**سلام ، من میخوام در شرایط کنونی از ترندو به الپاری بیام نظر تون چیه میخوام با حساب میکرو شروع کنم و تا حالا با این بروکر کار نکردم البته ازت بدم میاد چون تو قوانینش همه حق خودشو نصبت به پول و کاربر رد کرده ولی برا شرایط الان فقط بعد وصل شدن اینترنت میرم تو بروکر قبلیم اوربکس و امارکتس و البته با متاتریدر ۴ هست و واریز با تاپ چنج سرویس تی سی فلکس **
.
@Parham_soleimany - #afinace - #alpari
.
ممنونم میشم نظر تونو ساده و واضح بگید …
.
( این موضوع بعد ۱ هفته معاملاتی فارکس حذف میشود)
.
BY PARHAM- AFINACE
حتی تو این شرایط فقط
وینگو من نمیتونم کار کنم بروکر عجیبیه الپاری راه راحت تری حالا نظر چیه تا اخر این شرایط فقط با الپاری کلر کنم یا همون ترندو.
وینگو حساب دارم ولی دسترسی به پشتیبانی ندارم چطوریه ؟
پستیبانی داره شماره تماس ایرانیه تو بررسی ایران بروکرش هست
یعنی برا این چند روز قطعی خوبه بعدش اینترنت وصل شد برم تو بروکرم اوربکس
من برا وصل اینترنت میرم اوربکس ولی الان چی الان نظر رو الپاریه جون بهتر از بقیه تو این شرایط کار میکنه
اطلاعیه مهم | دسترسی بدون فیلتر به سایت آلپاری
با توجه به محدودیتهای اینترنت در ایران،
به منظور دسترسی شما به سایت آلپاری، لینک جدیدی فراهم شده که با اینترنت ملی قابل استفاده است ![]()
دسترسی مستقیم بدون فیلتر
ثبتنام آسان و بدون مشکل
ورود به حساب و استفاده کامل از خدمات
پشتیبانی
در صورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل، از طریق بله با ما در ارتباط باشید ![]()
چت پشتیبانی رسمی آلپاری
کانال رسمی اطلاعرسانی آلپاری
ble.ir/alpariannouncement
من درباره کندل سازی پرسیدم گفتن اصلا کندل سازی نمیکنن و و در زمان کم بود نقدینگی بازار اینجوری میشه و شرایط مشتریان هم گفت مشکلی نیست و گفت اپلیکیشن الپاری وصله
من برا ایمیل پرسیدم راهکاری جز تغییر به ایمیل ایرانی ندادن
کندل سازی توی همه بروکرها هست.چون ما در فضای شبیه سازی شده که یک طرف بروکر و طرف دیگه ما هستیم ترید میکنیم
در متا۵ کمتر از متا۴ امکان دستکاری چارت هست
علاوه بر کندل سازی،بروکرها با زیاد و کم کردن اسپرد جیب ما رو میزنن
منظورم اسلیپیچ نیست،در تایم غیر خبر،غیر از آغاز سشن ها و کلا غیر هیجانی هم بازی میکنن
در بروکری که بین ۰/۸ پیپ تا ۲/۲ پیپ اسپرد داره،استاپ من ۱۶ پیپ بعد از محل تعیین شده زده شد
به رگوله ها هم نگاه نکن،اکثر رگوله ها برای شعبه های اصلی هستن
سوالاتی که از بروکر الماری دارم میپرسم Parham Soleimany : این قرار داد درسته چون خیلی بروکر نسبت به پول و کاربر بی مسولیت میکنه
قرارداد مشتریان بروکر آلپاری
بند 5.10 – تعلیق یا لغو معاملات در شرایط غیرعادی بازار: در صورت بروز نوسانات شدید، گپ قیمتی، کمبود نقدینگی یا شرایط غیرعادی بازار، بروکر میتواند اجرای معاملات را متوقف، به تعویق انداخته یا تغییر دهد.
بند 5.17 – لغو معاملات ناشی از خطای سیستمی یا قیمت اشتباه (Spike / Error Quote): اگر معاملهای بر اساس قیمت اشتباه، خطای نرمافزاری یا اسپایک انجام شود، بروکر حق دارد معامله را لغو کرده و سود حاصل را حذف کند.
بند 5.11 – اجرای ناقص یا رد سفارشها در حجم بالا: در صورت بزرگ بودن حجم سفارش نسبت به شرایط بازار، بروکر میتواند سفارش را به صورت جزئی اجرا کرده یا کاملا رد کند.
بند 17.1 (h) و (i) – ممنوعیت آربیتراژ، سوءاستفاده از تأخیر قیمت و معاملات مخرب: استفاده از استراتژیهایی مانند آربیتراژ قیمتی، سوءاستفاده از latency، معاملات بدون نیت واقعی کسب سود و Market Abuse میتواند مصداق تخلف باشد. در صورت تشخیص فعالیتهای متقلبانه یا سوءاستفاده از سیستم، بروکر میتواند سود را حذف و حساب را مسدود کند.
بند 7.8 – جریمه برداشت بدون انجام معامله: اگر کاربر پس از واریز، هیچ معاملهای انجام ندهد و درخواست برداشت بدهد، بروکر میتواند کارمزد واریز را کسر کند یا ۳٪ از مبلغ برداشت را به عنوان جریمه کسر نماید.
بند 8.5 – اگر حساب کاربر منفی شود، کاربر موظف است حداکثر ظرف ۲ روز کاری بدهی را تسویه کند.
بند 7.9 – کسر کارمزد ماهانه برای حساب غیر فعال: اگر حساب به مدت ۶ ماه هیچ فعالیتی نداشته باشد، ماهانه ۵ دلار کارمزد کسر میشود.
بند 7.5 – اگر موجودی حساب تا ۱ دلار یا یورو باشد و حساب بیش از ۹۰ روز بسته یا غیر فعال بماند، بروکر میتواند کل موجودی را حذف و صرف امور خیریه کند.
بند 12.1 – بروکر میتواند در هر زمان مفاد قرارداد را تغییر دهد و انتشار آن در سایت بهمنزله اطلاعرسانی رسمی است.
بند 9.2 – عدم مسئولیت در قبال ضررهای ناشی از خطاهای فنی یا قطعی سیستم: بروکر مسئول خسارات ناشی از اختلال پلتفرم، تأخیر اجرای معاملات، خطای نرمافزاری نخواهد بود
Parham Soleimany : و مشکل ایمیل جطور بر طرف باید کرد
Parham Soleimany : و من به شکل دو اکسپرت در دو چارت یعتی دو چارت از یه نماد باز میکنم در یه تایم فریم و در چارت اول اکسپرت ا سال معاملات از متاتریدر به تلگرام و جارت دو اکسمرت ثبت ژورنال از مای ژورنال موردی نداره
Parham Soleimany : و شایعه ورشکست گی الپاری با ارز بانک سوییس
Parham Soleimany : و میگن متاتریدر چطور وصله و میگن که شبی طازه در اثل درسته ؟
Parham Soleimany : و واریز مستقیم از تاپ چنج درسته و وقتی کد نمیاد چطور فعالیت کنم و بددنه کد تایید میشه برداشت زد