راستی یبارم بیا اون پولی که توی توهماتت، رابین سود ازت دزدیده رو با مدرک رو کن که همه ببینن که ماهم بفهمیم دردت چیه و از چی داری میسوزی
چون خیلیییی مشخصه داری میکشی خودت رو که یه شرکتی رو خراب کنی
ایرادی هم نداره هاااا
ولی با مدرک بیا بگو پول منو خوردن. توهم نزن، مدرک بیار
افرین
بالا دستیم خداست
اینجام جهاد ![]()
من اگه طرفداری کردم از چیزی تو بیا بگو
خیلی عجیبی د شما ها ![]()
ول کن تو هنوز نمیدونی چی به چیه
معلومه پول دادن بهت که فقط تایپ کنی
اصلا نمیدونی الان کجایی
سرعت تایپتم ماشالا بالاست
کلمه ای نرخ دادن
خدا که اگر بالاسریت بود که عزیز دلم وضعت این نبود که بخوای به عده بدون مدرک بگی دزد
البته خب اینم یه سبکه، خیلی هم عالی. همتون خدا و پیغمبر رو خوب بلدید به وقتش بکشید وسط
مشخصه حرفه ای هستی. خوشم اومد ![]()
حالا بیا در مورد اون مدرک بگو که من اسم و شماره حسابت رو بدم پشتیبانی رابین سود، بگم این اقا ادعا میکنه شماها دزدی کردین ازش و تو کامیونیتی داره همه جا میگه بهتون دزد.
بعدش من جوابشو همینجا اسکرین شده میفرستم برات.
خوبه؟ مرد و حرفش. بسم الله
یا میخوای همچنان در فاز جهادت بمونی؟
برو بخون بجا تایپ کردن
از دست شما خسته شدیم
باز قرار نیست ما هی تایپ کنیم شما نخونی بشینی ادامه بازار گرمیت
اقا من اصلا دزد و تو پیغمبر خدا ![]()
تو که میدونی، مدرک از دزدی و پولی که ازت خورده شده بیار، من برات پیگیری میکنم دیگه
چیکار داری به من
میگی اونا دزدن، بیا با مدرک قشنگ حرف بزن، بگو من برنده شدم، پولمو ندادن، بگو پول دادم، حساب ندادن، بسم الله
برو بخون جوجو
گیج میزنی قشنگ
اقاااااااااااا نشد که
ببین داری توهین میکنی عزیزم، تا الان 2 بار توهین کردی و الانم به طرفدارهای رابین سود میگی نفهم.
من تو تاپیک دیگه هم چت هاتو خوندم و اونجاهم جوابتو دادم
اینجا هم تا الان نبودی ولی وقت اسم رابین اومده، سرو کله ات پیدا شده
باوو، مرد باش
زشته به مولا
من طرفداری میکنم، ایرادی نداره. دوست دارم از شرکتی که کارش درسته تعریف کنم، به توچه.
تو که تخریب میکنی دردت چیه؟ بیا با مدرک بگو پولمو دزدین دیگه. بیا بگو خدمات نمیدن و الکی تبلیغ میکنن. ولی همه رو با مدرک حرف بزن.
همین تو پس فردا توی نمایشگاه، از هر جا که باشی میای غرفه این شرکت، میوفتی دنبال کد تخفیف
الان که دیدی نتونستی چالش پاس بکنی، حرصی شدی داری فقط اینجا و تاپیک های دیگه ناله میکنی
بزرگ شو یا برو یکاری پیدا کن که سرگرم بشی
رابین سود تاپ تاپ ![]()
آن تاپ درسته عزیزم ![]()
مرسی عزیزم، ولی عادت به چند اکانت داشتن ندارم. الان با رابین اکانت دارم.
اینم مسابقه اش سقفی برای جایزه تعریف نکرده طبق چیزی که شنیدم
باید بشینم پای چارت همینطوری ترید بزنم تا تهش اگر خوششون اومد یه چیزی بدن
ولی در کل دمت گرم ![]()
حالا چون اشتباهی دستم رفته دوبار نوشتم ضض شدیم ادم بی سواد؟؟ عجب بابا عجب
شرط میبندم دیپلمت هم بازور گرفتی اگر دیپلمم داشته باشی
خب بلدی حرف رو بپیچونی فن رابین
سطحت با همون فن بودن مشخصه
عزیزم، تو با سوادی، من بی سواد
ناراحت نشو گلم. سرت هم خیلی شلوغه چون فقط میای اینجا تند تند تایپ میزنی و میری.
