آیا ریسک به ریوارد یک به یک لزوما بد است؟

سلام.چند وقت پیش در یکی از کانال های معامله گری مطلبی رو دیدم که برای خودم جالب بود.صاحب کانال گفته بود که با بررسی سایت myfxbook که معامله گران در آن کارنامه معاملاتی و نمودار رشد حساب خودشون رو میزارن متوجه شده که بسیاری از معامله گرانی که سود مستمر دارن و معامله گر حرفه ای هستن میانگین ریسک به ریوارد هر معامله اون ها یک به یک هستش که این با ذهنیتی که قبلا راجب ریسک به ریوارد داشتم خیلی فرق می‌کرد.بعد از اون رفتم و چند تا از استراتژی هایی که قبلا تست کرده بودم رو بررسی کردم و دیدن با ریسک به ریوار یک به یک وین ریتشون بالا تر میره.یعنی اگه به جای این که ما یک ریسک کوچکتر بکنیم تا یک ریوارد بالاتر بگیریم اینجوری هم استاپ ما سریع تر خورده میشه و هم چون تارگتمون دورتره احتمال خوردن تارگتمون کمتر میشه در حالی که اگه کمی به استاپ فضا بدیم و تارگت یک به یک بزاریم احتمال موفقیتمون بالا تر میره.به نظر من احتمال رسیدن به یک استراتژی با وین ریت ۷۰ یا ۸۰ درصد با ریسک به ریوارد یک به یک خیلی بیشتر از رسیدن به یک استراتژی با وین ریت ۵۰ درصد با ریسک به ریوارد ۲ یا استراتژی با وین ریت ۳۰ درصد با ریسک به ریوارد ۳ هستش.ممنون میشم اگه نظرتون رو راجب این مطلب بیان کنید و من رو راهنمایی کنید.

رتبه های برتر FTMO بین ریوارد ۱تا ۱/۸ میگیرن

ریوارد بالا برای رشد حساب مناسبه.مثلا شما ۱درصد ریسک میکنی و ۳درصد پاداش میگیری

از نظر ۲سبک جدای مدیریت سرمایه و معاملاتی هستن و نمیشه گفت کدوم بهتره

در ضمن نحوه استاپ گذاری دل بخواه تریدر نیست.استاپ باید جایی قرار بگیره که اگر قیمت به اون برسه،سناریو تحلیل ما نقض میشه حتی اگر اون فاصله ۵پیپ باشه.پس اگر بزرگتر هم بزاریم هیچ تفاوتی نداره و زده میشه

درود

دقیقا نمیشه گفت کدوم بهتره

بستگی به فرد تریدر داره!

سلام ، سوالتون بستگی به فرد داره ، ولی درکل دوبال رشد حساب وین ریت و ریسک به ریوارد هستش . شما حتی اگه با ریسک به ریوارد 1 به 1 وین ریت 80 درصد داشته باشید تو 100 تا معامله 80 تا ریوارد میگیرید ، ولی اگه وین ریت تون 50 باشه و در هر معامله 3 ریوارد مثبت بگیرید در مجموع در 100 معامله 100 ریوارد مثبت میگیرید . پیشنهاد میکنم بهتون استاپ گذاریتون بهتر کنید و استاپ رو زیر سطوح مینور بازار بزارید چون اینطوری احتمال استاپ خوردنتون پایینه و خودم به شخصه ریسک به ریوارد زیر 1 به 2 رو ورود نمیزنم .

درود

دقیقا بنظر منم بستگی به فرد تریدر داره

بستگی به خود تریدر و نوع استراتژی و نوع رفتار نماد، هدف رشد و زمان ورود به معامله ت داره.

سلام به دوستان عزیزم

من اساس و پایه چند تا استراتژیم یک به یک هست

هیچ مشکلی ام ندارم و خیلی ام جوابه

ابتدا که اومد بودم همه میگفتن حتما بایدحداقل باید ۱ به ۲ یا ۱ به ۳ بگیری :joy: ولی خب تهش چیزی که متوجه شدم هرچی دنبال ریوارد بالا تر باشی شانس موفقیت (تی پی گرفتن) کمتر میشه این روی روان ادم خیلی تاثیر داره

یک به یک گرفتن اعتماد به نفس بیشتری بهم داد حالم کلا بهتر بود زمان معامله کردن و خب من پرایس اکشن کار ام و تایم فریم ۱ دقیقه ای معامله میکنم و این یک به یک گرفتن کاملا متناسب بود با سبک و استراتژیم

الان بعد از حدودا ۲ سال بعضی از پوزیشن ها رو ریوار دو یا سه یا چهار میگیرم از روی تجربه ولی خب اصل کارم هنوز یک به یک هست

استراتژی منم دقیقا ۱ به ۱ هست چونکه احتمال برد بالاتر میره و وین ریت بالاتری میده اینکه پیش بینی کنیم قیمت حتما ریوارد ۲ مارو میده احتمال موفقیت کمتری داره

ولی هستن کسایی که حتی ریوارد ۱۰ میگیرن

ممنون از نظر شما.منم میخوام روی اسکلپ طلا روی تایم فریم ۱ دقیقه ای کار کنم میشه بپرسم چه سبک پرایس اکشن کار میکنید؟

پرایش اکشن البروکس

من بعد از شکست ها و راس های قیمتی وارد میشم و کلا تو روند ها معامله میکنم و کانال های تایت و واید و الگو V جاهایی از بازار هست که استراتژیم بهم نقطه ورود میده

سلام، برادر سوالت سوال خامی هستش جسارتا و هرگز این‌طور نمی‌شه ارزیابی کرد و نظری داد؛

ببینید ما یک‌سری پارامتر داریم، که این‌ها در کنار هم باید بررسی بشه، و درنهایت ارزیابی کنیم که این ستاپ سودده هست یا نه!

پارامترهایی مث امید ریاضی، فرکانس معاملات، ماکزیمم درادان، پروفیت فکتور، شارپ رِیشیو و … همگی باید کنار هم بررسی بشه و ارزیابی جداگانه‌شون به تنهایی، هیچ دیتای به‌دردبخوری به ما نمی‌ده‌!

یه ستاپ ممکنه با R:R یک به یک سودده باشه و به ستاپ با آر به آر یک به پنج هم زیان‌ده باشه!

بنابراین اصلا نمی‌شه اینجوری نظر و پاسخی به سوالی که به عنوان تیتر تاپیک انتخاب کردی داد!

پرایس اکشن البروکس رو شما فیلم های خود البروکس رو دیدین یا از افرادی مثل پور صمدی یا ایرانی هایی که این سبک رو آموزش میدن یاد گرفتین؟من خودم علاقه دارم روی حرکات اسپایک کار کنم یه چیزی شبیه استراتژی sp2l پور صمدی.آیا کسی هست که بهتر این سبک و آموزش بده؟

درود

روی چه نمادی ترید میزنید؟

درود

ال بروکس عالی هستن

درود

عالیه استاد ال بروکس

جفت ارزها…. Eurusd , gbpusd,gbpjpy

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

عالی

-پرسود و موفق باشید