سلام دوستان من اینجام تا یکم در مورد تجربه ام بگم در زمینه ترید
میدونم قطعا دوستانی هستند که صحبت های منم نقد کنن وبگن اشتباه میگی ، ولی برای من همین کفایت میکنه که شاید فقط یک نفر حرف های من براش جذاب باشه و ازش بتونه درسی بگیره.
من۶ سال مداوم دنبال اموزش بودم
همیشه فکر میکردم تریدر شدن یعنی باید اینقدر خفن باشی تا بتونی با بزرگ ترین غول های دنیا رقابت کنی !
اینقدر سبک و دوره های مختلف رو دیدم وتهش به این فکر میکردم که بازم یه چیزی کمه ! باید اینقدر تلاش کنم تا قسمت خالی پازل رو پیدا کنم و بعدش به جنگ با بزرگان بازار برم تا بتوتم به عنوان یک سرباز پیاده نظام اما قوی جلوی ابر قدرت ها بایستم و بگم من موفق شدم !
بعد از سال ها تلاش تهش فهمیدم تریدر شدن یعنی «« درک مهارت ساده سازی چارت »»
یعنی چی ؟ مثال میزنم : یعنی تو فقط بیا با یدونه کندل ( مثلا پین بار ) ورود بزن .
مرحله بعدشم بیا یه مدیرت سرمایه برا خودت بچین تا بدونی با چه حجمی باید وارد بشی
همین و بس !
شاید از نظر خیلی ها این حرف من خیلی ساده باشه و نشدنی !
اما به نظر من یکی از مشکلات شغل تریدر شدن همین دیتای زیادی هست که در دسترس عمومه .
از نظر من بزرگان بازار اومدن سبک ها و دیدگاه های مختلف رو اینقدر گسترش دادن تا قدرت ساده یازی رو از فرد عادی بگیرن .
مث این میمونه گواهی نامه میگیری ودر ابتدا میان شمارو با پیشرفته ترین اتومبیل دنیا آشنا میکنن، شما میمونی وکلی آپشن که نمیدونی باید با کدومش در چه مواقعی کار کنی !
مغز انسان گیج میشه دیگه
نمیدونه از کدومش استفاده کنه ولی در عین حال همه اش هم خوبه!
من این صحبت ها رو بعد از شش سال تلاش بی وقفه بهش دست پیدا کردم .
اگه بخوام صحبت هام روجمع بندی کنم ، شما ساده ترین روشی که فکر میکنی درسته رو انتخاب کن ، به مغزت دیتا زیاد وارد نکن ، سعی کن با بکتست گرفتن ( در یک تایم مشخص مثلا سشن نیویورک) آرامش رو به ذهنت برگردونی و همون سبک ساده رو مسلط بشی، مابقی خودش درست میشه .
سلام داداش خسته نباشی من 1 ساله تو این کارم و موندم الام گیچ شدم خیلی دوره دیدم مثل دوهر پورصمدی و برنا و خاکستری و … الان هم دارم اهنگری میبینم موندم که کدوم خوبه هر کدوم یچی میگن همه میگن میری میچرخی و برمیگردی پیش خودم مثلا پور صمدی میگه بهترین چیز پرایس اکشن البروکسه از اونور برنا که اسمارت مانی یاد میده میگه اینا چرتن ، من موندم واقعا با چه سبکی و چه استادی ترید کنم
سلام مخلصم نظر هر شخص متفاوته ولی من شخصا پورصمدی روانتخاب کردم ، بیشتر از ۱۰ بار دوره ی کاملشو دیدم طی دو سال ( واقعا ۱۰ مرتبه دیدم اغراق نیست! ! ) بعد از دو سه سال تازه فهمیدم باید چطوری به مارکت ساده نگاه کنم و استراتژی مکتوب بنویسم . شما به خودت فرصت بده یک سال واقعا زمان زیادی نیست برای این شغل
یک سال هنوز شروع کاره خدارو شکر دوره ها رو دیدی حالا بشین پای چارت خودت استراتژی بساز .تا ی استراتژی نداشته باشی نمیتونی به سود مستمر برسی با دوره های مختلف گیج میشی