در روزهای معمولی بازار در طول هفته چند ورود به معامله دارید؟ معمولاً چندتاش طبق پلن هست؟ و وین ریت چند هست؟
البته این آمار در طول زمان و کسب تجربه تغییر میکنه
در روزهای معمولی بازار در طول هفته چند ورود به معامله دارید؟ معمولاً چندتاش طبق پلن هست؟ و وین ریت چند هست؟
البته این آمار در طول زمان و کسب تجربه تغییر میکنه
والا من در روز نمیزارم تریدهام از 3 تا بیشتر شه چون ناخوداگاه وارد اورترید میشم. خارج از استراتژی هم کلا اجازه ندارم کاری کنم.
سلام . در ماه یک ترید میزنم حالا میتونه هر کدوم از ۴ هفته ی ماه باشد . یک وین ریت ۵۵ الی ۶۰ درصدی دارد .
خیلی عالی، شما خیلی صبور هستین👏البته تعداد معامله خیلی به استراتژی و تایم فرم هم بستگی داره
ممنون بله تقریبا همین کارم رو راه میندازه سبک ICT در حال حاضر کار میکنم و ستاپ ساختم و تایم فریم ورودم هم ۱۵ دقیقه ای هست .
استراتژی من فقط روزی یک ترید هست در فقط نزدک و فقط از ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ دنبال اون یک موقعیت میتونم باشم طبق استراتژی. در یک به یک، نصف حجم رو میبندم و سپس معامله رو سربه سر میکنم و در یک به دو تارگتم هست که در عمل، تارگتم میشه یک به یک و نیم. وین ریتم ۵۵ درصد درسال ۲۰۲۵ بود. مقدار استاپ و در نتیجه سودم در هر معامله متغیر هست و میزان ریسکم حداکثر یک درصد اکانتم هست (تغییر حجم معاملاتم طبق یه سپر دراودان پله ای هست).
هر چقدر ورود بده همش رو می گیرم
معمولا انقدر ترید میکنم که حساب رو کال کنم ![]()
منظورم اینه که پلن شما در هفته چند ترید بهتون میده
و وین ریت چند داره؟
استراتژی مدیریت معامله شما دقیقا مثل منه منم یک به یک نصفشو میبندم و یک به دو خروج کامل میزنم البته اگه پیوت مهم باشه زودتر خروج میزنم
ماهی 6ـ7 با وین 50 و میانگین ریسک به ریوارد 4.5(نتایج بکتست)
بازار با سیستم و پلن من هماهنگ نمیکنه
سیستم و پلن منه که باید با بازار هماهنگ کن
مختلفه
یه روز ۵ تا یه روز ده تا یه روز n تا
هر دفعه یه جور