج کردن شما برای تکرار خرید داشته باشه

اگر میخواهید از پراپ ها استفاده کنید اولا پراپی را انتخاب کنید که یوزر های زیادی داره یعنی خرید زیادی داره و میتونه سود شما رو پرداخت کنه دوما حتما قبل از انتخاب نظرات بقیه افراد رو بررسی کنید

4 لایک کرده

برنامه برو تو مایکت یا بازار بنویس ترندو

2 لایک کرده

نسخه اندرویدش رو نمیخواد که

نسخه ویندوز رو میخواد

1 لایک کرده

تو ربیکا پیام بده بهم @soldier_007

1 لایک کرده

:face_with_monocle:

تریدرز کامبت بعد از سرمایه گذار برتر انتخاب دوم من هست

4 لایک کرده

آخرین پیام تریدرز کامبت در کانال تلگرامی:

2 لایک کرده

بتونی وصل شی کار کنی بهترین من داشتم فیل کردم آما دوستم گرفته پاس کرده بالای ۵ تا برداشت ثبت کرده ازشون به موقع سود میده

سلام من قبل از قطعی اینترنت تازه شروع کرده بودم چالش کامبت رو لطفا هز اطلاعیه ی جدیدی ازشون دیدید اینجا به اشتارک بذارید منم مطلع بشم

2 لایک کرده

بعد از قطعی اینترنت و پراپها،متوجه شدم کمبت فعالیتشو قطع نکرده ،بعد تهیه کانف ینگ مجدد تریدو شدوع کردم

3 لایک کرده

امیدوارم، این یکی دیگه خدماتشو متوقف نکنه

2 لایک کرده