سلام.
در این تایپیک تجربیات مثبت و منفی از بروکرهایی که روی بستر نت ملی فعالیت دارن رو می تونیم به اشتارک بذاریم. تاکیدم روی تجربه کاربری هست فقط.
سلام.
در این تایپیک تجربیات مثبت و منفی از بروکرهایی که روی بستر نت ملی فعالیت دارن رو می تونیم به اشتارک بذاریم. تاکیدم روی تجربه کاربری هست فقط.
بعد از حدود دو ماه امروز چشمم به جمال متاتریدر ۵ بر بستر نت ملی روشن شد! تصویر مال متاتریدر ۵ نت ملی بروکر اوتت نماد نزدک هست که روش حساب دمو ساختم
واقعا متاتریدر ۵ بروکر اوتت روی نت ملی فعلا بهتر از متاتریدر ۵ بروکر خصوصی خودم قبل از قطع نت بین الملل کار میکنه.
چرا پراپ فرمهای ما چنین امکاناتی ایجاد نمی کنن؟ توان مالیش رو ندارن یا نمی خوان هزینه کنن؟
چارت اوتت روی موبایل هم خیلی خیلی روون و بدون قطعی روی نت ملی کار میکنه. من جهت اطلاع میگم و در این بروکر معامله ی ریل نداشتم.
سلام خسته نباشی
من یکم مبتدیم
میخوام بدونم متاتریدر 5 یعنی چی
میشه یه توضیح کامل بدی که چطوری منم وصل بشم معامله کنم؟
متاتریدر پنج جاییه که حسابت رو اونجا وصل میکنی چارت رو میبینی و معامله میزنی
عزیز دل با خودت یا پولت دشمنی داری
شما که هنوز نمیدونی متاتریدر چیه
یعنی حتی مبتدی هم نیستی و اصول پایه رو هم اموزش ندیدی
دوستانه بهت میگم اول برو اموزش ببین
بعد تازه یه مدت دمو کار کن
بعد بیا معامله کن
دوستان کسی هست از نت ملی به بعد روی دبلیو ام مارکت ترید کرده باشه؟
من وصل شدم ولی میخوام بیام بیرون ازش چون بروکری که واسه کاربر هاش ارزش قائل نیست بدرد نمیخوره
مرسی ولی من توضیح کار با متاتریدرو خواستم نخواستم تصمیم جای من بگیری ممنون
دبلیو ام مارکت به نظر میرسه هیچ اقدامی نکرده اگر کسی وصله بببینه در کانال تلگرامش اطلاعیه ای چیز ی گذاشته راجع به فعالیتش د رنت ملی یا در نت بین الملل؟
داداش اتفاقا درست میگی
تو متاتریدر معامله میکنن
خواستی لینکشو بفرستم برات شروع به کار کنی
نه هیچی انگار از همه چی بی خبره اصلا به روی خودش نمیاره ! من حتی مستقیم زنگ زدم باپشتیانی صحبت کردم گفت هیچ تصمیمی نداریم گفتم پروکسی چطور گفت اونم نداریم .
خیلی ممنون از اطلاع رسانیت.
درود ,در حال حاضر با بروکر ایکس چیف معامله میکنم , هم سرعت بالایی روی بستر نت ملی داره هم پشتیبانی خوبی داره
ممنون از به اشتراک گذاریت
امروز برای من از بروکر موند اف ایکس اس ام اس اومد که روی نت ملی برقرار شدن من البته حساب ندارم در این بروکر و فقط عضو سایتشون شده بودم. جهت اطلاع افرادی که دنبال بروکرهای روی نت ملی هستن نوشتم.
متاتریدر نرم افزاریه که میتونه پول شمارو بخوره یه ابم روش چون ماها بعد سالها هنوز بهش شک میکنیم سمتش نیاین شیک برید دکتر بشین مهندس مکانیک اگه براتون اعصابتون مهمه
و سرمایه اتون با دلار ۱۶۰ تازه تریدر بشی یعنی ۵ سال دیگه میشه به کارت نمیاد
عزیز اینجا همه تجربه های یکسانی رو دارن از رو تجربه و کمک میفرمایند
شما که هنوز دارین متاتریدر رو یاد میگیرین راه خیلی طولانی رو در پیش دارین و اگه پولتون رو دوست دارین فعلا سمت معامله کردن نرین چون به احتمال 99 درصد پولتون از دست میره این تجربه ای که تقریبا همه اینجا لمسش کردیم و کافیه یکم بگردین و تجربه ها و بخونید