من والا بیلمیرم منظورون روش دن ندی
ولی پورصمدی استراتژی سین
من والا بیلمیرم منظورون روش دن ندی
ولی پورصمدی استراتژی سین
درود بر شما
چه عجب یه تاپیک هم از همشهری های خودمون دیدیم
خواهش الیرم
اونقدری که به نظر میاد عمیق نیست…فقط دارم سعی میکنم چیزهایی رو ببینم که بقیه ازش رد میشن
سلام دوستان
بنده 5سال سابقه دارم الان آماده میشم برای گذراندن دوره CFA
این روزا واقعا خیلی کلاهبرداری زیاد شده کلی شرکت پراپ و بروکر پیدا شده اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد
بنظرم پراپ الان بهترین گزینست برای اونایی که سرمایه ندارن بنده میتونم کمک کنم برای پاس پراپ هر سوالی داشتین در خدمتم
عرض کردم استاد سالخورده بود برا ict حرف نداره
آموزشگاه شایا تدبیر بود هفده شهریور
پراپ هم سرمایه گذار برتر دارم از قبل و Npe که با کل سود بسته شد
سلام اولسون عزیز و محترم دوسلاریما
۷ ایل دی ترید اورجشیرم
۲ ایل دی سودا یتیشمیشم
معاملاتیم اکثرا سویینگ دی گاها دع اسکلپ ایشلرم
ایچیموکو در کل روش سختی ممکنه بنظر بیاد فقط باید ازش الهام گرفت و بازارو باهاش شناخت. من خودم بعد 5 سال با الهام از ایچیموکو ذات حرکت بازار رو فهمیدم و از خطوط ایچی هم تو استرتژی خودم استفاده میکنم. کل حرکات بازار طبق چیزهایی که بقیه میگن و هر کس اصطلاحی گذاشته مثل مولتی تایم یا چرخه ای هست که پشت سر هم تکرار میشه و توی استراتژی باید بدونین که در کدوم چرخه هستیم همین.. حالا فهمیدن این موضوع برای من 5 سال طول کشید و هر کسی هم میخواد بازار رو کامل بفهمه با همین اصل باید جلو بره
اها حل دی . مندع گورمیشم دورسین . الع البروکسین مطالبی دی . من چوخ ارتباط آلامادیم چون شهودی سبک دی و مندع شهودی ایشلیمیرم .
مخلصم اقا یاسر اره گفتم راه بندازم با همشهری ها و همزبان ها چه میکنن و کجای کارن خوش امدی
اووه از سال ۲۰۱۱ ماشالا میشه حدودا ۱۵ سال .
خیلی هم عالی انشالا که اینترنت ها وصل شه و موفق باشی در مسیرت
به به چوخ دا عالی اقا سالار خوش گلمیسن برادر . پس ماشالا با تجربسن . سبکون نمنع دی
بله فک کنم منظورت ذات فرکتالی مارکت هست و چرخه های حرکتی مارکت
سلام عزیزلر
منده تقریبا 5 ایل اولور ترید الیرم ستاپی می تاپمیشام و بهینه المیشم ولی کامل سودا یتیشممیشم
ایکی سری ده پراپ پاس المیشم
سلام اقا رضا خوش امدی . بله موافقم الان پراپ ها بهترین گزینه هستند و درمورد Cfa کجا برگزار میشه دورش تو ایران یا حتی امتحاناتش؟
سلام اقا محمد خوش امدی . الع مندع ۵ ایل دی آشنا المیشام و اینکی نمنی سبک و دورلری آموزش گوریبسن
هومن مقراضی پرایس اکشن ال بروکز محمد حسینی ایچیکومو کریس مایکل ای سی تی بعد ایکی الیدی اوز ستاپیمی بهینه المیشم
بهبه چوخ دا عالی
ستاپون ترکیبی از بو سبکلرین هامسی دی ؟
محمد حسینی همان حسینی فایننس دی؟
هومن مقراضینین دورسی معتبر دی ؟ چون چوخ ادام نان اشیدمیشم کلاهبردار دی و مطالبین سطحی ضعیف دی
نه مایکل دی و ای سی تی دی دوره های قبلی رو دیدم که بدونم واسه من خوب نیست اره حسینی فایننس جالب نبود مایکل و نقدینگی بازار پیش میرم
در کل چند نکته تکنیکال بقیش روانشناسی