درهفته چند ترید میزنید؟

در روزهای معمولی بازار در طول هفته چند ورود به معامله دارید؟ معمولاً چندتاش طبق پلن هست؟ و وین ریت چند هست؟

البته این آمار در طول زمان و کسب تجربه تغییر میکنه

والا من در روز نمیزارم تریدهام از 3 تا بیشتر شه چون ناخوداگاه وارد اورترید میشم. خارج از استراتژی هم کلا اجازه ندارم کاری کنم.

1 لایک کرده

سلام . در ماه یک ترید میزنم حالا میتونه هر کدوم از ۴ هفته ی ماه باشد . یک وین ریت ۵۵ الی ۶۰ درصدی دارد .

1 لایک کرده

خیلی عالی، شما خیلی صبور هستین👏البته تعداد معامله خیلی به استراتژی و تایم فرم هم بستگی داره

ممنون بله تقریبا همین کارم رو راه میندازه سبک ICT در حال حاضر کار میکنم و ستاپ ساختم و تایم فریم ورودم هم ۱۵ دقیقه ای هست .

1 لایک کرده

استراتژی من فقط روزی یک ترید هست در فقط نزدک و فقط از ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ دنبال اون یک موقعیت میتونم باشم طبق استراتژی. در یک به یک، نصف حجم رو میبندم و سپس معامله رو سربه سر میکنم و در یک به دو تارگتم هست که در عمل، تارگتم میشه یک به یک و نیم. وین ریتم ۵۵ درصد درسال ۲۰۲۵ بود. مقدار استاپ و در نتیجه سودم در هر معامله متغیر هست و میزان ریسکم حداکثر یک درصد اکانتم هست (تغییر حجم معاملاتم طبق یه سپر دراودان پله ای هست).

1 لایک کرده

هر چقدر ورود بده همش رو می گیرم

1 لایک کرده

معمولا انقدر ترید میکنم که حساب رو کال کنم :rofl:

2 لایک کرده

منظورم اینه که پلن شما در هفته چند ترید بهتون میده

و وین ریت چند داره؟

استراتژی مدیریت معامله شما دقیقا مثل منه منم یک به یک نصفشو میبندم و یک به دو خروج کامل میزنم البته اگه پیوت مهم باشه زودتر خروج میزنم

1 لایک کرده

ماهی 6ـ7 با وین 50 و میانگین ریسک به ریوارد 4.5(نتایج بکتست)

1 لایک کرده

بازار با سیستم و پلن من هماهنگ نمیکنه
سیستم و پلن منه که باید با بازار هماهنگ کن

مختلفه
یه روز ۵ تا یه روز ده تا یه روز n تا
هر دفعه یه جور

1 لایک کرده