بین بروکر های = ارانته.امارکتس.اف ایکس پرو.ارون گروپس .دبلیو ام مارکتس بنظرتون کدام معتبر تر میباشد
درودبر شما.من در بروکرstpحساب دارم.نمیگم خوبه.ولی مسابقات وکارهای خوبی انجام میده.اسپرد وکارمزدش هم کم است و گاهی مثلا روی طلا هم با کمیسیون صفرهم ترید میشه کرد.دارای حساب اسلامی وبدون اسپرد و حداقل با 10 دلار هم میشه حساب ریل را باز کرد.ثبت نام ومراحلش هم نسبت به دیگر بروکرها خوب بود چون من بروکرهای دیگر هم امتحان کردم.دوبار مشکلی از لحاظ برداشت وترید داشتم پشتیبانی آن سریع با توضیح علت برطرف کرد.و سرعت شروع وخاتمه ترید برای اسکلپ هم خوبه.در هر حال هر کسی در هر بروکری که حساب دارد نظر خودش را دارد.اما فعلا که در این شرایط قطع است.امیدوارم بابررسی بیشتر وبهتر به نتیجه مطلوب بررسی.موفق باشی.
دبلیو ام و امارکتس
در حال حاضر این ها خدمات میدهند ؟ یا اگر میدهند میشود ثبت نام کرد آیا ؟
ای پلنتم اوکیه،
درود بر شما با توجه به اینکه یکسال تمام در بروکر آمارکتس در حساب دمو فعالیت داشتم و مقایسه با بروکرهای دیگر(ویتاورس -آلپاری-وی تی مارکتس -اوتت-موندافیکس و…)در حسابهای ریل بجز ایکس چیف میتونم با صراحت بگم آمارکتس رو میشه در کنار بروکرهای a book قرار داد
من هم یک ساله با لایت فایننس کار میکنم واریز برداشت خوبی داشتم اسپرد جفت ارزها صفر که برای من عالیه در کل راضی بودم ازش
منم با لایت کار میکنم عالیه. برداشت با تاپ چنج که خیلی راحت و سریع انجام میشه. منم راضی بودم
منم با لایت فایننس کار میکنم واقعا راضیم بیشتر مواقع واقعا اسپرد صفره من تعجب میکنم نمیدونم حساب من اینجوریه یا مال همه حسابم ecn هست
لایت فایننس من یه زمان کارمیکردم باهاش اسبرد بالایی داشت و سرعت اجرای استاب ها خیلی کم بود اونم در تایمی عادی نه در تایم خبر فرض کن حد ضرر میزاری رو قیمت یک دلار یک ارز بعد اون میاد رو 90 سنت واست میبنده
بله اما با تحریم شکن در حال حاضر میتونید باهاشون کار کنید
حدودا یک ساله که دارم ریل WMMARKETS کار میکنم میگذره تقریبا ۲ نیم ساله هم هست که میشناسمش تو این یک سال ریل چیز بدی هم ازش ندیدم
پارسال همین موقع ها یادش بخیر اولین برداشت من ازش
دوستان در شرایط فعلی کدوم بروکر بهترین شرایط رو داره؟
دنبال بروکری میگردم که سایتش در دسترس باشه و بدون مشکل کد ایمیل بشه ثبت نام کرد، توی برداشت بشه به راحتی با نت ملی برداشت کرد(بدون تایید ایمیل) و سرورهای متاتریدرش بدون قطعی باشه و خود بروکر هم معتبر باشه و نگران اسکم بودنش نباشیم
اگه تجربه ای دارین لطفا درمیون بذارین
فعلا تا الان الپاری
الپاری تجربه کار باهاش دارم باید از طریق ایران کارت یا تاپ چنج یا ASKBID واریز برداشت داشته باشی بهش اگر نت جهانی نداری حساب استاندارد هم اسپرد یکم بالاس تو داوجونز تجربه رو داو دارم فقط
من فقط این تست کردم
اما اگر یه بروکر میخوای سرعت بهتر و عالی تر بروکر زورا
چون سرمایه من زیاد نیست نرفتم سراغش واقعا سرور خیلی سریع سایت هم سرعت عالی داره بین
برای ایمیل هم نگرانی الان که ايميل ها وصله (سایت جیمیل )هم از اون میتونی استفاده کنی هم از طریق راه های جدیدی که بهت میگن زورا عالیه اسپرد سرعت احرا و….
فرض کنید تمامی بروکرهای دنیا خدماتشون به ایرانی ها رو آغاز کنن،کدوم بروکر رو انتخاب میکنی و دلایلت برای این انتخاب چیه؟
بروکر های آمریکایی دلیل قوانین سختگیرانه آمریکای حساب شده
قطعا بروکرهای درجه یکی داره اما کدومش؟و چرا؟
بروکر Forex.com و Oanda خیلی خوبن در دنیا اما برای ما ایرانی ها بنظرم بروکر فیبو گروپ فوق العاده ست،عالی،بدون حاشیه،کاردرست و پشتیبانی قوی و شفاف سازی
اتفاقا یه گزینه ای دارن اون دوتا بروکر با عنوان GSLO.
یکی از چیزایی که برام جالب بود اینه که حد ضرر رو برات تضمین میکنن که تحت هیچ شرایطی ضررت بیشتر از اون حدی که گذاشتی نمیشه و خبرها و گپ های شدید قسمت تاثیری ندارن.