بعد از ۷ سال تجربه در سه سبک دارم کم میارم..
درسته سال های مثبتی داشتم، نمیگم ترید جواب نمیده
اما چارت الان مثل چارت ۲۰۲۰ یا ۲۰۲۲ یا حتی ۲۰۲۴ نیست.
•••••••••••••
حرکات غیر منطقی، تحرک بیش از حد قیمت، استاپ هانت های شدیداً زیاد و واضح
عملا حرکات تکنیکال ازبین رفتن، حتی داده های اوردر فلو هم دیگه مثل قبل نمیتونن در رفتارشناسی یا حجم ها / اوردر های واقعی بهت کمک کنن.
•••••••••••••
منی که از قدیم تلاش کردم و حتی سال ها سود این بازار رو دیدم دارم از پا در میام، وای به حال کسایی که با هزارتا امید و سرمایه کم تازه دارن آموزش میبینن.
•••••••••••••
قصدم نا امید کردنتون نیست، نیاز دارم به تجربه افرادی که یک مدت این دوره رو گذروندن
بگید چجوری ازش رد شدید شاید به منم کمک کرد.
همین تازه تموم شد پاسش کردم اکانت یک کا خاستم بت بگم شدنیه دادا فقط گاهی وقتا سردرگمی نباید منجر به شکست و گمراهیت بشه.
یه روز همین حس اومد سراغ تصمیم گرفتم به مدت 90روز تنها یک استراتژی یک روش ورود و مدیریت ریسک ثابت داشته باشم توی این 90 روز هر اتفاقی بیوفته من پایبندم به این سیستم و دائم بهینش میکنم هرچی شد نمیرم سراغ یه سبک دیگه سبکی که دوست دارم رو بهینه و تقویت میکنم تایم ترید ریسک به ریوارد تعداد پوزیشن روزانه و…
شخصا خودم این 90 روز رو با پراپ رفتم جلو تا حس ریل بودن بگیرم.از لحاظ روانشناسی.
بکتست میگیری پلن و سیستم ثابتتو اول مکتوبش میکنی و دائم همین رو تکرار میکنی. یه سیستم تکرار شونده روزی ک بت سیگنال نداد تو لایو بازار برو بکتست بگیر بار روانیش خالی کن.
یه سبک رو هزار بار تکرار کن. تا اینکه هزارسبک رو چند بار تکرار کنی. این نکته رو یادت باشه.
استاد یه سبک باش.
این عکس نمودار سرمایه گزار برتر اکانت یک کا هم واست اپلود میکنم پلن b
اینم پوزیشن الان که هنوز بازه مربوط به حساب ریل خودم
امیدوارم کمکت کرده باشم.
من تازه حس میکنم به روزای سخت بازار هنوز نخوردم
رفیق نا امیدی نزار وجودتو بگیره خودم این من که دارم میگم بالای چندین بار تو پراپ از منفی 8 درصد برگشتم بالا همین امروز رفتم تو ضرر کلی حساب ولی همش درسه همش درسه فهمیدیم کجا باید بفهیم نا امید نباش رفیق همین فردا اگر زنده بودیم میترکونیم خلاص
سلام .
جسارت منو ببخش
ولی شما زمانیکه سبک مورد نظرتون رو یاد میگیرید و کنکاش میکنید یکی از اصلی ترین نکاتی که حتما باید بهش توجه کنید اینه که سبکتون آیا متعلق به تمام زمان ها و قیمت ها هست یا خیر .
یعنی فهم درست از روند بازار در بلند مدت و میان مدت و لحظه ی بازار بهتون توسط سبکتون داده میشه یا خیر
پیگیری فاند ها در تحلیل فقط کمک به احتمال تنش قیمتی در بازه ی روند ها میکنه و نمیتونه روندها رو تغییر بده .
آیتم اخباری اقتصادی یا تاثیرشو در گذشته ایجاد کرده و در حال طی روند خودش هست بین بازه ای که از قبل ایجاد کرده یا حالت دیگری ندارد .
این مابین بازه خبرهای ضد و نقیض بازار رو در همون بازه ی روند تغییر میدن .
سبک کاری شما اگر اینها رو لحاظ نمیکرد قابل به ادامه دادن نبود .
بله الان دوره سختی برا معامله هست .
