شما با چه ریسک به ریواردی سودده شدین؟

لطفا عزیزان سودده بنویسن
اگه نیستین جان جدتون نیاین بنویسین RR 3
میخوایم واقعا بفهمیم سودده شدن با چه RR آسون تر و بهینه تره و بیشتر عزیزان با چه RR سودده شدن

یه مدت خیلی زیاد با ریوارد ۴ کار میکردم یه حالتی بود ک ضرر زیاد میخوردم ولی سودم میکردم اما کم بود .

الان ریوارد ۷ میگیرم تایم فریم ۱ دقیقه وین ریتم تقریبا ۳۴ تا ۳۷ درصده بدون حساب کردن معاملاتی ک فری میخورن

4 لایک کرده

باورت نمیشه ولی اوایل سودده شدنم میانگین روی ۱.۷ بود‌با احتساب بریک ایون.

2 لایک کرده

0/5 هم حساب پاس کردم هم برداشت

وین ۷۵ درصد

مدارک ژورنال و برداشت هم موجوده

5 لایک کرده

ریسک به ریوارد ۱به ۱ با وین ریت ۶۵.

4 لایک کرده

جا داشت این جدولو هم قرار بدم
خط سبز نشون دهنده اینه که اگر برای مثال RR 2 اگه داشتین ، وین بالاتر از 35 درصد شما سودده هستید
یا برای مثال شما با RR 1 اگر وین بالاتر از 50 داشته باشین سودده هستین

7 لایک کرده

و همچنین ازتون درخواست میکنم که پس از جواب دادن به این سوال یه سر هم به تاپیک زیر بزنید

1 لایک کرده

r یه r 1 با وین ریت 86

2 لایک کرده

وقتی دنبال ار به ار نجومی نبودم و ار به ار یک به یک با حدود هفتاد و هفتاد درصد وین ریت یادمه اوایل شروع کردم.

3 لایک کرده

یک به یک و وین 65 تایم یک دقیقه روزی میانگین 3 معامله در 4 ساعت اول نیویورک تک نماد داو ، یه چیز خیلی مهم هست که نمدونم چرا هیچ کس نمیگه تعداد ورود در روز هست ! خیلی مهمه کسی که ماهی 10 تا معامله میکنه با کسی که 50تا معامله میکنه ، چند ساعت پای چارت نشستن هم مهمه حتی

8 لایک کرده

در تایم بالا rr 2 با وین ریت 45 حداقل ولی صبر نداشتم اومدم تایم پایین هنوز در صدد در اوردن استراتژیم هستم ماهانه در تایم بالا 4 یا 5 پوزیشن میداد بیشتر یک ساعت ورود میکردم و هر 4 ساعت یکبار کندل هارو چک میکردم

2 لایک کرده

دارم به نتایج خیلی خفنی میرسم
هر کدومتون که دارین اینجا پست میزارین کلی دارین به نتیجه گیری تاپیک کمک میکنین

3 لایک کرده

1/2 وین ریت 77% در 59 معامله و روزانه 1 و یا در شرایط خاص 2 معامله.
این برایند طی دو ماه هست.
حساب ریل ( متاسفانه بروکر Amarkets ) وین ریت باید حدود 81% باشه اما این بروکر به درستی tp هارو فعال نمیکنه و باید همش هواست به چارت باشه

2 لایک کرده

توی چه تایم فریمی ترید میکنین؟

1 لایک کرده

W 1D : جهت پیدا کردن بایوس و دسترسی به OF
H4 / H2 / H1 : جهت پیدا کردن HTF PD’S
M30 / M15 / M5 : جهت پیدا کردن LTF PD’S
M15 / H1 : جهت ورود
( منظور از PD’S پیدی هایی هست که طبق پلن خودم هستن و برای هرکسی متفاوت هست )

2 لایک کرده

برای شروع و شرایط مختلف بازار R/R2 مناسبه

1. آر به آر دو اکثر اوقات دست یافتنیست و خب برای شروع ترید عالیه چون ار ب ار بالا کمتر اتفاق میوفته و معامله گر دفعات بیشتری ضرر میکنه تا یک تارگت بالا بگیره و ضرر زیاد باعث میشه از ادامه مسیر دلسرد بشه به هر حال استاپ خوردن سخته .

ار ب ار یک هم واقعا بی فایدست چون سریع وین ریتتون میاد پایین و باز برای هر ضرر باید دوبار سود کنید تا برایند مثبت باشه مگر این که وین ریت بالای 70 تا 80 باشه

1. از نظر روانشناسی هم معقول و اصولیه

این R/R2 نه تنها برای شروع مسیر ترید بلکه برای همیشه این مسیر بسیار مفید و کارامده و باعث میشه تا به شکل شگفت انگیزی برایند مثبتی داشته باشید.

موفق باشید

7 لایک کرده

داداش استاپ میخوردی ، اعصابت داغون نمیشد که دوتا معامله دیگه باید تارگت شی تا جبران شه ؟

چون من دقیقا همین مشکل رو برای TP1 دارم گفتم

2 لایک کرده

من خودم بیشتر 1.1 کار میکنم به نظرم چیزی که رسیدم هرچی بیشتر باشه به همون اندازه باید ضرر کنی تا موقعیت بدست بیاری در طول زمان چک کنی کمرنگ تر نشون میده خودشو

2 لایک کرده

خداااااااییش؟؟؟

1 لایک کرده

آخه چین ریت من ۷۵ بد ترین و بهترینم ۸۰ نهایت به روز با ضرر می‌بندم ولی فرداش جبران میشه . و این که من حجم ۱/۵ درصد وارد میشم برای ۰/۷۵ دوتا معامله درست میشه ۱/۵

اعصابم خورد نمیشه چون واقعا برای من طلایی بود تو بکتست ! یعنی اصلا تو بکتست این وین ریت بهم ثابت شد !

4 لایک کرده