تریدر های تبریز اعلام حضور کنید

من والا بیلمیرم منظورون روش دن ندی

ولی پورصمدی استراتژی سین

2 لایک کرده

درود بر شما

چه عجب یه تاپیک هم از همشهری های خودمون دیدیم

3 لایک کرده

خوش گلمسون یاسر جان از بوگرافیت مشخصه به اعماق مینگری متن منظورشو میرسونه ایول

2 لایک کرده

خواهش الیرم

اونقدری که به نظر میاد عمیق نیست…فقط دارم سعی می‌کنم چیزهایی رو ببینم که بقیه ازش رد می‌شن

2 لایک کرده

سلام دوستان

بنده 5سال سابقه دارم الان آماده میشم برای گذراندن دوره CFA

این روزا واقعا خیلی کلاهبرداری زیاد شده کلی شرکت پراپ و بروکر پیدا شده اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد

بنظرم پراپ الان بهترین گزینست برای اونایی که سرمایه ندارن بنده میتونم کمک کنم برای پاس پراپ هر سوالی داشتین در خدمتم

2 لایک کرده

عرض کردم استاد سالخورده بود برا ict حرف نداره

آموزشگاه شایا تدبیر بود هفده شهریور

پراپ هم سرمایه گذار برتر دارم از قبل و Npe که با کل سود بسته شد

3 لایک کرده

سلام اولسون عزیز و محترم دوسلاریما

۷ ایل دی ترید اورجشیرم

۲ ایل دی سودا یتیشمیشم

معاملاتیم اکثرا سویینگ دی گاها دع اسکلپ ایشلرم

3 لایک کرده

ایچیموکو در کل روش سختی ممکنه بنظر بیاد فقط باید ازش الهام گرفت و بازارو باهاش شناخت. من خودم بعد 5 سال با الهام از ایچیموکو ذات حرکت بازار رو فهمیدم و از خطوط ایچی هم تو استرتژی خودم استفاده میکنم. کل حرکات بازار طبق چیزهایی که بقیه میگن و هر کس اصطلاحی گذاشته مثل مولتی تایم یا چرخه ای هست که پشت سر هم تکرار میشه و توی استراتژی باید بدونین که در کدوم چرخه هستیم همین.. حالا فهمیدن این موضوع برای من 5 سال طول کشید و هر کسی هم میخواد بازار رو کامل بفهمه با همین اصل باید جلو بره

2 لایک کرده

اها حل دی . مندع گورمیشم دورسین . الع البروکسین مطالبی دی . من چوخ ارتباط آلامادیم چون شهودی سبک دی و مندع شهودی ایشلیمیرم .

1 لایک کرده

مخلصم اقا یاسر اره گفتم راه بندازم با همشهری ها و همزبان ها چه میکنن و کجای کارن خوش امدی

2 لایک کرده

اووه از سال ۲۰۱۱ ماشالا میشه حدودا ۱۵ سال .

1 لایک کرده

خیلی هم عالی انشالا که اینترنت ها وصل شه و موفق باشی در مسیرت

3 لایک کرده

به به چوخ دا عالی اقا سالار خوش گلمیسن برادر . پس ماشالا با تجربسن . سبکون نمنع دی

2 لایک کرده

بله فک کنم منظورت ذات فرکتالی مارکت هست و چرخه های حرکتی مارکت

1 لایک کرده

سلام عزیزلر
منده تقریبا 5 ایل اولور ترید الیرم ستاپی می تاپمیشام و بهینه المیشم ولی کامل سودا یتیشممیشم
ایکی سری ده پراپ پاس المیشم

2 لایک کرده

سلام اقا رضا خوش امدی . بله موافقم الان پراپ ها بهترین گزینه هستند و درمورد Cfa کجا برگزار میشه دورش تو ایران یا حتی امتحاناتش؟

1 لایک کرده

سلام اقا محمد خوش امدی . الع مندع ۵ ایل دی آشنا المیشام و اینکی نمنی سبک و دورلری آموزش گوریبسن

2 لایک کرده

هومن مقراضی پرایس اکشن ال بروکز محمد حسینی ایچیکومو کریس مایکل ای سی تی بعد ایکی الیدی اوز ستاپیمی بهینه المیشم

2 لایک کرده

بهبه چوخ دا عالی

ستاپون ترکیبی از بو سبکلرین هامسی دی ؟

محمد حسینی همان حسینی فایننس دی؟

هومن مقراضینین دورسی معتبر دی ؟ چون چوخ ادام نان اشیدمیشم کلاهبردار دی و مطالبین سطحی ضعیف دی

1 لایک کرده

نه مایکل دی و ای سی تی دی دوره های قبلی رو دیدم که بدونم واسه من خوب نیست اره حسینی فایننس جالب نبود مایکل و نقدینگی بازار پیش میرم

در کل چند نکته تکنیکال بقیش روانشناسی

2 لایک کرده