چون تورم جهانی باعث شده بازه ی حد ضرری که دوسال قبل ۵ دلار در اونس در نظر گرفته میشد الان حدود ۳۰ تا گاهاً ۵۰ دلار در نظر گرفته بشه ..
بهر حال من مشکل رو از سبک کار شما میبینم که دیدگاه کلی رو بهتون در بازه های زمانی مختلف نمیده .
امیدوارم صحبت های من سوء برداشت نشه که مثلا من همه چیزو بلدم .
ولی این راهیه که همه مون نیاز به بررسیش داریم و باگ هامونو رفع کنیم .
شما کاملا درست میگی چون الان زمانی هست که استراتژی ماها رفته تو رکود چون هر استراتزی یه دوره رونق داره یک دوره رکود الان رکود سختی ایجاد شده . کاریشم نمیشه کرد فقط شما نیستی اینجوری شدی منم ۵ ساله که تو این بازارم و خداروشکر سوده هستم . فقط خواستم بگم فرق بین تریدر حرفه ای و مبتدی همینه تریدر مبتدی توی دوره رکود استراتژیش کال میشه از بین میره . تریدر حرفه ای با کمترین میزان ضرر از تو رکود میاد بیرون فقط صبر نیازه .
هممون این شکلی هستیم
میریم تو بازار سنتی میبینم درامد نیست
میام پشت سیستم اینترنت نداریم
میریم قدم بزنیم فکر نکنیم برفرض مثال ماشین مورد علاقمونو ک میخاستیم بخریم تا چندماه دیگه
اصن نمیتونیم بهش دیگ بخریم دوباره فکر میاد
تو یک دایره از حملات روانی گیر افتادیم و جایی نداریم که بهمون کمی ارامش بده
یک جامعه ی روانی رو داریم کامل میکنیم
و اینکه از فروردین سال پیش بازار براساس عرضه تقاضا جلو نمیره بعضا شروع جنگ اوکراین
براساس اخبارهای سیاسی بازار اصلاح قیمت میکنه الخصوص توی طلا و نفت
استراتژی شما درسته فقط از سمت روانشناسی تخریب شدیم همگی
تایم فریم معاملاتیت رو بیار بالاتر
من ۶ سال هست که در این بازارم دوره های سوددهیم رو به خاطر ضعف در روانشناسی ترید از دست دادم تا این که چند ماه قبل از قطع اینترنت منابع خیلی خوبی در مورد روانشناسی پیدا کردم که بخشی از اون رو در تاپیکی به اسم حل مشکلات روانشناسی نوشتم. الان فقط پراپ کار می کنم و تا قبل از جنگ در آستانه پاس کردن چالش سرمایه گذار برتر بودم که نیمه کاره موند و از دیروز دوباره شروع کردم.
کار یکه من کردم این بود با توجه به جمیع چیزهایی که می دونستم و جستجوهای زیاد یه ستاپ کاملا ساده و مکانیکی فقط روی نماد نزدک آن هم در زمان مشخص پیاده می کنم روزی یک معامله فقط چه سود و چه ضرر.
این ستاپ رو من بک تست گرفتم از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۵ و ۴ ماه ۲۰۲۶ اصلا ه ستاپ فوقالعاده ای نیست. یک به یک و نیم ریسک به ریواردش هست و میانگین وین ریتش ۵۵ درصد هست.
نکته اصلی این هست که با تمرینات کاملا متفاوت روانشناسی و اجرای دقیق این ستاپ و کنار گذاشتن باقی مواردی که یاد گرفتم فعلا در حال پیشرفت رضایت بخشی هستم.
یه استراتژی داشتم سال ۲۰۱۹ اینا، برای کریپتو بود؛ اون زمان من فقط پرایس اکشن و خط روند و کانال کار میکردم و در ترکیب OBV.
ساده بود: خط روند فعلی تایم فریم ۲ ساعته که حداقلا ۳ برخورد قابل قبول داشته و کانال های تایم ۲ ساعته رو میکشیدم،قیمت میرسید بهش یا ریجکشن بود یا بریک اوت! ریجکشن بود روی ریتست دایورجنس OBV توی ۱۵ دقیقه تاییدیه ورود بود بریک اوت بود پولبک دایورجنس ۱۵ دقیقه OBV تاییده ورود بود!
