ترندو رو تا حالا نشنیدم اصلا اسمش رو و کلاهبرداریم تو بحث بروکرا صرفا پس ندادن سرمایه یا فریز کردنش و اینا نیست
خیلی وقتا چارتاشون و دستکاری میکنن و اسپرد و استاپ ریل تایم ندارن و … یه سری پارامترای دیگه رو هم باید در نظر بگیری
خودم با اوربکس کار کردم تایمی که تو فارکس بودم و بروکر یک خاورمیانه و نهم دنیا بود اگر اشتباه نکنم و خدماتش به ایرانیا هم کاملا اوکی بود
شدیدا باگ داره من یه معامله باز کردم اونجا باز نشد و چند دقیقه ایی گذشت معامله بعدی رو باز کردم استاپ گذاشتم همه چی خوب بعد از ۲۰دقیقه نگو اون معامله رو هم باز کرده بود و رفته بودم داخل ضرر زیاد
این باگ نیست ها و ربطی به چیزی که گفتی نداره اصولا تو کندل سازی بعضی بروکر ها و پراپ ها هم استفاده میکنن اینجوری نشون میده و گاهی شب ها کندل های بیخودی و بی منطق به وجود میارن ما اینو زمانی کشف کردیم که دو نفر همزمان ترید میکردیم با یه بروکر
باسلام . اینکه معتبر باشه تا اونجایی که من اطلاع دارم ۵ سال سابقه داره و شکایت مستدلی ازش نشده نمیدونم رگوله رسمی و اصلی داره یا نه احتمالا آفشور هست ولی شرکت ثبت شده در انگلیس داره پلتفرم اختصاصی داره که بد نیست من ۳ بار برداشت داشتم یک بارش با اسکرین شات بوده که تاییدش ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان برد ولی دو بارش که با روشهای ناشناخته که دارم با ایمیل تایید کردم برداشت به صورت آنی انجام شد خودم هنگ کردم برای دوران قطعی من رو چارت s&p500 کار میکنم فعلا رضایت نسبی دارم البته من ۲ سال بود که تو ارانته رو حساب تریدینگ ویو و مستقیم با تریدینگ ویو کار میکردم مقایسه این دو شرایط اصلا منطقی نیست ولی برا دوران قطعی کار راه اندازه با مدیریت سرمایه درست و یک استراتژی ثابت میشه رو چارتش حساب کرد
من ازش برداشت ریالی در همین مدتی پیش داشتم مشکلی نداشت …. دستکاری در کندلها هم نداره بعد از باز شدن بازار چون اکانتهایی که ارایه میده فقط ECN هستن….. تنها عیبش کمیسیون دوطرفه هستش که باید حواستون به این موضوع باشه