با توجه به شرایط فعلی از بروکر آمارکتس به بروکر آلپاری میخوام برم ، نظر شما چیه ؟

با سلام من یه سوالی از شما دارم و ممنون میشم کمک بکنید :
با توجه به شرایط الان و من توی بروکر آمارکتس A.MARKETS, حساب دارم و به دلیل اهمیت به مستری میخوام بنونم ولی با شرایط الان برای دسترسی بروکر الپاری ALPARI بهتر عمل کرده و به نظر م باید بروکر مو به الپاری APLARI تغییر بدم به دلیل اتصال متاتریدر و پنل فعال و دیگه نخواستن کد ایمیل درسته اگه vpn بود سایت و خدمات بروکر آمارکتس A.MARKETS خیلی بهتر بود ولی الان نیست پس انتخاب اصلی من میتونه الپاری alpari باشه به دلیل شرایط الان و من از آمارکتس A.MARKETS رازی هست ولی اگه تو شرایط الانم مثل قبل خوب بود عالی بود الان مثل لایت فایننس / فارکس Lite Finance/ forex شده که ایندفعه فکر کاربر ها نبود و البته بروکر الماری alpari در شرایط الان از دامنه بدونه فیلتر فعال و شماره تماس و شماره پیام و میس کار تا اتصال متاتریدر ،، نظر شما چی هست ؟ …
.
@Parham_soleimany - #afinace - #alpari - #amarkets - #litefinace/forex
.
موضوعات دیگر من ساختم ! :
۱ - گفت و گوی تریدران | Afinace - تو بخش کانال هم هست
۲ - میخوام برم تو بروکر الپاری، نظر تون چیه ؟
۳ - با توجه به شرایط فعلی از بروکر آمارکتس به بروکر آلپاری میخوام برم ، نظر شما چیه ؟ - اینه
۴ - راه اتصال برای تریدر و تحلیل گر ها
.
Fri - mar 27
.
بزوکر های که کار کردم :
۱ - orbex
۲- Opofinance
۳ - amarkets
۴- lite finace / forex
۵ - trendo
الانم که فک کنم باید بشه ۶ برم ت. الپاری alpari ،،،

2 لایک کرده

لایت فاییننس چطور بود از نظر اعتبار کندل و برداشت بروکر خوبی بود؟ میشه روش حساب کرد میشه در مورد طلا ی لایت فاییننس یه راهنمایی کنی

4 لایک کرده

لایت فایننس یا لایت فارکس بروکر خوبی بود و این دفعه که نمیشه بهش دسترسی داشت ولی خوبه من مشکلی نداشتم برداشت و واریز هاش خوب و پشتیبانی سزیع و کندل سازی نکرد ه بود در اصل لایت فایننس من برای اینکه واریزیش. ۱۰ دلار بود استفاده میکردم و نظرم نسبت به این بروکر مصبت و خوبه

2 لایک کرده

عزیز من سابقه ی کاری بسیار مهمه در خصوص بروکر ، بروکر تریدر نیست که به مرور زمان با تجربه تر شه . هست یروکری که ۲ دهه داره کار میکنه و حتی یک مرد سوتی نداشته . بیشتر تحقیق کنید من نامش رو نمیگم . شما در جریان موضوع خسارتی که الپاری سر فرانک سوییس زد هستید ؟ سوالم اینه بیش از ۲ دهه داره کار میکنه و بدلیل مواردی چنین به خیلی جاها نمیتونه سرویس بده جز بیچارگان عالم بعد ش،ا بین الپاری و کسی که کلا دو رقمی نشده رزومه ی کارش صاحبانش کلا خوبان کوچه ی خلوت در شهرک بیچارگان عالمند فال میگیرید ؟

