معاملاتم تا یه ماه آینده

اگر پاسخ مثبت دادی ادامه بده اگر شک داری یعنی مسیر کلا اشتباه هست من میتونم الان موزیک گوش بدم ولی سعی میکنم با دلایل منطقی شما را راهنمایی کنم برگردی این چرخه باطل هست و بقول دوست عزیزی که گفتم باید تجربه کنی ولی واقعا خیلی سخته نتیجه برخی تجارب

1 لایک کرده

دقیقا دارم دمو کار میکنم که مدیریت سرمایم قوی شه

که صبرم برای ستاپ درست تقویت بشه

که اگه حد ضرر روزانم خورد یاد بگیرم از چارت بلند بشم

بخدا سعی میکنم حرفه ای عمل کنم

نمیدونم چرا حس میکنین اینکار اشتباهه

2 لایک کرده

کارت خیلی درسته انگیزه و پتانسیل رو داری چند روز پیش بالا گفتم فقط راهی را میری که دو سال پیش من با الگوی مثلث و وج و پرچم و پرایس اکشن خطی داشتم میرفتم و شش ماه منو عقب انداخت

1 لایک کرده

دوست عزیز نگفتید الان به چه سبکی ترید میکنید

حالا من ۸ ماه رفتم مسیر این سبکو

۲ ماه دیگه هم روش

خواه پند گیریم خواه ملال

من کندل به کندل سوییپ کار میکنم روزانه به چهار ساعته در کریپتو پوزیشن من هم دو الی هفت روز باز میمونه ولی خوب هنر کار اینجاست دستکاری نکنید پوزیشن را ولی امروز این کار رو کردم تارگت زد ریسک به ریوارد هم تریلینگ کار میکنم تا هر جا که داد.

خیلی جابه‌جا شدم بین سبک ها ولی خوب اینو قبول کردم وین ریت هم نداره کلا سویینگه و می‌تونه حساب را انفجاری رشد بده.

یک نمونه

چارت دوج کوین را باز کن همین الان قبل از اون ریزش بزرگ در تایم روزانه بالا یک لیکوییدتی سوییپ میبیند اونجا میری چهار ساعته ورود میزنی و تمام کل روند میشه مال شما.

نباید بگم ولی این روهام فکر می‌کنه مثلا دروغ میگم و طوری فکر می‌کنه.

1 لایک کرده

من همیشه و همه جا گفتم

هرکسی به هر روشی باونه پولی از این بازار در بیاره تریدر واقعیه

خوشحالم براتون

موفق باشید

1 لایک کرده

نه بخدا:joy::rofl:

شمام داری راست میگی ولی خب

یه مسیرو شروع کنم تا تهش میرم

متوجه نشدم توضیح بده ببینم

ارادتمند شما مایل باشید بیشتر هم توضیح میدم هرچند بیشتر از این دیگه واقعا جزییات نداره من شخصا یک اخلاقی دارم سریع یاد میدم و خوب تو زندگی نتیجه این کار هم دیدم شخصیتم طوری نیست که بگم من برتر هستم ولی اگر کسی هم مسیر را اشتباه بره سخت راهنمایی میکنم شاید برگرده امیدوارم حرفام باعث ناراحتی نشده باشه.

1 لایک کرده

میگم منکه ۸ ماه وقت گذاشتم

۲ ماه دیگه هم روش

یا میشه

یا نمیشه

که البته به عملکردی که داشتم امیدوارم

1 لایک کرده

انشاءالله که میشه و میشی وارن بافت انگیزه کار رو داری پتانسیل داری یک مقدار بدون تعصب نگاه کنی به نظرم خیلی راحت و سریع سود میگیری از بازار اینجا خیلی راحته فقط بازیه ذهنی و شخصیتی هست

1 لایک کرده

خیلیم عالی

از چه سالی شروع کردید؟

1399 بورس ایران

1 لایک کرده

۷ سال

خیلیم عالی

1 لایک کرده

ولی روی کریپتو موندم و ترید کردم تعصب دارم و از یک جهت هم نمیتونم داخل اسکلپ خودم رو کنترل کنم لوور ترید میکنم بهترین صرافی خارجی هم برای ایران هایپر لیکویید هست ولی شرایط داره.

صرافی متوسط هم توبیت

داخلی هم فقط تبدیل و اوکی اکسچنج.

اوکی اکسچنج خیلی خوبه ولی سرورهاش خارج هست

2 لایک کرده

سلام

کامنتارو خوندم

حرف دوستمون بیشتر این بود که به یه روش درست حسابی برس بعد فوروارد تست بگیر

منم با این موافقم ولی سبک درست حسابی برای هرکسی فرق داره به چشم دیدم کسی که با ار اس آی سود ده بوده وای آیا از دید من اسمارت مانی کار میکنم ار اس آی سبک خوبیه؟نه!

پس سبک خوب و درست حسابی برای هرکسی فرق می‌کنه پیشنهاد من اینه اگر روی بکتست استراتژیت سود ده هست و با روحیاتت میخونه ادامش بده تا روانشناسیت و مشکلات لایو تریدت درست بشه ولی اگه یکی از این دو شرط رو نداره سبکتو عوض کن

اینم بگم سبک خودم اسمارت مانیه خودمم روحیاتم با اسکلپ سازگاره ولی توی تایم فریم های ساعتی تحلیل میکنم و توی تایم فریمهای دقیقه ای ورود میزنم چون از دید منطقی من منشا حرکات بازار از تایم فریم های ساعتیه اگه میتونی سعی کن یه نیم نگاه به تایم فریمهای بالاتر بزنی چون توی معاملاتت دیدم که یا توجه به ساختار مارکت در تایم فریم ساعتی داری برخلافش ترید میزنی

3 لایک کرده

7سال که دست و پا شکسته بورس را که خودم یاد گرفتم حتی خرید و فروش هم خودم آموختم کریپتو هم اصلا اسپات کار نکردم نمی‌دونم چیه اصلا یعنی اصلا کار نکردم از اول فیوچرز.

بورس 4سال هنوز هم میتونم سود بگیرم با شرایط کنونی.

کریپتو 3سال دست و شکسته ولی 18ماه اخیر جدی جدی .

2 لایک کرده

1391-1393-1399-1400

تریدر های ایرانی با فارکس آشنا شدن و ریشه همه این سال هاست اکثرا.

مثل برنامه نویس های ایرانی سال 2020دروران کرونا

1 لایک کرده

دقیقا یکی از مشکلاتی که رفعش دارم میکنم مسائل ChoCh و Bos بود

خوشبختانه الان دیگه خلاف روند ترید نمیزنم و صبر میکنم برا اون معامله خوبه

1 لایک کرده