پراپ رابین سود وصله
به نظرم خوب باشن
رابین سود هم وصله گویا
خودم زیاد نیست فعالیت دارم توش و برداشت نداشتم تا حالا ولی از همه چیش راضیم ای نمادم داره و تیمشونو چندین ساله میشناسم.تحلیل و بررسیشم تو سایت ایران بروکر هست
این پراپ هایی که میگید با نت ملی فعال اکثرا قبلا خودم بررسی کردم
بخاطر قطعی نت شخصا نمیرم سراغ پراپی که حاشیه زیاد داره و قراره اعصاب خوردی ایجاد کنه و بدتر از قطعی نت بشه برام
کم حاشیه ترین پراپ سرمایهگذار برتر که مشکلش نت ملیه
از ایران بروکر درخواست دارم بررسی کنه حداقل این پراپ وصل بشه
آقا آپدیت کسی داره که الان کدوم پراپها کاملا فعال هستن؟
یعنی امکان ترید و برداشت کاملا میسر باشه؟
از داخل رادار بررسی کن:
کامل نیست اخه رادار اصلا
کلی پراپ رو قرار ندادن
و اینکه لیستش مطابق با این یکی لیست پایین نیست:
سلام. نمیشه با قطعیت کفت که کلاهبردار محض هستن اما دوبار به بهانه های واهی اکانت من رو ازم گرفتن. البته یه خوبی داره که خودشون گفتن که حساب رییل واقعی نمیدن و سودشون از فروش اکانت هستش.
به نظرم برید دنبال پراپ های معتبرتر. البته توی ایران واقعا نداریم اما با تجربه ای که دارم میتونم بگم بین ایرانیا، فنفیکس و سرمایه گزاربرتر بهترن
فعلا تو این شرایط تنها پراپی که وصله همین رابین سوده
بله این دستی انجام شده و قطعا بازهم اپدیت میشه
از ایران بروکر خواهشمندم سرمایه گذار برتر و تریدینگ ویو و متا تریدر درخواست بده بیاد تو لیست نت ملی
اینا ویو بالایی هم دارن تو جامعه ترید
ما بیایم منتظر سرمایه گذار برتر باشیم راهکاری نمیدن چون باید هزینه کنن بیان تو ایران که نمیکنن
الان خبرگذاری سیتنا و زومیت چک کنید سازمان نصر از امنیت ملی درخواست کرده که کسب و کارهای آنلاین وصل بشن
خواهشا پیگیری کنید ادمین
من با رابین سود از فردا کار میکنم ولی با پراپ رایگانش یا خیلی ارزونش که البته شرایط خیلی سختی هم دارن این طوری در محیط ترید باقی می مونم و اگر نتها وصل شد نهایت ضررم میشه ۵۰۰ تومن ولی وقتم هدر نرفته چون داخل بازار بودم به نظرم فاصله بیشتر از یک ماه با ترید میتونه بعد از وصل شدن نت اشتباهات روانشناسی در ترید بار بیاره مثل عجله کردن یا رعایت نکردن اصولی که قبلا رعایت میکردی
پراپ رابین سود دیدم امتیازش تو ایران بروکر خوبه.بنظرتون به امتیازای ایران بروکر میشه اعتماد کرد؟
نظرات کاربران رو زیر همون مقاله نقدوبررسی بخون و همیشه هم خودت تصمیم گیرنده نهایی باش
پراپ رابین سود دیدم امتیازش تو ایران بروکر خوبه.بنظرتون به امتیازای ایران بروکر میشه اعتماد کرد؟
الان کسی اطلاع داره با نت ملی کدوم پراپ فرم ایرانی معتبر کار میکنه ، لطفا اگه برداشت داشتید اطلاع بدید
یه سوالم داشتم یه پلتفرم مشابه متاتریدر قبل از قطعی نت بود بعضی پراپ های ایرانی درحال رونمایی بودن اسمشو فراموش کردم کسی میدونه بگه دوتا سرور ایرانی و آلمانی داشت
سلام من با مای پراپ وصلم ترید هم کردم