بگید تو یک ماه معاملاتی چند معامله باز میکنید فارغ از سود و ضرر؟

سلام بچها روزتون بخیر

یه موضوع مهمی که پیش اومده اینه که خیلیا که تازه وارد این کار شدن فک میکنن باید تو ماه ۲۰ تا ۳۰ یا حتی بیشتر ترید انجام بدن حتما و اگر کمتر ازین باشه اون ستاپشون بدرد نمیخوره و ازین جور حرفا

بیاید بگید فارق از سبک و سود و ضرر شماها تو یک ماه معاملاتی چندتا معامله باز میکنید

طبق نتایج بکتست 6 ، 7 تا به طور میانیگن

با چه ریواردی عزیز

وین حدود 50 ریوارد میانگین 4.5

ماهی ۲۰یا۳۰؟
من هفته ای ۳۰تا معامله باز کنم اون هفته کمترین ترید رو زدم :joy:

1 لایک کرده

سلام و درود

این گفته خیلی کلیه، تعداد معامله به خیلی چیزا بستگی داره.مثلا هدف روزانه چقدر باشه و یا با چه حجمی ترید کنیم.یا توی چه تایمی ترید کنیم و…

1 لایک کرده

ماشالله البته اگه روانشناسی مدیریت سرمایه قوی داشته باشی بتونی با استاپ هانت کنار بیای خوبه

بسیار عالی پر سود باشین :+1:

1 لایک کرده

صد در صد همین طوره اما بیشتر میخام بقیه یه میانگین داشته باشن تا ببینن کسی که برای مثال تو ماه ۱۰ تا ترید میزنه ستاپش بد نیست یا اونی که ماهانه ۴۰ تا ترید میزنه ستاپ بدی نداره

در مکان هانت بقیه ورود فست اسکلپی دارم
حساب هرروز با سود بسته میشه
استاپ داریم،سربه سر داریم،ریوارد زیر ۱ داریم،۲داریم
هرچی از توش پول دربیاد داریم :joy:

2 لایک کرده

بنظر من بهتر که دوتا قاعده کلی داشته باشیم برای ترید.یکی اینکه چقدر در بیاریم در روز و دومی چقدر ترید کنیم.مثلا 100 دلار و 2 ساعت هر زمان یکی شون محقق شد ترید رو تموم کنیم.

اینجوری که میگید ماهی ۳۰ تا بیشتر ترید میکنید

هفته ای ۳۰تا بزنم انگار هیچی کار نکردم.ماه که برو بالای ۱۰۰تا :blush:

سلام

از صدتا چقدر میارید اونوقت و روزی چند ساعت وقت میزارید پای چارت؟

مثلا توی هفته پیش من کلا 17 تا ترید کردم.

با ۱۰۰۰دلار بالانس حدود ۵۰۰دلار در میاد
صبح شروع لندن پای چارتم تا حدود ۱ظهر
سشن آمریکا هم حدود ۲یا۳ساعت
طلا میزنم.تایم فریم ۱تا۱۵ دقیقه

1 ترید در ماه انجام میدم

من روزی ۱ معامله البته اگر استراتژیم اجازه ورود بده که این استراتزی وین ریت ۶۵ داره حدودا با ریسک به ریوارد ۱ به۱ تو هر معامله هم ۱ درصد ریسک میکنم . به صورت میانگین حدودا بین ۶تا ۸ درصد در ماه برای من . استراتژی من روند گرا هست یک زمانی مثل نوامبر سال پیش خوب بود ۱۵ تا تی پی گرفتم . اما مثلا مارس یا سپتامبر کلا ۴ تا ۵ تا تیپی برای همین گفتم حدودا ۶ تا ۸ تا تی پی در ماه

2 لایک کرده

جدی میگین ؟ ریوارد چند ؟

بسیار عالی همین که از ستاپ به نظرم انتظار جام زرین ندارید و رازی هستید عالیه

1 لایک کرده