تریدر های تبریز اعلام حضور کنید

استاد مسلم پورون آنلاین کلاسیندا ثبت نام الیبسن؟

2 لایک کرده

خوش جلمسن احسان فنگلش ترچی یازب خوشما جلده :rofl:

2 لایک کرده

turkene farsi yazanda okhuyameram san diyan :rofl:

3 لایک کرده

بله چوخ یاجده ایدسی اینسادا mehdibourse.fx بده

2 لایک کرده

سلام اقا منم ارومیه هستم 2 سال میشه فارکس هستم منم از زورا اکانت گرفته بودم داشت عالی پیش می‌رفت که نت ها قطع شد الان فقط تو دمو میزنم خیلی وقته ولی گفتن هفته اینده فعالیت زورا شروع میشه که برمی‌گردم با حساب ترید کردن اون وقت

2 لایک کرده

حتما بیر باش ورام چون کلا عادتیم وار هر سبکع بیر باش ورام :joy:

2 لایک کرده

تو روحت فنگلیش ترکیت از پهنا تو حلقم :rofl:

1 لایک کرده

سلام داداش خوش اومدی اره والا گرفتاریم . خدایی من دیگه خواب متاتریدرو میبینیم :joy: . زوار چطوره پراپش پرداختا اوکیه؟ مثل اینکه میخواد بیاد رو نت ملی درسته؟

1 لایک کرده

بیر سبکه اوجش اما تخصصی

2 لایک کرده

الع بیر سبک نن ایشلیرم اودا ای سی تی اما علاقم وار بولم بقیه سبک لرین منطقی نمنع دی . اشتراک مطالب لری نقدر دی

1 لایک کرده

اره داداش میاد رو نت ملی ولی پرداختش شرایط داره یا کل سودی که از پراپ به دست میاری بدون کسری میزنه به بخش بروکر که اونجا با سودت ترید کنی و سودی که از بروکر به دست میاری در لحظه قابل برداشت میشه . یا این که اگه بخوای سود پراپ رو مستقیم برداری فقط 20 درصد رو میده

2 لایک کرده

آها پس اره فک کنم خودش بروکر هم داره . اینطوری یخورده پیچیده تر میشه شرایط فک کنم خیلیا رو دلسرد کنه

1 لایک کرده

سبکلا هدف لره تقربا بیردلار اما روشیچه او هدفه یتشلر فرق الرلر

2 لایک کرده

بله بی مقدار روش لری فرق الیر مثلا ایچیموکونون بیر خاص ابری احتمالا باطل اولان دا نشانه و سیگنال تغییر روند اولا احتمالا یا مثلا ای سی تی دع چنج اف کارکتر اتفاق توشور کی دیلر روند احتمالا سیندی هر سبکین بیر خاص تعاریفی وار مفاهیم مختلیفع

2 لایک کرده

بله دقیقا اوجرده اچیموکودا ابر لر 25کندل ایندنه جوسدلا چیکواسبن 25کندل قبل ابزار لار عدادن بلنلر ایستسون هر خطن عدد دیه بلم نچده

2 لایک کرده

شخص من که مشکل نداره چون واقعا انتقال سود به بروکر ایده خوبیه حتی من اگه امکانش باشه از سودم اکانت بزرگ تر میخرم تا سودش بره بروکر چون واقعا پراپ معتبر خیلی کمه

2 لایک کرده

سلام نه حدود ۵ ساله ترید میکنم ولی ict را حدود یک و نیم یا دو سال هست یاد گرفتم کلا حساب واقعی ترید میکنم . چند تا پراپ پاس کردم و به سود دهی هم رسیدم

Ict را همون تبریز یاد گرفتم پیش استاد سالخورده واقعا توی ICT بی نظیر هستند البته قبل از این دوره با استاد تو یکی از آموزشگاه های تبریز دوره مقدماتی و پیشرفته داشتم و با پیشنهاد ایشون با ict آشنا شدم

4 لایک کرده

خیلی هم عالی اگر میشه لطف کن اسم استاد و آموزشگاه رو بگو شاید برام اشنا باشه . پراپ کدوم شرکت هستی

1 لایک کرده

اخه بحث اینجاس آیا بروکر زورا معتبره؟ چون تاجایی که میدونم زورا یکی دوسالی هست تاسیس شده البته میگفتن قبلش پراپ پلاس بوده و بعد منحل شده شده زورا

1 لایک کرده

قبلش لست پراپ بود بعد شد زورا بحث معتبر بودن هم که تا به امروز در موردش چیزی ندیدم خودشم گفته بعد از برگشت نت به حالت قبلی میتونید برداشت کنید

2 لایک کرده