چگونه از چرخه بی‌پایان تغییر سبک معاملاتی و درجا زدن خلاص شویم؟

بازارهای مالی رو میگن جای احتمالاته. هرچقدر از احتمال دور بشی و به درک بازار نزدیک بشی اونوقته که میتونی یه قدم مهم برداشته باشی، در غیر این صورت بنظر من فقط باید گفت شانس دخیله. و بازارهای مالی جای شانس و اقبال نیست. البته این نظر منه، ارادتمند

1 لایک کرده

کتاب بهترین بازنده برنده میشود از تام هووگارد را مطالعه کنین

1 لایک کرده

سلام. توی روبیکا بهم پیام بده تا مرحله به مرحله کمکت کنم بتونی مشکلتو بفهمی

EhsanD2023o

1 لایک کرده

به احترام نظرتون در تضاده با ذات بازار ….بازار بر اساس احتمالات عمل میکنه…همین که سیستمی با ریت ۱۰۰ غیر ممکنه ، نشون دهنده اینه که کل کار ما با احتمالاته…ین ریت ۹۰ ام داشته باشی، بازم نمیشع فهمید از ۱۰۰ تا کدوم ۹۰ تا قراره سود بشه…

به ستاپت اعتماد کن!
اگه توی بک تست جواب داده ولی توی ریل داره باگ میده یعنی یا بک تست رو درست نگرفتی یا ریل داری وا میدی و عین بک تست انجام نمیدی

• بک تست اصولی:

1. بتونی تبدیلش کنی به یه چک لیست، یعنی «آره» یا «نه» - هیچی رو نسبی نذار مثلا «اگه قیمت از پیوت گذشت» اصلا درست نیست… آیا کلوز کندل گذشته؟ آیا شدو هم قبوله؟ پیوت 2 کندلی یا 1 کندلی؟ باید درست مشخص کنی.
    2. دیتا رو قشنگ توی فایل اکسل بنویس: ریسک به ریوارد چند خارج شدی توی بک تست؟ چنتا استاپ پشت هم خورد؟ - مثلا بعضی استراتژی ها توی روز ممکنه 3 بار استاپ بخوره (یکیش ستاپ خودم توی اواسط فروردین 3 تا استاپ پشت هم خورد) اینارو تا ننویسی نمیتونی واقعیت بازار رو ببینی.
    3. فایل اکسلت باید حدودا 700 معامله بک تست داشته باشه، هر ماه مرتب شده باشه!
  • استراتژی اکانت ریل:

1. چرا یه راست ریل؟ دمو یه نعمت بزرگیه… آقا با استراتژیت دمو بزن و واقعا جدیش بگیر! نقطه ورود نقطه خروج ریسک به ریوارد میزان ریسک میزان اعتماد به ستاپ و… بنویس تو اکسل! همینجوری ولش نکن بگو من آماده جنگم! حدودا 100 معامله دمو.
    2. حالا ریل… حالا دیدی وقتی واقعا وین‌ریت چقدره، وقتی دیدی چنتا استاپ پشت هم میخوره و وقتی با استراتژیت تونستی ناخودآگاه ببینیش. حالا ریل کار کن.
    3. هر ترید موفق 3 فعالیت داره:
    • استراتژی و ستاپ: شامل نقطه ورود و چجوری وارد پوزیشن بشی.
    • مدیریت ترید: شامل چه اتفاقی باید بیوفته تا بریک ایون کنی؟ چه اتفاقی باید بیوفته تا از ترید بیای بیرون؟ چه اتفاقی باید بیوفته تا ترید رو حتی بیشتر از حد عادی نگه داری (بیشتر از حد عادی نگه داشتن از کاراییه که احتمالا باید خیلی بری جلو تا پیدا کنی و پیش‌نیازش آگاهی کامل به استراتژیته)
    • مدیریت ریسک: شامل میزان ریسکی که میخوای برای هر پوزیشن بکنی؛ شاید ازونایی هستی که ستاپت بهت دلیل بیشتر میده و میتونی سیگنال هایی که ستاپت میده رو دسته بندی کنی و بین 0.5 درصد تا 2 درصد ریسک تغییر بدی ریسکت رو (اما پیشنهاد من برای اول کار 0.5 درصده اما من برای خودم 0.5 درصد گذاشتم و هیچ وقت بیشترش نمیکنم)

حرف آخر:
به ستاپت اعتماد کن، علمت رو ببر بالا و همیشه سعی کن توی ترید با تحقیق و توسعه دوست باشی. اگه ستاپت اونقد پیچیده نیست و میتونی ساده بنویسیش بدون ستاپ خوبی داری - و البته ستاپ واقعی وین‌ریتش 55-65 ایناست که 65 خیلیمممم زیادههههه! اینایی میگن وین‌ریت 90-80 اینا همه دروغه و در واقعیت بازار همه اینا کم میارن.
اگه دو سه تا ستاپ بلدی دیگه بسه! برو همه اینا رو کار کن بهینه کن علمت رو درباره فاندامنتال بیشتر کن و بازار رو عمیق تر درک کن.

