واقعا چرا کسی روش نمیشه بگه تریدره
چون اونا اطلاعات کافی ندارن و چون همیشه باید نظر کارشناسی بدن . یه چیزی میگن که اعصاب واست نزاره . پس بهتره بگیم بیکار . خیلی هم راضی هستیم از بیکار بودنمون.
چون پول در نمیارن از ترید
![]()
![]()
با بالانس ۱۰۰۰ دلاری چند درصد درماه سود میگیری؟؟؟
بین ۵۰تا۷۰ درصد ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
موید باشی
نشستم خونه متاسفانه چکار باید کرد همش با لپ تاب کار نیست چه باید کرد
فدای شما ![]()
![]()
![]()
![]()
میگیم تریدریم اما بعدش کلی باید توضیح بدیم منکه کلی میگم تو بورس بخش ای تی ف فعالیت دارم هنگ میکنند
تریدر کسیه که از این راه درامد داشته باشه, من که بیکار محسوب میشم
بگو بشکه نفت و شمش طلا معامله میکنم!
لاستیک فروش ![]()
اگه مبتدی باشی باید بگی - بیکار -
اگه سود ده بشی باید بگی - ساقی -
جاست ساقی
صنعت گَرَم
ساده شیک و مجلسی
به اونایی که گفتیم کارمون چیه اینقدر گیج شدن و بیشتر سوال کردن تا مرز کلافه کردنت چهار ساعتم که توضیح بدی براشون باز مبهم تر میشی و تهشم فید بک خوبی بهت نمیدن و تهش میگن این دیگه چه کاریه انرژی منفی…
به کسی نمیگم من ولی
تهش میگم خرید و فروش سهام های بورسی…
اطلاعات سوخته و یا گاهی میزارم خودشون بگن مثلا میگم من و سکوت میکنم اون مغز فندقی ها یه چیزی از قبل میدونن میگن یا یه حدس اشتباه میزنن منم بحث نمیکنم میگم آره
کسی نمیتونه بگه تریدره که سودده نباشه وگرنه هرکی ببینه ی قرون پول از مارکت کشیدی بیرون عقایدشون نسبت به ترید عوض میشه و به کارت احترام میزارن چون همه فکر میکنن قماره و تش باخته و کسی رو ندیدن که از این راه به درآمد رسیده باشه..
در کل اگه هنوز سودده نشدید حرفی از کارتون نزنید تا فشار روانی بهتون وارد نشه .
جدیدا منم که میزنم به مسخره بازی، میگم
- نزدک پول میزنه به حسابم
- طلاخانوم برام خریده
- از دولت انگلیس پول میگیرم
- پرورش خرس و گاو اینترنتی راه انداختم
کارت چیه در جواب جواب سر بالا دادن
یه کار بهتره توصیه هم میکنم درکنار معامله گری یه کار دیگه هم داشته باشید هم برا بستن دهن ملت هم اینکه براتون بهتره
اگه موفق نباشی و بگی تریدرم میگن برو دنبال کار دیگه این برات نون و آب نمیشه
اگه موفق باشی و بگی تریدرم میگن به منم یاد بده یا من فلان قدر پول دارم اگه بهت بدم ماهی چقدر بهم میدی یا اقای فلانی نظرت راجب طلا و دلار چیه