طرح موضوع مورد نظر راجب پست قبل

با تشکر فراوان از دوستان بزرگواری که جواب پست قبلی منو دادند موضوع مورد نظر رو مطرح میکنم امیدوارم راه حلی برای مشکلم پیدا بشه

راستش دنبال کار تردید برای کسب درآمد هستم آموزش‌های متعددی دیدم ولی متاسفانه گیج شدم در حدی که با اینکه یکسال بیشتر است که چندین دوره آموزشی تردید که هرکدام شامل بیست الی چهل قسمت ویدیوی بالای ۲۰تا۳۰دقیقه بودند حتی یک روش برای اینکه بتونم خودم تردید کنم یاد نگرفتم بازارمظنه فراز گلد رو در حال کار و آموزش بودم و می‌خوام کار کنم می‌خوام ببینم هوش مصنوعی رایگانی وجود داره که با ارسال عکس نمودار بهم سیگنال ورود بده یا یک روشی که بتونم خودم بدون استفاده از سیگنال‌های دیگران با سیگنال خودم ترید کنم حتی با سود کم .

باز هم از همه دوستان عزیزی که جواب پیامم رو دادند کمال تشکر و قدر دانی را دارم و برای همتون آرزوی سعادت خوشبختی و سودهای بسیار هیجانی را دارم ،

ترید :cross_mark:

تردید :white_check_mark:

‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌

1 لایک کرده

در گام اول فکر نمیکنم استفاده از سیگنال و هوش مصنوعی ها بتونه براتون اثر گذار باشه،حداقل من یکی ندیدم یا اطلاعی ندارم.اما منطقی نیست کارایی زیادی داشته باشه وگرنه هر شخصی یه حساب توی بروکر باز میکنه،بدون هیج دانشی هر روز از چارت عکس میگیره و میده هوش مصنوعی و هزاران نفر با برداشت سودهای مداوم بروکرهارو کلافه میکنن.

در خصوص اینکه “هنوز” نتیجه ای نگرفتی جوابش داخل خود جمله ی شماست،اینکه هنوز نتیجه نگرفتی به این دلیل نیست که شما نمیتونی موفق شی،بلکه برعکس.اگر ایمان داری به این کار و واقعا علاقه مند هستی بالاخره نتیجه حاصل میشه و معمولا افراد ۳ تا ۵ سال خاک این حرفه رو میخورن تا بتونن به طور مستمر سود ده شن.

من مسیر خودم به این صورت بود که در ابتدا مختصر اطلاعاتی راجع به اکثر سبکها کسب کردم،در حد یک مبتدی که بدونم پرایس اکشن چی میگه؟سبکهای فیبوناچی چی میگن؟ایچیموکو چی میگه؟آی سی تی چی میگه؟امواج الیوت چی میگه؟

بعدش علاقه خودم رو سنجیدم که اشتیاقم نسبت به کدوم سبک بیشتر بوده و اونو برای سالیان سال کار کردم و تغییرش ندادم.اونقدر اشتباه کردم و اصلاحش کردم تا به نتیجه مورد نظر رسیدم.

این دیدگاه شخصی منه،دلیل بر درست بودنش نیست.صرفا به عنوان یه ایده و یک جرقه ی ذهنی بهش نگاه کن.

2 لایک کرده

داداش شما بنظرم همین الان که تو شک و تردیدید ترید رو بذارید کنار :moai:

1 لایک کرده

هیچ کس نمیتونه بهت سیگنال بده حتی هوش مصنوعی ! اگر اینجوری بود بانک ها اول از همه این سیستم رو داشتن !

در مورد سبک هم باید روی یکی متمرکز بشی و بتونی ازش استراتژی بسازی . توی بکتست ها مشکلات ٫ فیلتر ها و بهینه سازیش رو پیدا کنی اون موقع استراتژی داری با فیلتر و دلیل ورود و استاپ همچنین تارگت و توانایی استراتژی هم مشخص میشه و باز هم بکتست استراتژی نهایی رو بگیری !

بعد از اینکه جواب گو بود و برآیند ماه مثبت بود ؛ باید بری فوروارد است بگیری ! تازه بعدش ریل کار کنی !