شما ترید را یاد میگیری پول دربیاری یا یاد میگیری روی کاغذ ماجراجویی کنی
کلماتت نامفهومه
بیاحترامی نکن
شما خودتون از بدو تولد تریدر بودید؟
تجربه کسب کردید که تریدر شدید
با نصیحت شما مشکلی حل نمیشه
بنده ماجراجویی هام رو کردم قربان
تهش لیکوییدی بود
الانم تا زمانی که برآیندم اون چیزی که میخوام نشه وارد ریل نمیشم
من اگه توی دمو نتونم اون برآیندی که میخوام درست کنم
چجوری میتونم توی ریل دوام بیارم؟
من حرف شما را تایید کردم میدونی افتاده چرخه باطل فقط من میخوام اینو بگم اشتباه متوجه میشه
خوب اصلا متوجه نشدم قصد اسکلپ داری یا سویینگ اگر اسکلپ هست یک دقیقه طلا سشن نیویورک از 18-20بار خودتو بستی داخل فارکس با دو تا خط اگر سویینگ سود زیاد میخوای به دلایلی مثل پنج روز در هفته بودن فارکس و کارمزد شبانه باید بیای کریپتو
من سبکم توی همه ی تایم فریم ها جوابه
منتها بخاطر شخصیتی که دارم ترجیح میدم اسکلپ و دی ترید کار کنم
تایمی هم که پشت چارتم ۱۷ تا ۱۹:۳۰ هست
همون نیویورک
تجربه و عمل
و دانش اون کار
هردو به یک اندازه هستن
اگه روهام دانشش رو داره باید تجربشم باید بکنه
باید برایندشو بعد از اخرین روز معاملش ببینه تا درک کنه
اگه شما الان بگید ایشون چارتکس هستن و حتی اگر به حرف شما برسند بازم ته دلش میگه شاید برا خودم درست بوده
تو این بازار فقط تجربه و بکتست ایفای نقش میکنه
بکتست و فورارد تست گرفتن باعث میشه به ستاپ اعتماد کنی
روهام الان تو فوروارد تستشه
بعد از این خودش دیدش بازتر میشه نسبت به استراژیش و بهینش میکنه
اما مهم ادامه دادنه
ریل همین بالانس را در یک هفته 5000میشه 1000چوم بک تست هرگز ریل نیست و نخواهد بود و نخواهد شد
سوالی پیش اومد برام جدا از این بحث
ممنون میشم سبک خودتون رو بگید💚
درود بر شما اقا رهام عزیز
خیلی عالی داری کار میکنی
فقط توصیه میکنم بالانس اکانت دموت رو به اندازه مبلغی که میخوای وارد ریل کنی بسازی. اگر مبلغ بالاتر باشه ذهن عادت میکنه به سودهای زیاد و این میتونه مشکل ساز بشه در ریل. ![]()
ولی برای انجام ریل به ازمون و خطا در بکتستهاس
میگم باید خودشون راه رو پیدا کنن
و کسی نمیدونه چهراهی درسته و چه راهی اشتباه
سلام اقا مجید عزیز
من ۱۰۰ دلارم سرمایه ندارم
چه برسه ۵۰۰۰ یا حتی ۱۰۰۰
فعلا میخوام بعد اینکه تونستم استیتمنت خوب برای خودم درست کردم پراپ کار کنم و اندوخته هایی که از پراپ جمع میکنم بعدا وارد بروکر کنم
حرفات کاملا درسته من از جنبه تکنیکال میگم هیچی نیست داخل تکنیکال روهام فکر میکنه روشی هست که همیشه جواب میده ولی این طور نیست روهام بک تست و فوروارد اینجوری کار میکنه لایو حساب رو چند بار کال بکنه متوجه میشه آرش وداد تریدر نبود ولی حرف منم بیخود نبود من حرفم اینه وقتی یک نفر میتونه سریع تر کار و جمع کنه چرا باید سه ماه وقت تلف کنه مگر اینکه بخواد پکیج بفروشه من خودش میدونه فقط این موقع آنلاین میشم و جواب میدم وقت طلاست من خودم هم مثل روهام جزو تریدر های نسل جدید هستم ولی ایشون میخواد راهی را بره که چهار پنج سال طول میکشه.
برنامه نویس میتونه یک باگ رو حل کنه نمیشه برنامه نویس تریدر هم نتونه یک دلار سود کنه نمیشه تریدر.
صد دلار مداری میخوای فارکس کنی همین اول میگم پراپ رو بزار کنار این برنامه هم جمع کن مستقیم بیست و پنج تتر بردار بیا کریپتو بگم چیکار کنی اگر میخوای تریدر بشی فارکس بالای 1000تتر میخواد فقط برای تست اولیه.
جناب گفتم که
من اگه نتونم توی دمو به سوددهی برسم چجوری انتظار دارم که توی ریل سود بکنم
عجله ندارم
حداکثر تا ۳ ماه آینده استیتمنت درست میکنم
اگه اوکی بودن بسم الله شروع میکنم ریل زدن و گرفتن پراپ
اگه نه که یعنی من هنوز مشکل دارم باید دوباره از اول شروع کنم خودمو تصحیح کردن
این استیتمنت ها بعدا برام میشه نقطه قوت
میشه اعتماد بنفس
ذهنیت افراد مثل هم نیستن
من هم قبول دارم حرفتون رو
کسی که بتونه از این بازار پول دربیاره تریدر واقعیه
اما برای تریدر واقعیشدن باید ازمون و خطا کرد و برای هر فرد این ازمون و خطا تایمهای مختلی داره و بستگی به خود شخص داره و باید همیشه بهینه کرد ( منم باحرفتون موافقم که باید بیشتر کندل به کندل کار کنن )
اما حرفتون واقعا متینه💚
دقیقا وقت طلاس
خب پراپ برای منی هست که سرمایه ندارم
این مسیر کریپتو روهم قبلا براتون تعریف کردم
چون مدیریت ریسک و روانشناسیم اوکی نبود ۲۴۰ تایی که بدست اوردمو دوباره لیکویید کردم
ولی اینو بدون حق آزمون و خطا نداری.
این کار ها را ریل انجام بدید مخصوصا اگر پول را ذره ذره جمع کرده باشی که تجربه کردم کال کنی لیکویید کنی خیلی سخته کارت
لیکویید کردی یعنی دور فارکس را خط بکش هر یک هفته چند حساب کال میکنی چه امروز چه فردا چه یک سال بعد مدیریت سرمایه نداری به جای استیتمنت برو روی مدیریت سرمایه کار کن بگو آیا حاضرم سه بار پشت هم استاپ بخورم و ناراحت نشم آیا حاضرم پولی که بدست آوردم را به دست یک بروکری مثل وینگو بسپارم یا حاضرم اصلا هیجان اسکلپ روی یورو دلار را تحمل کنم
استاد زبانم یبار گفت
اعتماد به نفس از قولهایی که به خودت میدی و عملشون میکنی بوجود میاد اگر کاری رو که میگیم انجام ندیم چطور میتونیم تکیه به حرفهای خودمون بکنیم
روهام ذهنیت انسان باید باز باشه و خودشو همیشه بروز کنه مخصوصا تو اینکار
و بازم میگم مهم ادامه دادنه حتی اگه بدترین بود نتیجه
بدترین نتیجه کاری که دنبالشی
خیلی بهتر از اینه که اون کارو انجام ندی
به هرحال دوست عزیزمون هم حرفای خوب و روشنی زدن
![]()
![]()