نتیجه بکتست دقیق بیش از 2 سال از یک استراتژی مکانیکی

دوستان این نتیجه استراتژی کاملااااا مکانیکی و فوق ساده است روی یک نماد و البته به لطف سیستم مدیریت سرمایه داینامیک شخصی خودم به همچین بازدهی رسیده.

سال 2024 کلن راندمانش ضعیف و رکودی بوده اما سال بعدش به بعد کاملا روندش معکوس شده.

نظرتون چیه؟؟

حس میکنم اون 13 ضرر متوالی بخاطر عدم تمرکز و اینطور حرفا باشه
و اینکه شما اگه وین 38 داشته باشی که بازم میشه گفت با هزینه کمسیون و این حرفا تقریبا سر به سر میشی دوست عزیز
یه پیشنهادی که میتونم بهت بکنم اینه که با rr 1:1 هم بکتست بگیر
پشیمون نمیشی
البته اون مدیریت ریسکتون کارو درآورده

2 لایک کرده

سلام

اینطوری بکتست نگیر که ریوارد مشخص کنی براش
شما از نقطه ورودت تا موقعی که استاپت رو می زنه رو باید بنویسی چه ریواردی داده
بعد جدول بندی می کنی ببینی بهینه ترین وین ریت و ریوارد برا استراتژیت کدوم بوده

1 لایک کرده

منم یه تایپیک دارم در مورد بک تست خواستی نگا کن فکر می کنم می تونی با روشهای جدیدی بک تستهات رو بسنجی

خیر نقاط ورود و خروج، تایم فریم ، سشن و تو چ زمانی منتظر ستاپ باشم، همه چیش مکانیکی و مشخصه و اصلن جا واسه معاملات خارج از سیستم یا اورتریدینگ نمی‌ذاره .اون 13 استاپ متوالی کاملا طبق سیستم بود و در یکی از ماه های ضعیف بوده که البته از نظر آمار و احتمالات ، 13 استاپ متوالی با این وین ریت اصلن چیز عجیبی نیست.

از تک تک ستاپ ها سال ب سال ، ماه به ماه عکس دارم

و اینکه بله این کار رو هم کردم

ریوارد 2 بهترین گزینه بود براش، البته از نظر روانی به روحیه منم بیشتر میخوره.

1 لایک کرده

عالیه،امیدوارم هر سال آمارت بهتر و بهتر بشه.

1 لایک کرده

۱۳ تا ضرر که با این وین ریت خیلی عادیه..این برای چه مدتیه؟

1 لایک کرده

این بک تست شامل دیتای های سال 2024-2025 و سه ماهه اول سال 2026 هست.

13 تا ضرر متوالی چند درصد بوده؟

ضرر های متوالی در روز چند درصد بوده؟

چون ریسک بر اساس موجودی بالانس متغییر و داینامیکه ، تو اون برهه ک 13 استاپ متوالی خورده، ریسک هر پوزیشن 0.25% بوده.

در روز هم استاپ مشخص داریم

تا دو استاپ بخوره روزمون بسته میشه ، می‌ره واسه روز بعد.

خب پس پیشنهاد من اینه که ریسک ثابت 0.75 یا همین حدودو یه برسی بکن

1 لایک کرده

مرسی از پیشنهادت

اتفاقا ریسک ثابت 0.5% و 0.75% رو هم تست کردم

اما بهترین راندمان رو، چ از نظر دراودان کل، چه راندمان نهایی و وین ریت و…، از دل همین سیستم مدیریت سرمایه داینامیک خودم‌ بدست آوردم که در حین پایین نگه داشتن دراودان، راندمان رو 1.5 تا بیش از 2 برابر بیشتر می‌کنه.

1 لایک کرده

خیلی عالی و واقع گرایانه گرفتی. فقط یه سئوال. بعضی ستاپ ها روی دادن ریوارد یک خوب هستند اما در ریوارد دو دادن به شدت کیفیت ستاپ پایین میاد. ستاپ خود من اینطور بود. آماری از وین ریت روی ریوارد یک داری؟ شاید درصد سود سازی کل رو بالاتر ببره

2 لایک کرده

روی ریوارد 3 امتحان کردم که بشدت وین ریت افت کرد و راحتی اجرا سیستم رو از نظر روانی بخاطر استاپ های متوالی زیاد بشدت سخت‌تر کرد.

اما ریوارد 1.1 و 1.1/5 رو هنوز لحاظ نکردم در دیتا ها

شاید حق با شما باشه

حتما این مورد رو در نظر میگیرم.