کم کم از همین زمانا ورودی پول بیشتر شد بازار کریپتو داااااغ که مساوی میشه با تکانش بیشتر پس حجم های نامتناسب تر و پرایس اکشن اونقدری که قبلا به یه سری نواحی واکنش میداد الان واکنش نمیداد!
تایم فریم عوض کردم درست نشد! جای OBV استوکستیک گذاشتم درست نشد! کم کم متوجه شدم وینریت استراتژیم کم شده. و خب چه میشه کرد؟ بازار پویاست بازار شخصیتش عوض میشه! بازار طلا که هر هفته تقریبا مثبت بود الان شکسته شده! تکانش ارزهای دیجیتال ۳ ماهه به زور ۲-۳ درصد بشه!
بازار بورس آمریکا بخاطر سهم بازار و شدت تولیدات انحصاری قدرت بالایی پیدا کرده و نقره بازارش اخیرا داغ شده و…
همه اینارو گفتم که تهش بتونم بگم به استراتژی پایبند بودن شاید خطا باشه! شاید باید بتونیم رها کنیم و دوباره همه چیزو از شروع یاد بگیریم.
موفق باشی عزیزم، باز خوبه حداقل بعضیا هنوز میتونن ادامه بدن❤️
انشاالله همینطور بمونه آقا رهام عزیز
من حساب ریلم شرایط بدی ندارم چون سعی میکنم در دوره رکود روی ریل نباشم
حساب پراپم ۱۰ درصد تو ضررم و واقعا برای من عجیبه تا اذیت کننده
آقا نادر حرف هاتون همیشه سرشار از تجربه هست،چیزی که من رو اذیت میکنه ضرر نیست
قبلا هم ضرر بود ولی دلیلش هم بعدش مشخص بود
برای مثال ستاپ کامل نبود یا اور ترید یا هزاران موضوع دیگه که بعد ترید میشد فهمید و تکرار نکرد
این روز ها دلیل استاپی که میخورم مشخص نیست و این هست که اذیتم میکنه.
شما چون روزای آسونشو دیدی
الان فک میکنین سخت شده
ما رو سخت وارد شدیم
چون سخت تر از این ندیدیم میگیم حتما بازار همین بوده دیگه
وگرنه قطعا برای ماهم سخته
آقای رنجبر منم کم کم دارم به حرفتون میرسم
شاید ستاپم داره اذیت میکنه و دیگه با ترند بازار هماهنگ نیست
همون طور که بالا گفتم، چیزی که من رو اذیت میکنه ضرر نیست
قبلا هم ضرر بود و ضرر همیشه جزوی از ترید خواهد بود ولی دلیلش هم بعدش مشخص بود
برای مثال ستاپ کامل نبود یا اور ترید یا هزاران موضوع دیگه که بعد ترید میشد فهمید و تکرار نکرد
این روز ها دلیل استاپی که میخورم مشخص نیست و این هست که اذیتم میکنه.
آقا رهام هیچوقت روزای آسون نبود هیچکس هم انتظار راحتی رو در این شغل نداره
ولی دلایل همیشه واضح و منطقی بودن
امروز هم آسون نیست هم منطقی نیست
شما چون گذشته رو لایو ندیدی منظور من رو از منطقی بودن شاید کامل درک نکنی
به نظرم یه چیزی رو بک تست و فوروارد تست کنید و شاید این موضوع بتونه بهتون کمک کنه:
با نماد های دیگه تستش کنید! تکانش بیشتر تکانش کمتر! توی این وضعیت حساس تر یا حساسیت کمتر! سعی کنید ببینید کدوم نماد توی بک تستی که نماد فعلی ضررده شده میتونسته سودده باشه.
بعضی وقتا عوض کردن نماد میتونه کمک کنه.
حرفتون رو قبول دارم و برای منی که پلن ممکنه چند روز حتی ورود نده این سخن کاملا درسته
معمولا سعی میکنم فقط روی چارت اصلیم باشم ولی اگر لازم باشه چارت های که رفتارشناسی نسبی هم ازشون داشته باشم و قبلا بک تست گرفته باشم رو کار میکنم.
عیب نداره همه میریم تو ضرر من حسابم 3 روز دیگه تایمش تمومه 5 درصد تو ضررم ولی خب اگر خدا اجازه بده زندگی کنم این هفته کامبک رو میزنم رفیق عزیزم لازم نیست ناراحت باشی لطفاً فقط نا امید نشو همین