وقتی می‌پرسن کارت چیه، تریدرها چی جواب میدن؟

قطعا برای همگی پیش اومده که تو جامعه گاهی افرادی میپرسن شغلت چیه که اگر بگیم ترید یا نمیدونن چیه یا به تمسخر میگیرن.شما چی میگی؟

4 لایک کرده

میگم بیکار علاف

تجربه ثابت کرده ندونن چیکار میکنی بهتره تا بدونن

لامصب چشم نیست که از کمر نصف میکنه حسادتشون

22 لایک کرده

بیکارم🙂

5 لایک کرده

طرف : چیکار میکنی ؟
من : کار بدی نمیکنم

پایان مکالمه :smiling_face_with_sunglasses:

9 لایک کرده

بهشون میگم

من 5 سال است ک دستشویی تمیز میکنم با واتیکس و جرمگیری

6 لایک کرده

وقتی ازت پرسیده کارت چیه

5 لایک کرده

تا اینجای کار همگی‌گفتن بیکار،اوضاع خیطه🤣

4 لایک کرده

دلال دلار و یورو هستم :joy:

6 لایک کرده

در این چند سال یا میگفتم شغل اینترنتی/ یا ادامه کار قبلیم رو میگفتم/// .ولی چند وقتی هست حودم به بقیه میگم بیکار وعلافم

5 لایک کرده

سلام و درود،
با توجه به اینکه تا یک کلمه از ترید حرف بزنی فکر میکنن پول پارو میکنی و یا بعدش میان سوالات مسخره میپرسن، به شخصه کلا هیچ جا اسمی از این فعالیت نمیبرم.
ببخشید حتی الان تو خیلی از خانواده ها اسم ترید رو بیاری و براشون توضیح بدی، فکر میکنن قمار داری میکنی و درک درستی ندارن که شما یک علمی رو یاد گرفتی.
همه اینا یک طرف، شما کافیه بگی تریدری تا بعدش یه عده که ادعاشون سر به فلک میکشه، بیان خودنمایی کنند جلوت و مخت رو بخورن خلاصه

خلاصه از من به شما، کلا به کسی نگید و پیش خودتون موفقیت هاتون و فعالیتی که میکنید رو، راز نگه دارید تا خدایی نکرده آرامشتون بهم نخوره. فقط جایی حرف بزنید که حداقل در سطح خودتون یا بالاتر باشند که اونوقت بتونید خودتون رو باهاشون بکشی بالاتر.
موفق باشید :rose:

14 لایک کرده

تجارت الکترونیک

7 لایک کرده

راحت بگو‌ معامله میکنم

5 لایک کرده

چند وقت پیش داییم ازم پرسید چیکار میکنی؟گفتم یه سری سایت آنلاین هست توش دلار و یورو و طلا و امثال اینارو خرید و فروش میکنم.خلاصه بعد از کلی صحبت گفت آها پس تو بازار فردوسی هستی.

منم پوکر نگاه کردم گفتم اره

10 لایک کرده

کلا بقیه هر چی کمتر در مورد کارت بدونن بهتره (مخصوصا فامیل ) و مخصوصا این شغل

بنظرم آدم تا موفق نشده چیزی نگه بهتره

وقتی موفقیت و پولتو ببینن خودکار احترام میذارن بت هر چیم بگی باور میکنن ( خاصیت پوله!!!)

9 لایک کرده

میگم والا خودمم خبر ندارم و تمام.:joy:

2 لایک کرده

جواب من به این سوال بستگی به سطح جمعی که توش هستم داره وقتی تو جمع بیسواد ها هستم معمولاً میگم ارزهای کشورهای مختلف رو خرید و فروش می‌کنم.

و وقتی تو جمع با سواد ها هستم میگم

در حوزه سرمایه‌گذاری و معاملات مالی فعالیت می‌کنم.

5 لایک کرده

یاد قصابی افتادم که میگفت لوازم یدکی گوسفند میفروشم

7 لایک کرده

از نظر جامعه‌ای که آموزش مالی ندیده معامله گر بازار های مالی یا پشت مانیتور قمار می‌کنه یا کلاهبرداره تقصیری ندارن تصویر ذهنیشون سنتیه چون خودشون سنتی پول درآوردن.

4 لایک کرده

برادری دارم که حدود ۲۵ سال خارج از کشور زندگی میکنه
چند وقت پیش از من پرسیدم چیکار میکنی؟گفتم ترید
گفت توی استرالیا مردم برای بازی و تفریح ترید میکنن و خندید
دفعه بعد رفته بود پرس و جو کرده بود.پرسید چه جفت ارزهایی کار میکنی؟
بعدش گفت برو دنبال کار دیگه نون از توش در نمیاد
این یکی برادرم با مدرک کارشناسی ارشد توی شرکتی کار میکنه،ماهی ۸۰ میگیره.ساعت ۷صبح میره،۸شب میرسه خونه
من با ترید طلا حدودا ماهی ۸۰ درمیارم(حساب شخصی با بالانس ۱۰۰۰دلار)

فقط تنها کسی که میدونه ترید چه درآمدی میتونه داشته باشه،خوده تریدره

8 لایک کرده

تو بازارهای مالی هستم

1 لایک کرده