خب این استراتژی نیاز به بالانس خوب داره مثلا روی ۱۰ هزارتا ارزش مند نیست اما روی ۵۰ و ۱۰۰ کا ارزش منده ماهی ۶تا ۸ درصد . من خودم با حساب ۵۰ کا میزنم . وگرنه با حساب زیر ۱۰ کا ترید یک بازیه تا کسب و کار . چون ادم مجبور میشه که قمار بکنه تا ترید . ترید نیاز به مدیریت سرمایه داره. ریسک الکی نمیشه کرد
من به شخصه این ماه حدودا 83 تا معامله زدم
عدم موفقیت در بارگذاری پست
روزانه یک معامله بزن رو جفت ارز راحت کارت راه میوفته
در ماه میوفته ۲۰ معامله
ریوارد حداقلی ۱٫۳
راحت تو سودی
بین 8 تا 12 معامله تو ماه میزنم فقط روی Nq و Es
البته Es خیلی کم تر میزنم. البته تحلیل طلا هم دوست دارم ولی معامله نمیکنم فقط صرفا واسه طلای داخلی بررسی اش میکنم
به به بسیارم عالی
سلام میانگین ۱۵تا
سلام من ماهی دوتا معامله انجام میدم سویینگ میگیرم
با چه ریواردی عزیز
استراتژی فعلیم توی سه ماه اخیر ماهانه میانگین ۲۴ تا ستاپ داده که بخاطر چند نماد کار کردن خودمه
اما یه استراتژی خیلی وقت پیش داشتم ماهانه ۳-۴ تا ورود میداد با ریوارد ۲، وین ریت بالا! (پایه استراتژی، تغییر سورس مکدی به آراسآی در تایم ۲ ساعته بود خواستین تست کنین جالبه! میتونین به عنوان نقطه ورود هم توی ۱۵ یا ۵ دقیقه استفاده کنید)
دوستمم حداقل روزی ۴-۵ تا ورود 1R میزنه!
مشکل از اونجایی تشکیل میشه که ما فک میکنیم «ترید یعنی پوزیشن باز کردن و سود کردن! اما برعکس بیشترین تایمی که یه تریدر موقع ترید انجام میده هیچکار نکردنه!»
توی ترید بهرهوری برخلاف خیلی شغل ها با میزان ساعتی که توی پوزیشن بودی حساب نمیشه!
روزای اول ۴۰۰ ۵۰۰ تا تو دو سه روز میش ![]()
![]()
![]()
![]()
الان هر روز یک نهایت سه تا معامله میزنم خیلی روز ها هم نمیزنم نه که بازار نباشه ها حالش نیست مخصوصا جمعه ها ، چون اور ترید میکردم سیستمم ازش دورم واسه همین تعداد معامله هام کم شد
زیبا بود و درست گفتین کاملا
سلام. دوستای عزیز من به شخصه بعد از گذراندن دوره های ابتدایی و در انتها دوره حرفه ای کوچینگ با یکی از مدرسین و چند ماه تر ید کردن ستاپ های مکانیکی همان استاد و تجربه ی حدود 5 ساله ام:
به صورت کلی بخوام بگم نتیجه گیری من اینه که این بازار خیلی بزرگ تر و احتمالاتش خیلی وسیع از از حد فهم ما ریتیلر هاس. من با استراتژی یک یا دو معامله در روز به نتیجه ای میخواستم نرسیدم. چرا؟ چون برای من ا نمیشه کل روز رو منتظر دوتا ستاپ باشم و اگر یکم استاپ رو جای نامناسب گذاشته باشم معامله و روند از دست بره.
ولی الان:
سبکی که بهش ایمان دارم و همه ی اموخته هامو توش دخیل کردم سبک هزار چاقو هست. این اسمو خودم روش گذاشتم.![]()
شروع لندن با حداقل حجم و در نواحی با استفاده تجارب و اموخته هام و دیتا لول 2 و MBO شروع به ورود به معاملات میکنم.
فقط هم درگیر یک شاخص به خصوص هستم.
و ممکنه در روز 15 یا 20 معامله باز و بست کرده باشم. ولی شانس بیشتری در نواحی دارم که از دست نره و میتونم در ادامه روند بازم ورود داشته باشم و حتی به صورت پینگ پونگی ورود و خروج داشته باشم و نسبت R/R خیلی میصرفه.
و این رو هم عرض کنم نیاز شدید به مدیریت روان و حساب داره.
من با این رویه بسیار حالم خوبه و میتونم پراپ پاس کنم و برداشت بزنم.
مخلص همه ی جوونای معامله گر زحمت کش… و ایشالا ازادی اینترنت قسمت همه.
در ماه حدود ۸ الی ۱۲ روز معاملاتی،تعداد ضررها معمولا مساوی و یا بیشتر از سودها اما درصد کمی از بالانس مثلا نیم درصد یا یک درصد،بجاش وقتی از معامله ای مطمئن میشم ریسک رو ۳ تا ۴ برابر میکنم و سودای بزرگتری به دست میاد.
اینکه کسی کم معامله کنه یا تعداد زیاد اصلا معیاری برای خوب بودن استراتژی و یا بد بودنش نیست،همه با هر تعداد تریدی با توجه به سکبشون میتونن سود کنن و تریدر موفقی باشن.
ریوارد 2 مد نظره ولی کم و بیش هم میره