وین ریت چند درصد تو بکتست ها خوبه؟؟؟

وین ریت چند درصد برای ترید خوبه؟؟

من تو 100 هفته ای که بکتست گرفتم 61 % وین ریتم بود

ولی الان یدونه بهینه کردم استراتژی رو تا الان که 10 هفته است 67 % وین ریتم هست به نظرتون خوبه؟؟؟

وین‌ریت بک تست معمولا 5-10 درصد (بستگی به سبک استراتژیت داره) با ریل بازار متفاوته و به نظر این عددی میگی اوکیه!

1 لایک کرده

ریسک به ریواد باید حتما در نظر بگیری وین 67 با چه r/r

این مهم وین 67 با 1/1 هم خوبه به بالا خیلی خیلی خوبه اما در نظر بگیر طبق چیزی که دوستمون گفت در ریل مارکت ۵ الی ۱۰ درصد افت میکنه اما بعد حدودا ۳ ماه کم کم در لایو بازار هم اوکی میشه

حساب کن که اگر ۵ الی ۱۰ درصد کم بشع سود یک ماهت چقدره؟

بکتست برا تمرینه…وین ریت فوروارد تست اهمیت خیلی بالاتری دارع‌‌…تعداد هفته مهم نیست، تعداد معامله مهمه که حداقل ۵۰۰ تا باید باشع….اگه در فوروارد تست در ۵۰۰ معامله ، وین ریت ۶۰ رو داشته باشی با آر ۱ عالیع..

2 لایک کرده

وین ریت تنها که ملاک نیست استراتزی داریم وین ریت 90 درصد است ولی ضرر ده است

آها

فعلا از هفته بعد هم میخوام فوروارد تستشو بگیرم

فوروارد تست همان معامله در دمو هست دیگه اشتباه نکنم :face_with_monocle::face_with_monocle:

داداش الان آر به آر 1 به 2 میگیرم رو داوجونز

ممنونم از نظرتون

بکتست بیش تر از 500 تا معامله بود تقریبا مال دو ساله دیگه آر به آر 1 به 2 میگیرم

حتما که اونجور هست روانشناسی بیشتر از استراتژی ملاک هست

دارم رو روانشناسی هم با کتاب معامله‌گر منضبط کار میکنم

اره ولی دو نوع فوروارد تست هست!
* یکی با اکانت دمو
* یکی بدون اکانت دمو

من بهت توصیه میکنم اگه اولین باره داری فوروارد تست میکنی با دمو فوروارد تست کن! چون بدون اکانت واسه زمانیه میخوای برای یه سری نماد دیگه که استراتژیت فعلیت جوابگو نیست رو با یه استراتژی دیگه ببینی چجوریه در کنار اکانت ریلت. چون وقت زیاد میگیره و این داستانا بدون اکانت دمو میزنن اون تستو ولی بجاش جورنالش خیلی بصری و پر تصویر تره.

میشه بپرسم بدون اکانت دمو چیه؟؟

یعنی اکانت ریل یا با soft4fx ؟؟

بدون اکانت دمو صرفا به خود ابزار تریدینگ‌ویو انجام میشه ولی اطلاعاتش یادداشت میشه

آها ممنونم خیلی کمک کردی

1 لایک کرده

یه راه خیلی خوب اینه که ابتدا بکتست با دیدن کندل های اینده….بعد همونو با سافت فور اف ایکس بگیری…بعدش با حجم کم تو ریل…همه اینا اوکی شه دیگ میری برا خودت..

پس باید با دیدن خود کندل ها معامله بزنم؟؟

من تو اینستا دیده بودم که اگه اونطور کنیم چون که کندل ها رو میبینم همش مغزمون میره تو سوددهی و ضرره کلا واسه روانشناسی و نمیتونیم درست حسابی تو حساب معامله بزنیم

خیر…ایتدا یک دفعه به صورت بکتست چشمی اینکار رو انجام میدید که روش شما تو ناخودآگاهتون بشینه…و نتیجه ش قطعا باید سودده باشه اما هنوز زوده برا ورود به ریل…اینجا شما با سافت فور اف ایکس ، ۵۰۰ بار تست میکنی سیستمو، اگه اوکی بود ، میتونی بری ریل با حجم کم…و بعدش حجمو زیاد میکنی…چالشی ترین قسمتش ، سودده شدن با سافت فور اف ایکسه…

نکته مهم اینه اختلاف فاحش بین وین ریت دسته های ۱۰۰ تایی معاملات ترجیحا نباید دیده بشه…مثلا با ریوارد ۱ ، اگه یک دسته ۱۰۰ تایی بشه ۴۵ ، یه دست بشه ۷۵…طبیعتا خیلی غیر عادیه و احتمالا ناپایدارع این روش..

آها ممنونم بابت راهنمایی تون

پس من از امروز شروع کنم به بکتست با دیدن کندل ها بعد از 100 هفته که دیدم رو سافت 4 اف ایکس معامله بزنم و در نهایت برم به پراپ

فقط معامله های بکتست با دیدن کندل ها رو هم ثبت کنم؟؟

روالش همینه…اما به همین راحتی نمیتونید استراتژی سودده بسازید…باید یک روش رو کامل مسلط شده باشید بهش…و یکی از روش های ورودش رو با تمامی چارچوب ها و قوانین با جزئیات کامل داشته باشید و تستش کنید…قوانیش باید قابلیت مکتوب شدن داشته باشه…مثل یک چک لیست…مثلا ۴ تا یا ۵ تا قانون داره ،شما با تیک زدن هر ۵ مورد اجازه ورود دارید..

و گرنه هر جا بخواید معامله بزنید، نتایج خوبی نمیگیرید..

سوال آخرتون هم بله اگر ثبت نکنید که متوجه نمیشید سودده هست یا ضرره…بکتست حالت کلی استراتژیه..

تجربه ی خودم اینطور بوده که اگر زیاد به وین ریت توجه کنم میشه یه مسئله ی تو مخی،مثلا وقتی بالای ۸۰ درصد بودم هی میگفتم نه من باید این وین ریتو حفظ کنم و این باعث ایجاد فشار مضاعف و یا از دست دادن معاملات میشد.از زمانی که بهش زیاد اهمیت ندادم و بیشتر روی عملکرد ماهیانه و نقطه ورود و خروج و ریسکهای معاملاتم تمرکز کردم بهترین عملکرد رو به دست اوردم.

الانم خود به خود با مطالعه عملکردهای معاملات گذشتم خود وین ریت هرچقد دوس داره میاد بالا،کاریش ندارم

1 لایک کرده