تریدر های تبریز اعلام حضور کنید

به ببه خوشم جلر هامه ترچو دانشر یاشاسن تراختر :love_you_gesture:

2 لایک کرده

سلام یولداش بیر معرفی السن و سابقه فعالیتون نن دسن چوخ ممنون الام خوش گلیبسن جمعیمیزع

2 لایک کرده

من از پایتخت کباب سیزن دانشرم 1400دن اوجشرم حله حله ناشیم سبکم ایچموکو و تک کراس ده یخجه جواب وری منه البطه کالیبره المشم استاد مهدی مسلم پرون شایدرم

3 لایک کرده

گلین بیر گروه وراخ باهم ترید الیاخ

3 لایک کرده

به به چوخ دا گوزل پس بنابلی سان . سبک ایچی موکو تنها سبکی دی کی هچ وقت گتمدیم سراغنا :joy: اوزدع تقریبا اکثر سبک لری گورمیشم بجز بو ! همیشه فکر الیردیم چوخ پیچیدع دی یا ستاپ چخماز بونان . البته بی بالا آشنایی اولیه تاپدیم ها فیکر الیرم 4 مدل خطی واریدی کی هر وقت بیربیرین قطع الیردیلر ابر تشکیل ورریردیلر و ناحیه حمایت مقاومت حساب الوردی الار البته شاید دع اشتباه دییرم قضیع 4 ایل بونان قاباغین دی

1 لایک کرده

سلام احسان جان اتفاقا فیکریم دع وار ولی خب فعلا نت یوخدی و ترید الماخ المور یا حتی گروه ورماخ

1 لایک کرده

سلام تبریز اوشاخلارینا

به نظر من اگه چیزی از ترید میدونید و آشنایی با تکنیکال دارید برین دنبال ict پیش کسی یاد بگیرید. فارکس کار کنید ارز دیجیتال بیخیال شین مگر برا هولد. من خودم تبریز یاد گرفت الان یک ونیم سال هست کار میکنم واقعا هم یاد گرفتم و خیلی خوب هم جواب داده برام

3 لایک کرده

هچ الماسا فراز دا ترید وروخ روب یکا ایدی ور

1 لایک کرده

سلام سلطان من خودم هم ICT کار هستم سبک خیلی خوبی هست و ساختار بندی که رو چارت انجام میده واقعا ساده و قابل اجرا هست . کلا 1ونیم ساله آشنا هستی با بازار یا ترید روی حساب واقعی هست منظورت و اینکه ICT رو از کجا یاد گرفتی

1 لایک کرده

یوخ بابا 1000 دلاری توتموشام برای دست گرمی کی گورم پراپ نجوردو بعدا اصلی حساب توتاجام

2 لایک کرده

اگر دوز استاد تاپسن اچموکو اوجش چو اورح یاندران یخدو من شانس جتمشم 1398دن دوره اوجشدم اخرده دانشکاه شهر بابک دن مدرج الدم استاد مسلم پور قبخجا بورسار برنامسنده لایو بازاردان قاباخ دانشارده اوده ترچده یخجه اوجدر
ابزار اچموکو 7 دنده البطه هرسنن بیاله سوزه وار عکسده بیجکله بخشلرن گردم جورسن

الیطه پشرفطه دورسه تخصصی تر دا

چون بلار لاسنس ده گرلب یلرمارم چون شماره هر هنر جو کلپ لرن اوستنده وارده

2 لایک کرده

بهترین ایشی گوریبسن اتفاقا مندع اول 1000 دلاری آلدیم و پاس الدیم منتها ریل دع اینترنت قطع الدی بیدانا دا 10000 دلاری آلدیم و مرحله 2 دا قالیب

1 لایک کرده

بکتست پرایس اکشن :flexed_biceps:t2:

3 لایک کرده

من کی دا تقریبا ICT کارام و بو مسیری گلمیشم اما بو عکس لری کی گورسدن بونو بیلدیم کی چوخ پیچیده تر از اودی کی من ایشلدع بیلم :joy: و واقعا ایشین دوز دی کی اورگشع بیلیبسن

2 لایک کرده

تمامی سبک لر یاخجدلار فقط یاخجه استاد جره اولا

2 لایک کرده

دقیقا موافقم مثلا من الع ICT نی مایکل دن کی اوزی مبدع سبک دی باخدیم یوتوب دا و بقیه مدرس لری کی اموزش وریلر یا ناقص دی یا اصلا یر گو فرق الیر اصلی کورس نان

2 لایک کرده

پرایس اکشنین هانسی روشینن ایشلیسن

1 لایک کرده

salam ehsanam urmiyadan,6ilde ishleram bir ilde sooda chatmisham

2 لایک کرده

بزم استادن بیدنه گشه اشه وار فیک روشلره ده اوجدر تا کاملا مسلت اولاخ به سبکه

2 لایک کرده

سلام اقا احسان عزیز چوخ دا عالی برادر . پس سن ماشالا باتجربه تر سن گره اورگشاخ سنن

1 لایک کرده