سختی های ترید برای هر شخص

از سختی های ترید بگید
هم برای دوستانی که به سوددهی رسیدن از سختی ها بگن
هم دوستانی که ئدرمرحله یادگیری هستن بگن

از فشار های روانی
فشار های ذهنی

(توجه_من قصدم ایجاد حس ناامیدی نیست_
بلکه آشنای با سختی های ترید)

ممکنه سختی برای کسی
روانشناسی باشه
یکی مدریت سرمایه
یکی تکنیکال
یکی نبود سرمایه حتی 100دلار یا 10 دلار
یکی فشار خانواده
یکی هرکاری میکنه یاد نمیگره
و خلاصه……

من خودم سختی های زیادی در مسیر ترید دارم که اینجا
از نظر خودم و برای خودم سخترینش رو میگم

سخترین: تکنیکال هست(از نظر و تجربه من)
وقتی ما تکنیکالمون خوب باشه آیا وین ریت و ریوارد بهتری نمیگیرم؟
وقتی ما تکنیکالمون خوب باشه_ ایا وین ریت بالا نمیره؟
آیا وقتی وین ریت بالا بره_باعث نمیشه اعصاب و روان و روانشناییمون خود به خود بهتر بشه؟

من فقط دیدگه خودم رو گفتم_نه میگم حرف منو قبول کن و نه میگم من خیلی بلد هستم و من هنوز به سوددهی نرسیدم چون تمام این 6 سال تقریبا مشکلم یاد گیری تکنیکال بود

نظر خودتون رو بگید_ بدون حس تحمیل کردن
ممنونم دوستتون دارم

2 لایک کرده

موافقم.شما از نظر روحی تحت شرایطی به هم میریزی
اول اگر تحلیل درست و پیدا کردن لبه معاملاتی رو بلد نباشی و استاپ پشت استاپ بخوری
دوم مقدار سرمایه ات انقدر کم باشه که با یک مدیریت سرمایه نرمال نتونی برای ۱ماه درآمد قابل قبولی کسب کنی و اونجاست که رو به درصدهای ریسک بالا میاری برای سود بیشتر اما فقط آب رفتن سرمایه رو میبینی

پس منتال هم ارتباط مستقیمی به تحلیل و سرمایه داره

2 لایک کرده

به نظرم یکی از سخت‌ترین بخش‌های ترید ترسه، ترسی که وقتی میاد خیلی سخت ولت می‌کنه. این ترس از یه جایی شروع میشه که تکنیکالت دیگه با بازار هم‌خوانی نداره، چندتا لاس پشت سر هم می‌خوری یا می‌بینی عملکردت افت کرده. کم‌کم اعتماد به نفست می‌ریزه و اون ترس میاد جاشو می‌گیره. از اون به بعد حتی وقتی یه ستاپ تمیز و واضح هم جلوت سبز میشه، دستت نمی‌ره روی دکمه، هی شک می‌کنی، هی می‌گی نکنه باز خراب بشه و آخرش یا نمی‌گیری یا دیر می‌گیری و حرصش می‌مونه.

از اون طرف واقعیت اینه که شرایط کشورمون مستقیم رو روان و کارمون اثر می‌ذاره. ما همیشه وسط ماجرا هستیم، هر وقت مشکلی پیش میاد اولین چیزی که قطع میشه نته و بعد تازه می‌خوان ببینن داستان چیه، در حالی که کل کار و درآمد ما به همون وصله. درآمدمون هم ثبات نداره، یه مدت خوبه و فکر می‌کنی بالاخره داری راه میفتی، بعد یهو می‌بینی چند وقت کامل صفره. همین بی‌ثباتی، هم استرس مالی میاره هم فشار ذهنی، و ناخودآگاه باعث میشه تصمیم‌هامون تو ترید بدتر بشه.

4 لایک کرده

سلام و احترام
مرسی بابت تاپیک جذابی که درست کردی :rose:
برای خودم به شخصه سخت ترین چیزی که واقعا تجربه اش کردم و الانم همچنان در حال تمرینش هستم. مدیریت سرمایه و کنترل احساست هستش!
متاسفانه گاهی وقت ها با وجود این همه تلاش هنوز در برابر شکست خوردن و ضرر کردن قوی نیستم و دوست دارم سریع ترید کنم تا جبران بشه و سر همین ریسک روزانه امو خیلی زیاد تر از استراتژی مد نظرم، میبرم.
ولی در حال تمرینم و مطمئنم بالاخره درست میشه.

1 لایک کرده

زیبا نوشتی امیرجان. بله متاسفانه این فشار و بار روانی هم خیلی خیلی اخیرا روی معاملات تاثیر گذاشته و ادم واقعا دستش میلرزه از بابت هر پوزیشنی که میخواد باز کنه.
نکته قشنگی بود، درود بر شما :rose:

برای من سخت ترینش از تایم بالا به پایین اومدن بخاطر نداشتن صبر وسرمایه و کوبیدن از نو استراتژی

2 لایک کرده

سختی که من الان باهاش روبرو هستم درک مفاهیم ژئوپلتیکال، سیاسی و آمار های خزانه داری و خبریه!

یه چیزی رو که فهمیدم زمانی که این اتفاق ها میوفته بازار شخصیتش و سرعتش عوض میشه بنابر این منم باید فرم استراتژیمو عوض کنم

مثلا: من تابستون امسال استاپ هام ۱۰۰ پیپ بودن توی یورو دلار ولی این دو ماه کم کم شد ۷۰ پیپ یا ریسک به ریواردم از میانگین ۳.۴ رسیده به ۲.۶ در هر ۲۵ ترید.

دنبال اینم که بتونم این اعداد و آمار رو معنادار کنم.

مثلا اعداد گزارش ماکروسافت و اپل برای شنبه. ایا میتونم اون اعداد رو خودم تحلیل کنم و قبل سشن نیویورک بایوس داشته باشم؟ بایوس خبری.

2 لایک کرده

نت.برق.قیمت دلار