1 لایک کرده

چی پیشنهاد میدی برای بعد که اینترنت وصل شد هم از نظر اعتبار کندل و برداشت

1 لایک کرده

امارکتس یا اوربکس یا اپوفایننس

1 لایک کرده

آمارکتس اسپرد و کمیسیون طلاش مناسبه و رقابتی هست و چقدره

1 لایک کرده

خیلی کمه از ۲ یا ۱ کمتره

2 لایک کرده

قبل این قطعی اینترنت با چت جی پی تی اصلیه نه این که تو این چت ها میچرخه داشتیم بررسی میکردیم میگفت لایت فاییننس و بعد آمارکتس ولی چون اون رگوله نداره همون لایت کارکردی باهاش و از نظر واریز و برداشت و اعتبار کندل ها اوکی بود؟

1 لایک کرده

لایت فایننس خوبه رازی هستم ازش کامل

2 لایک کرده

دمت گرم و تونستی به ایپلنت وصل بشی من که هرکاری میکنم صفحه ثبت نام میاد ولی کاری از پیش نمی‌بره تازه من از قبل حساب دمو دارم بنظرم صبر و منتظر موندن برای اینترنت بین المللی هست اینکه از یه بروکر بریم یه بروکر دیگه یا بخوام تو یه بروکر نا مناسب ترید کنیم مثل ترید زوری میمونه که نتیجه اش همیشه ضرر هست مرسی ازت

1 لایک کرده

دامنه دیگه داره تو ایران بروکر بررسی ش هشت

1 لایک کرده

یعنی چی کلا اگه بخوای ساده بگی با این اینترنت ضعیف میشه وصل شد و چارت بکار افتاده و یعنی واقعا میشه وصل شد؟ یا باید حالا حالا ها صبر کنیم ساده بگو

1 لایک کرده

نه اتصال فقط به الپاری و ترندو اوتت و وینگو میشه

1 لایک کرده

من تا ۱۳ هزار دلار روی لایت فایننس برداشت کردم برداشت های زیر ۱۰۰۰ دلار معمولا سریع انجام میشه اما برداشت ۱۳ هزاردلاری ک زدم تقرببا ۴۸ ساعت طول کشید در کل بروکر بدی نیست

3 لایک کرده

بزارین من نظر خودمو بگم الپاری فقط بروکره و از نظر های زیادی مثل اسپرد خوب نیست و پشایبانی خوب و بدی داره و لی امارکتس از نظر جوایز و پشتیبانی که بهتر ازش نیست و اسپرد و.. هم خوبه و لایت فایننس هم فقط برای مبالغ کم مثل ۷۰ دلار خوبه و اپو فایننس کسی که تکنولوژی بخواد مثل ترید توی تریدینگ ویو و هوش مصنوعی و… و اوربکس هم برا سرعت و اعتبار و اسپرد خوبه ولی نظر من املرکتس به خاطر اهمیت به مشتری و جوایز به نظر من یکی اول توی بروکر اوربکس چند وقت باشه تا مدرک cfo اوربکس بگیره بعد بره کلا توی امارکتس یا توی چرایتی مثل الانم چه پولشو میخواد بزاره تو بروکر یا نه همیشه یه ۵۰ الی ۱۰۰ دلار یا ۱۰ دلار برای ترید توی بروکر های دیگه مثل ترندو بزاره یا همون الپاری که از نظر فقط یه سابقه مسخره داره

2 لایک کرده

توی رادار ایرانی بروکر نشون میده سرور آنلاین داره A-markets آیا دوستانی که حساب دارن واقعا وصلن الان؟البته روی متا 4 انگار وصله

1 لایک کرده

۵ هم ۱ یا ۲ تا داره ولی من که متاتریدر ۴ ندارم فعلا قطع نیستم اینترنت دارم ولی بقیه نمیدونم

2 لایک کرده

این مدرک که میگی چیه و چرا خوبه مختص خود بروکره یا تو دسته مدارک مهم برای مهاجرت هم قرار میگیره

الان با متا 5 روی سرور Amarket وصلی؟قطع و وصلی نداره…از روز اول وصل بود؟میتونی یک حساب دمو ازش به من بدی؟تشکر ککا