موفق و سالم باشی

3 لایک کرده

عرض ادب مجدد. متوجه منظور من نشدین، یا شاید من درست نگفتم. منظور از احتمال، به این نیست که بخوام شانس رو دخیل کرد. وقتی درکی از بازار نداریم، میشه بگی اون معامله شانسی هست، اما وقتی به درک درست از بازار برسیم، اونوقت شانس و احتمال رو پایین میاریم. بطور دیگه میشه گفت کاهش ضریب خطا. اما نه به این منظور که بخام وین ریت 100 داشته باشم.

درک درست منظورتون چیه؟ صرفا یک ستاپ باید ایجاد کنیم که از تاس بهتر عمل کنه همین…اصن درک نیازی نیست…حرکت بازار به صورت اشوب هستش و قابلیت درکی وجود ندارع…از بین اشوب باید یک ستاپ با ریت معقول پیدا کرد…آیا آشوب رو میشه درک کرد؟

من یا شما وقتی به این درک رسیدیم که بازار فقط تکنیکال نیست موارد دیگه هم دخیله، و اینکه با یه مارکت پویا سروکار داریم، و مدام رفتار مارکت در حال تغییره،اینجا چقدر احتمال موفقیت به خودمون باید بدیم؟! من ادعا اینو ندارم که نظر من درسته. اما شخصا به این باور رسیدم که بازارجای شانس نیست. یه بزرگی میگفت، بهترین استراتژی ها هم در خیلی از موقعیت ها درست عمل نمیکنه، خب به این شکل باید آموزش دیدن رو تعطیل کنیم! در جواب میگفتن، آموزش رو نمی‌بینیم که طبق اون رفتار کنیم، آموزش رو می‌بینیم که رفتار دیگر معامله گران رو پیش بینی کنیم، و اونوقت به درک درست، و رفتار مارکت نزدیک میشیم. و به همین منوال به سمت کاهش ضریب خطا نزدیکتر. البته من درس پس میدم خدمت شما و همه عزیزان. من خودم شخصا 6ساله وارد بازارهای مالی شدم و همچنان در حال آموزش و کسب تجربه در این بازار هستم. انشالله روزهای پرسودی همراه با سلامتی در پیش داشته باشین.

اگه بخوایم اینطور نگاه کنیم که بازار درک نداره، چرا تحلیل تکنیکال می‌بینیم؟

نه داداش گل، بازارو بخوای آشوب ببینی و بگیم درک هم نداره، دیوانگی که بخوایم تو چنین محیطی فعالیت کنیم.

استراتژی که واقعا سودده هست و خودت هم باهاش ارتباط خوب برقرار میکنی رو خوب یاد بگیر سعی کن یک چیز رو به اندازه کافی و به صورت عمیق بدونی . نه چندین استراتژی رو خیلی کم و سطحی بدونی

اقا حامد عزیز …من یقین دارم به تک تک کلماتی که عرض کردم…نمیخوام تاپیک این بنده خدارو ام خراب کنم…ایشالا فرصت پیش بیاد جای دیگ صحیت کنیم… شما گفتی ۶ سال تجربه داری ، خب منم یکم فقط بیشتر از اینه تجربم…اما واقعا تعریف درست تحلیل تکنیکال در معامله گری رو چطور شما نمیدونید هنوز؟

واقعا برام سواله!

تکنیکال چیزی رو پیش بینی نمیکنه…فقط به ما میگ احتمال وقوع یک اتفاق بعد از اتفاق دیگه ای چقدره …همین…احتمال وقوع و نه چیز دیگع ای…

فرص کنید یک سکه دارید که ۶۰ درصد مواقع رو میاد و ۴۰ درصد پشت…آیا بعد انداختن سکه میتونید بگید که چی میاد؟ خیر…اما در دفعات زیاد، الگوی ۶۰ درصدی رو ، خودشو نشون میده…تکنیکال ام دقیقا همینه …

آیا شما میتونید رو یا پشت اومدن سکه رو تحلیل کنید؟

طبق همین فکت ، تحلیل تکنیکال هم برای پیش بینی نیستش، برای اینه که احتمالات رو در بلند مدت به نفع خودمون کنیم..

