حساب ریل که جلوت باشه تپش قلبتم بالا میره خوش اومدی به پراسترس ترین کار حداقل تا 3سال اونقدر باید استراتژی عوض کنی که دیگه تپش قلب موقع باز کردن معامله سراغت نیادآموزش آموزش آموزش
لایت : تا دیروز با تحر.یم ش.کن وارد سایت و متا میشدم
دیروز متا رو آورد رو نت ما البته در طول روز چارت دچار گیجی میشه و یهو کندل ها گیر میکنن که بروکر گفته در حال درست کردنش هست.واریز و برداشتش عالیه.البته هنوز سایت با نت خالی باز نمیشه.کمیسیون معقول روی حساب ای سی ان داره به همراه اسپرد متعادل
ایکس چیف هم حساب بدون واریز باز کردم و روزانه متا رو چک میکنم.با نت ایرانسل پایدارتر از نت همراه و مخابراته
کلا با این نت و سرورهای جدید بروکرها سعی کنید دست به عصا ترید کنید،با ریسک کم
نت رو دائم بین ملی و جهانی سوئیچ میکنن یا برای دقایقی به کل قطع میشه
این مدت تبلیغش زیاد شده، ولی حس میکنم الان بیشتر مهم اینه کدوم واقعاً برای کاربر ایرانی رو نت و برداشت کمتر دردسر داره. وینگو رو تازه دارم تست میکنم، فعلاً از نظر دسترسی بد نبوده.
اینقدر متاتریدر برام مهمه بقران من داوجونز میزنم ببین یک ثااانیه تاخیر تا دسته میرم توضرر باید مراقب باشم من…وینگو رو سرور ایران حاجی سووپر وصله
دوشنبه میرم شارژ کنم..
ایکس چیف سایت جدید داده.توی اخبار ایران بروکر هست
من دیروز و امروز روی طلا،تایم فریم پایین پوزیشن داشتم.کندل ها گیج شدن
اما شانسی که آوردم تحلیلم درست بود و تی پی ها بدون رسیدن کندل زده شد.
برا من مهمه رو نت ملی کمتر اذیت شم
قدیمی جدید بودن بروکر یه حرفه
خدمات و پیش رو بودن ی چیز دیگه
الان رو وینگو هم روش واریز ریالیشون کار من رو راه میندازه هم راحت نصب شدن متاتریدرش
متا رو پاک کن،با تح.ری.م ش.کن دوباره از سایت دان و نصب کن.بعدش تح.ریم ش.کن رو قطع کن و وارد حسابت شو
البته چند روزی جابجایی سرور دارن،چارت گیج هست،جا میمونه
اگر اندیکاتور کندل تایم داشته باشی موقع گیج شدن،عددها منفی و درهم میشن