ولی لطف کن الان که ادعا میکنی من خوب حرف میپیچونم و دارم اشتباه میگم و اصلا دیپلمم ندارم، بیا با مدرک حرفات رو ثابت کن دکتر
روی حرف من نمک ریختی و گفتی بیمارستانی شدی، با مدرک بیا بهت بگم که مرخص بشی ازش
تاریخ قطع اینترنت، روز 9 اسفند بوده، روز 21 اسفند هم رابین سود پلتفرم خودش را با هر بدبختی بود راه انداخت.
الان چی داری بگی؟
حرف من خنده اش کجا بود اقای رضایی*؟
میدونی چیه؟؟ حالم از کسایی که فن یه پراپ هستن بهم میخوره
مخصوصا اینایی که فن پراپ هستن وقتی پراپه جمع میکنه میره خودشون هم غیب میشن
طرف مشخصه اومده از اب گل الود ماهی بگیره شمام همش ملت رو دارین میفرستین سمت یه عده کلاه بردار
پراپه از وقتی اومده پر اشکاله
این هنوز نیومده پر اشکاله بعد خیلیا میان طرفداریش رو میکنن
بزار اینترنت وصل شه ببینم اصلا رابین سود میتونه بمونه یا مثل پراپ های دیگه زیر دو ماه اسکم میشه
بعد بیا طرفداری کن
دوستان منتظر بمونین شرایط به حالت عادی برگرده الکی نقدینگی رو نبرید سمت پراپ هایی که زیر دو ماه جمع میکنن میرن
داداش تو خیلی حالت بده
جدی میگما، دست خودت نیست
تازه شروع به اینطور کارها کردی ناشی هستی و بلد نیستی چی بگی
اولا شرکت تازه به کار نکرده جیگر، از سال 1401 تاسیس شده و تا الان هستش. برو تو همین ایران بروکر یکم مطالعه کن خب ![]()
اما مورد بعدی، من فن پراپ باشم به تو ربطش چیه؟ تو چرا فشار خوردی و اومدی ریپلای زدی روی پیام من؟ تو فن کدوم پراپ هستی که نمیتونی تعریف از پراپ رابین سود رو ببینی؟ رابین سود چه دزدی از تو کرده اصلا که تو کل فعالیت 5 روزه ات فقط داری ناله میکنی و بد رابین رو میگی؟ دردتو بگو همه بفهمن به جای مظلوم نمایی کردن ![]()
حالا بریم مورد بعدی، دوستان منتظر چی بمونن؟ کدوم پراپ میخواد بیاد یهو معجزه بکنه که ما خبر نداریم؟ اصلا بیاد بکنه، دمش گرم. من خودم از سرمایه گذار برتر هم خوشم میاد و شرکت خوبیه و انشاالله که باز بشه زودتر. تو اصلا درکی از قوانین پراپ ها داری یا داری فقط مثل طوطی حرف های بقیه رو تکرار میکنی؟ الان من بیام به اون شرکتم بگم کارش درسته، یه سری مثل تو هستن یهو سبز میشن و میخوان گریه زاری کنن ![]()
کیو دیدی اینجا فن رابین سود باشه، بعد بگه بره برید چالش پولیش رو بخرید همون اول؟ از کدوم نقدینگی حرف میزنی اصلا؟ هر کسی عقل داشته باشه میره چالش رایگان میگیره، بعد خرید میکنه که در اون صورت عقلش رسیده و تصمیم خودش بوده.
ببین من تا فردا صبح همینطوری میتونم سوال پیچت کنم. بهتره یکم مطالعه کنی توام یا بگی اصل کاریت بیاد اینجا سخنرانی کنه
خلاصه کلام، اگر من فن پراپ باشم به تو ربطی نداره عزیزم، اینجا هم به هیچ پراپ دیگه ای توهین نمیکنم ولی اگر تو، هیتر یا مخالف هر پراپی هستی، با مدرک و منطق بیا حرف بزن.
در غیر اینصورت برو همون جا که بودی.
سال دیگه امثال شماهارو تو غرفه نمایشگاه رابین سود برای کد تخفیف های 20 درصدیش میبینم ![]()
خلاصش رو یکی برام بگه. دیگه هم رو شما ریپ نمیزنم سطحتون مشخصه
چه عجب وقت کردی، اسمتو درست کنی
بزار خودم بهت میگم
خلاصه اش میشه برو همون جا که بودی و وقت مردم رو نگیر ![]()
سلام خدمت دوستان . من امکان اتصال به متاتریدر و باقی اپلیکیشن های تحریم شده رو دارم . منتهی سایت پراپ کامبت برام بالا نمیاد . من از پشتیبانی تلگرامشون سوال کردم گفتن که سایت مشکلی نداره . کسی از دوستان هست بتونه کمکی کنه ؟
کا ن ف ی ن گ بالا میاره