با این پراپ ها و بروکر های جدید نت ملی اگر ثبت نام کردی و چالش پاس کردی یا سود کردی و تونستی مبلغ رو بگیری یک فاتحه هم برای ما بفرست. ثواب داره. اقای نقشینه هم که تبلیغ مای پراپ رو میکنی اگر ربات نیستی انسان باش.
سلام من تریدر فارکس هستم با حساب پراپ.
چطور ترید کنم؟توی این شرایط.کسی راهی امتحان کرده؟
https://www.robinsood.com/addreferral/KYrkN8nK
لینک ثبت نام رابین سود براتون گذاشتم که با اینترنت ملی کار میکنه
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
یسری پراپ ها مثل رابین سود کار میکنن ولی بنظرم احتمال اسکمشون خیلی بالاست.
-پرسود و موفق باشید.
اگر میخوای پولتو دور بریزی، از رابین سود در این شرایط پراپ بخر. من فریب تبلیغشون رو برای نت ملی رو خوردم. یه پراپ گرفتم. نه نمودار بالا میاد. نه هیچی. یه سایته که شبیه سازی کرده. نمیدونی قیمت کجاست. سرعت خیلی پایین.
بنظرم تریدر باید هنر معامله نکردن رو هم داشته باشه. میبینی شرایط خوب نیست و نمیتونی از پراپ معتبر خرید کنی، صبر کن. روی روانشناسی کار من. جزوه هاتو مرور کن. معاملات قبلی خودتو بررسی کن
بازار فرار نمیکنه که
این فعاله پلتفرم اختصاصی زده
اپکس هم پلتفرم اختصاصی زده با نت ملی کار میکنه
تو یه سال فعالیتشون من ازشون نارضایتی پیدا نکردم
ازشون برداشت داشتید ؟
دقیقا این یعنی پختگی یه تریدر💪🏻
دو تا از پراپ فرم های خارجی که به ایرانی خدمات میدهند فعال هستند
فوراف ایکس forfx
اولی معتبره در کامیونیتی های پراپ ایرانی
دومی بروکر داره اونم گویا معتبره ولی جدیدا معرفی شده به ایران
ولی با نت بینالملل کار میکنند
بقیه پراپ فرم های معتبر ذاتا خدمات نمیدهند چه با نت بین الملل چه ملی
پراپهای ایرانی مثل رابین سود
از پریشب که رابین سود اطلاعیع زد برای مشکل برق دیتاسنترها مشکل دارن نوشته بود طبق گفته مسئولینشون ۱۲ ساعت زمان میبره ولی از دیروز تا حالا همش قطع و وصل شده و الان از صبح پلتفرمش برای من قطع هست و از سه روز معاملاتی فقط یک روز تونستم ترید بزنم خودشون نوشتن دیتاسنترها به حالت پایدار برگردن اطلاعیه میدن حالا ببینیم چی میشه
سلام دوستان…کسی آمار داره که در حال حاضر روی کدوم پراپ فرم ها میشه اکانت گرفت و معامله کرد؟
رابین سود در حالت نت بین الملل جزو انتخابهای من نبود من در سرمایه گذار برتر- کامبت تریدرز و پراپکو چالش دارم که همگی قطع هستن ولی در نت ملی تا جایی که میدونم فقط رابین سود روی پلتفرم ملی پراپ داره خودم یه چالش ۵۰۰ تومنی گرفتم ازشون تا از بازار دور نمونم دو شب پیش بر اثر صدمه به دیتاسنترها در اثر قطعی برق دچار مشکل شده الان پلتفرمش هست ولی نوسته حد سود و حد ضررها شاید درست عمل نکنه توی یه اطلاعیه نوشته تا ۱۰ روز ممکنه این ایراد طول بگشه توی یه اطلاعیه دیگه نوشته ۲۴ ساعت ممکنه طول بکشه این اطلاعیه ش رومیذارم اینجا باقی اطلاعیه هاش رو با سرچ رابین سود در اینجا میتونید ببیند گذاشتم در تایپیکهای دیگه جهت کمک به تریدرها
یعنی چه پلتفرمشون قطعه؟
برای ترید پلتفرم خودشونو دارن یا متا تردیر؟
رابین سود پلتفرم جدیدش با نت ملی کار میکنه وصله معتبر هم هست من 3 مرحله برداشت سود داشتم از اکانت 10 کا
تجربه خاصی داشتین ازش که همچین حرفی میزنین ؟ من بدون دردسر برداشت هامو انجام دادم و ریفاند هم گرفتم از نظر من ک خیلی خوب بوده رابین
۲ روز هست میخام حصاب فول فاند بگیرم قعط هست
از دیروز وصل شده دوباره !
من طرفدار رابین سود در شرایط نت بین الملل نیستم ولی برای الان حساب رایگان و حساب فول فاند پروش که فقط ۵۰۰ تومنه رو برای دور نبودن از فضای ترید خوب میدونم الان وصله رابین سود برای من