طبق همین حرف خودتون، پس به همون درک رسیدیم که در فلان موقعیت من خریدارم یا فروشنده! پس نمیتونیم بگیم بازار درک نداره و آشوبه. اگه بازار درک نداره چرا با انتشار یه داده اقتصادی بازار واکنش نشان میده. بازار قطعا درک داره. شما مسله رو طور دیگه نگاه میکنین، اینکه من باید در هر معامله پیروز باشم صحبت من نیست، این که بازار یه سری پارامترهاي داره که بر اساس اون داره رفتار میکنه، و داعما هم در حال بروز شدنه. اگه بازار درک نداشته باشه که این همه داده های اقتصادی چرا باید مورد توجه باشه،

اما بله با این حرفتون موافقم که احتمالات رو در بلند مدت به نفع خودمون رقم بزنیم. اینم همون کاهش ضریب خطا میشه که خدمتتون عرض کردم.

این سوالتونم جواب بدم خدمتت و اززحمتو کم کنم، چون واستون سوال بود. تعریف شما از تحلیل تکنیکال به گفته خودتون، اینه که تحلیل تکنیکال چیزی رو پیش بینی نمیکنه فقط احتمال وقوع اون رو واسه ما بیشتر میکنه. حالا من خدمت بگم، پیش بینی با احتمال وقوع چه فرقی داره عشق داداش؟! کلمات فقط تغییر کرد.! من قبلا هم گفتم عشق داداش، من ادعایی ندارم، زمین خورده این مارکتم.اینکه من بخوام ستاپی یاد بگیرم که بک تست از گذشته مارکت بگیرم هیچ وقت جواب نمیگیرم، و دوره باطلیه که تمومی نداره. تا مارکت رو نفهمیم موفقیت کنسله،بقول شما اینجا هم شرایطی نیست که بشه بیشتر گفت گو کرد. انشاالله در یه موقعیت مناسب از حضورتون استفاده کنیم. خیلی مخلصیم. ارادت

زنده باشی آقا حامد عزیز بیرون از این بحث ، همه دوستانی که اینجا هستن و همینطور شما برای بنده بسیار محترم هستید ..اختلاف نظر ما صرفا درباره ی معامله گریه همین…شاید این بحث ها حتی ۱ درصد کمک کننده باشه برای بقیه … واژه پیش بینی بار تحلیلی داره واس همین گفتم از این واژه استفاده نکنیم بهتره….خودم بشخصه خیلی وقته که تحلیل کردنی وجود نداره تو سیستمم…فقط آخرین سوالی که دارم ازت اینه که پس اگه فوروارد تست و بکتست رو بزاریم کنار ، پس چه راهی برای پیدا کردن سیستم داری شما…

فدات شم آقا رضا، من کوچک شما و همه دوستان هستم، ابتدا هم گفتم من ادعایی ندارم. من فقط تجربه خودمو تو این مدت عرض کردم، مدعی این هم نیستم که قطعا نظر من درسته، اینم کاملا موافقم که اینگونه صحبت ها واسه خوده بنده مفیده، و نظر و دیگاه تمام کسانی که تو این مارکت فعالیت دارن میتونه کمک کننده باشه. من صحبتم بابت بکتست اینه که باید در لایو مارکت قدرت و وین ریت اون استراتژی مورد تست قراره بگیره، گذشته مارکت نمیتونه اون واقعیت استراتژی رو نشون بده. والا مخالف با بکتست که نمیشه باشیم. این فقط نظر منه، مارکت فقط تکنیکال نیست، فقط فاندامنتال هم نیست، یه پله باید بالاتر بهش نگاه کنیم. یه خورده توضیح دادنش خارج از شرایط اینجاست، انشالله شرایطی فراهم بشه بتونیم خدمت شما و دیگر دوستان که دارن وقت میزارن پای این مارکت برسیم و از تجربه و نظرات دیگر دوستان استفاده کنیم. روزهای پرسودی رو واستون آرزو میکنم. ارادت

خدانکنه آقا…شما عزیزی…بسیار عالی، گفتگو ینی اشتراک نظرات چه درست چه غلط… شما سیستم رو به نحوه ی دیگری میسازید که کمی متفاوته با من…اوکیه…ایشالا موفق باشید همیشه:rose::folded_hands:

1 لایک کرده

لینک

در تاپیکی که تازه شروع به نوشتنش کردم با من همراه باش تا بهت ذهنیت معامله گری رو نشون بدم.

بیشتر مشکل تو در دو قسمت خلاصه میشه عدم تمرکز و بیحوصلگی .منم مثل تو با همین مشکل بیش از ۲ سال درگیر بودم.راه حل هایی که بدست اوردم رو ر تاپیک زیر کمک کم مطرح میکنم.یادت باشه عجله دشمن موفقیت هست.

1 لایک کرده