کسی با بروکر آمارکتس (AMarkets) معامله می‌کنه؟ نظرتون چیه؟

اگر با بروکر آمارکتس کار کردید یا الان در آن معامله می‌کنید، تجربه‌تون را اینجا بنویسید.

برداشت‌ها در آمارکتس معمولاً چقدر زمان می‌بره؟
از نظر اسپرد و اجرای معاملات راضی هستید؟
با پشتیبانی ارتباط داشتید؟ پاسخگویی چطور بود؟
در زمان نوسان شدید بازار مشکل خاصی دیدید تا حالا؟

اگر تجربه‌ای دارید، چه خوب چه بد، اینجا بنویسید تا بقیه هم بتونن راحت‌تر درباره این بروکر تصمیم بگیرن. :backhand_index_pointing_down:

2 لایک کرده

من فقط می‌دونم از قدیمی های مارکته. کار نکردم باهاش زیاد

2 لایک کرده

تو این صفحه نظرات رو بخون گبی جان، کمک می‌کنه بهت. :backhand_index_pointing_down:

2 لایک کرده

کندل ساز بزرگ! تنها بروکری که دیدم تو حساب ECN هم کندل سازی میکنه

4 لایک کرده

هیچ بروکری بخاطر نقدینگی که داره کندلاش شبیه هم نیست… تو باید طبق نقدینگی همون بروکر کار بکنی و حواست به معاملات باید باشه تا وقتی خطری حس کردی بتونی معامله رو ببندی…چندین سال هست امارکتس کار میکنم چیز خاصی ندیدم که قرار باشه عوض کنم بروکر رو…فقط کمیسیونش توی زیرو فارکس یخورده زیاده ولی میشه باهاش ساخت و جور درومد به مرور….

2 لایک کرده

حدود دو سال میشه با امارکتس کار میکنم قبلش با الپاری لایت فاینسس هات فارکس و روبو کار کرده بودم معاملاتم بیشتر روی یورو و پوند گاهی طلا هست

اسپردم گاهی از الپاری بیشتر بوده و نه خیلی سایت و اپش از الپاری جذاب تره مشکلی در برداشت تا الان نداشتم سریع بوده چه واریز و چه برداشت

در قطعی اینترنت قبلی پوزیشن باز داشتم که با تماس به دفترشون درانگلیس با پشتیبانی فارسی سریع کارمو انجام دادن

و در زمان اخبار زیاد سعی کردم معامله باز نداشته باشم ولی از الپاری کمتر راضی بودم

2 لایک کرده

الان که نت ملی هست سرورهاش کار میکنن؟یا قطعه اونم؟

1 لایک کرده

بروکر عالی از نظر پشتیباتی و جوایز عالی

1 لایک کرده

نمیکنه برا من عالیه عزیز هر بروکر تو کار میکنی چرا کندل سازی برا تو فقط

1 لایک کرده

سلام من سه ساله با امارکتس کار میکنم

در واریز برداشت مشکلی نداشتم

ولی فعلا که نت قطع هست کار نمیکنه

اسپرد و کمسیونش برای حساب استاندارد زیاده

ولی ecnبد نیست خیلی خوب هم نیست

موقع خبر هم واید اسپرد شدیدی داره ولی خب اونقدر ها هم بد نیست

من خودم چون خیلی واریز و برداشت زدم و اوکی بوده

با این بروکر کار میکنم

2 لایک کرده

بهترین بروکره از نظر اهمیت و جوایز و پشتیبانی و اسپرد و معامله

2 لایک کرده

سلام دوستان کسی تو این زمان قطعی نت ایران تونسته تو بروکر امارکت ترید کنه

سلام شما هم که حسابتون رو از قبل دارید با این ایپی هایی که فرستادن نتونستید وصل بشید ؟

تو این دوران ترید کردن به نظرم فقط در برایندت ضرر اضافه میکنه. چون اگر هم یک بروکری و پراپی وصل بشه، با این قیمت دلار و این فشار روانی تاثیر بدی روت داره. اگه میشه لطفا در این مدت روزانه بکتست بگیر از استراتژیت.