بهترین بروکر از نظر شما بین اوپو فایننش لایت فایننس ایکس چیف امارکتس دبلیو ام مارکتس ارنته ای پلنت و الپاری
و اینکه می خواستم بدونم که چرا هی میگن لایت فایننس بده پول مردمو می خوره و اینکه کدام در نت ملی فعاله
و اینکه تجربتون را راجب هر بروکری که استفاده می کردید و می کنید را بدونم خیلی ممنون و لطفا بگید که چرا لایت فایننس بده چون می خواهم روش حساب رییل باز کنم
سمت لایت فایننس نرو- ارانته خوبه
چه آپشن هایی داره که بتونم بین گزینه ها انتخاب کنم
خوب چرا سمت لایت نرم
آمارکتس خیلی سال کار میکنم باهاش
تازه هم امتیاز رگولش داره بالا میره
ارانته هم خوبه و اوپوفایننس و ایکس چف
neex هم به ایران خدمات میده ولی باید احتیاط کنی
من خودم آلپاری رو ترجیح میدم. چند ساله ازش استفاده میکنم و از نظر پایداری، اجرای معاملات، تنوع حسابها و پشتیبانی تجربه خوبی داشتم. به نظرم انتخاب مطمئنتریه، هرچند در نهایت مهمه که مدیریت سرمایه هم رعایت بشه.
لایت فایننس بین خیلی از تریدرها به اسپردهای واید معروفه. بارها هم دیده شده موقع رسیدن قیمت به تارگت، اسپرد رو باز میکنه که معامله به TP نرسه. از اون طرف هم بعضی کاربرا میگن وقتی اسلیپیج مثبت به نفعشون اتفاق افتاده، سودشون کامل اعمال نشده.
به نظر من اعتبار یه بروکر فقط با رگوله بودنش مشخص نمیشه؛ مهمتر از هر چیزی عملکرد واقعی بروکره، مخصوصاً نحوه اجرای معاملات، سرعت و کیفیت انجام سفارشها، اسلیپیج، واریز و برداشت و رضایت واقعی کاربران. رگوله خوبه، ولی چیزی که تریدر هر روز باهاش سروکار داره کیفیت اجرای معاملهست.