من اولین استادم هرچی میگف توی لایو ترید برعکس میشد:joy: اگه خلاف جهتش معامله میکردی پولدار بودی:grin:![]()
آخییی😂 حالا مشکلت حل شد یا حلش کنیم؟
اولش واسه پول و درامد اومدم. ولی الان بیشتر واسم یه سرگرمی فکریه مثل شطرنج و از اینکه تحلیل میکنم و تحلیلام درست در میاد لذت میبرم.
نه اگه یه ده میلیارد دستی بدی ممنون میشم
چیز دیگه ای لازم نداری عزیزم؟ تعارف نکنا اصلن😂
نه مشکلاتم با همینقد حل میشه
مال منم همینطور😂 اصل میدی؟
نه فقط شماره کارتمو میتونم بفرستم همین
فرار از مدرسه و دوست ناباب
چیشده؟
من کی؟ کجا؟
به به چقدر عالی! ممنون که به اشتراک گذاشتی❤️
فکر میکنم نوشتن همچین کتابی خیلی ایده جذابی باشه خودم که عاشق خوندن تجربیات دیگران هستم همیشه.
چه تجربه خوبی بوده پس
شانس آوردی ضرر نشده پوزیشن ![]()
![]()
دستم به یقه اونی که این ترید رو انداخت تو مغز م برسه فقط
It’s all about money
از ترید می توان سود کرد و به سوددهی رسید ولی مهمترین مانع و ریسک بزرگ این است که بروکرها تریدرهای سودده را شناسایی و به یک دلیل واهی ناک اوت میکنند مخصوصا کاربران ایرانی را . این تجربه من از 15 سال ترید خرید و فروش ارز کار کردن در سایهای کلیکی و بت زدن بوده است
یادمه سال 96 بود که تو سربازی یکی از هم خدمتی هام تو کار بیتکوین بود و منو با این دنیا آشنا و علاقمند کرد. اون هم بیتکوین استخراج می کرد و هم ترید میزد. وقتی از بیتکوین و درآمد بالایی که از بیتکوین داشت و به راحتی هم بدستش می آورد میگفت، شیفته این کار شدم. البته بعدها چند بار دیدمش که حسابی داغونه چون ظاهراً یه مبلغ بالایی رو لیکویید شده بود اما من خیلی متوجه نمیشدم چی هست منظورش و چه اتفاقی افتاده. خودم بعدها با آموزش های یوتیوب دست و پا شکسته کار با صرافی بایننس رو یاد گرفتم و ترید رو شروع کردم. چهار پنج سال اول همش اکانت میترکوندم و پول از دست می دادم تا اینکه تا حدود دو سال پیش معاملاتم سر به سر شد و الان هم خدا رو شکر چند ماهه سودده هست معاملاتم. در کل مسیر سختی داشتم ولی به نظرم ارزشش رو داشت.
وقتی همه راه های زندگی را رفتم بهم جواب نداد از لحاظ مالی مجبور شدم بیام سمت ترید.سه سال عمرمو گذاشتم برای دانشگاه قبول شدم اما بعدش مشکلات مالی پیش اومد و نتونستم ادامه بدم چون در اون سال زندگیم جوری بود که از لحاظ مالی نمیتونستم دانشگاه برم و رفتم کارگری که در حد بخور نمیر در میاومد.بعد از یک مدت سمت کارهای تعمیر خودرو کشیده شدم و سه سال شاگردی کردم و پولی هم نمیگرفتم چون میگفتن داری کار یاد میگیری.بعد از اون بخاطر داستان های مالی رفتیم شهر خودمون که کوچیک بود و جمعیت کمی داشت.اونجا دوباره از صفر شروع کردم رفتم کارگری و پول جمع کردم چندتا دستگاه خریدم و رفتم پیش یک مکانیک که اشنا یکی از فامیل هامون بود و اونجا شروع کردم به کار کردن به مدت یک سال نیم یک ذره پول جمع کردم مغازه خودمو با داداشم ساختم و الان نزدیک ده سال که مغازه از خودمه…چند سال اول مشتری نداشتم بعد کار بارم گرفت تا رسید به داستان 96 که بعد از اون که شروع شد دلار گرون بشه دیگه مشتری رفته رفته کم شدن چون لوازم یدکی هر روز گرون میشد…این داستان ادامه داشته تا الان که مشتری ندارم و هرکسی ام میاد نمیتونه هزینه لوازم ماشینش رابده.پارسال اومدم مغازه را جمع کنم و خواستم کار جدید یاد بگیرم هزینه کردم رفتم کلاس ادیت و موشن گرافی و یکسری دوره هم خریدم و خواستم کامپیوتر بگیرم که پیج اینستا بزنم که از اون طریق بتونم کار کنم و مشتری جذب کنم که پارسال دی ماه اون اتفاقات افتاد و نت قطع شد و چون اینکار یک شغلی هست که نیاز به نت داره و شرایط کشور عوض شده دیدم نمیشه روی شغل های انلاین حساب کرد به علاوه اینکه اینستاگرام قطع شده دیگه ازش در امدی نمیشه داشت و خیلی از سفارش های ادیت اونجا گرفته میشد که دیگه بازارش از بین رفت…این بوده سر نوشت من جوون ایرانی و زندگی سگ دو زدن تو ایران…زندگی از اولش هیچ لطفی نداشت تو این کشور…برا کسی مثل من که دیگه صفر از لحاظ مالی و پشتوانه مالی هم ندارم و خودم هستم و خودم دیگه ترید را بصورت سفت سخت از ایام عید شروع کردم هر چند که چند سال با این بازار اشنا هستم و دوره های پورصمدی و گرگ های فارکسی و ادام مرادی و یوتویوب و علی اسدی و احسان ساعد پناه و خیلی های دیگه را دیدم ولی هنوز موفق نشدم سود ده بشم اما این دفعه دیگه هرطور شده باید موفق بشم و دارم روی خودم کار میکنم و تنها امید ام اکانت پراپ سرمایه گذار برتر که بتونم پاس کنم نهایتا دوره ارین منصوری میگیرم و دیگه کار جمع میکنم…به نظرم برای کسایی که به ته زندگی رسیدن از لحاظ مالی و نمیتونن از راه دیگه به ارزو هاشون برسن این تنها مسیر زندگیه و راه دیگه ای نمیبینم
سلام دوست عزیز. مسیر موفقیت در ترید نیازمند آرامش ذهنی و نبود نگرانی و حواس پرتی هست. شما اول باید ذهنت انقدر آروم باشه تا بتونی فارغ از هر تنش محیطی، تحلیلت رو روی چارت انجام بدی و وارد معامله بشی. به این خاطر من توصیه میکنم اول یک شغل اصلی پیدا کن که بتونی از طریقش نیازهای اولیه خودت و خانوادت رو تامین کنه و بعد در کنارش ترید رو هم انجام بده.
قطعی اینترنت ، فیلترینگ ، تحریم ، بفنا رفتن بازار کار seo و برنامه نویسی و …
برای من هم بیشتر آزادی زمانی و مالی جذابیت داشت اینکه بتونی بدون وابستگی به زمان و مکان مشخص کار کنی خیلی وسوسه کننده بود ولی به مرور فهمیدم ترید بیشتر از اینکه فقط تحلیل بازار باشه یه مسیر جدی برای یادگیری مدیریت ریسک و کنترل احساساته اولش همه چیز خیلی ساده به نظر میرسه ولی وقتی واردش میشی میفهمی حفظ سرمایه و استمرار در سودآوری خیلی سخت تر از چیزی هست که اول تصور میکردی