تریدر های تبریز اعلام حضور کنید

یالانان وقتیمیزی تلف الیریخ

2 لایک کرده

چیزی که مشخصه .این مملکت مملکت بشو نیس. اگه شرایطشو داری از این مملکت برو . این تنها راهکاره .

من اگه داشتم میرفتم

2 لایک کرده

ممنونم مربی معامله گری پی دی اف داره؟؟

1 لایک کرده

عه سن تورک سن :neutral_face::neutral_face:

1 لایک کرده

نیه به نولوب؟؟

نمنه یازیر ؟؟

هانسی بروکر متاسینان استفاده الیسن؟؟

1 لایک کرده

والا داداش شرایط رو ندارم حقیقتا یخورده پس انداز دارم و در اسنپ کار میکنم خرج بخور نمیر درمیارم اما دیگه آرزویی مثل داشتن خانه و ماشین دست نیافتنی هست . پول رفتن ندارم حقیقتا وگرنه یک دیقه هم نمیموندم .

1 لایک کرده

تو دیوار من چند تا آگهی دیدم که نیروی کار تو ترکیه معرفی میکنن و کمیسون میگیرن. اطلاعات زیادی ندارم . ولی اگه بشه از این راه رفت . فک کنم بشه هم اونجا کار کرد هم به ترید رسید . هم اینکه نیاز به اجاره خونه نباشه .

تو اگهی دیدم که 35 هزار لیر بعلاوه اسکان و وعده غذایی میدن . تو این مورد شما اگه آشنایی چیزی اونطرف داری تحقیق کن ببین بدرد میخوره .

یکی اینجا تو کامینیوتی میگفت 5 ساله تو ترکیه زندگی میکنم . ازش پرسیدم . ولی جواب نداد.

منم شاید چند ماه دیگه اگه شرایطم اوکی شد برم

2 لایک کرده

والا من از آشناها رفتش و ۳ ماه کار کرد در شرکت بعد از ۳ ماه اومد بیرون چون هم ساعت کاریش زیاد بود هم رفتار بدی داشتند با کارگران ایرانی . تازه قرار بود ۹۰ هزار لیر بهش بدند وقتی رسید به ایران که فقط پول برگشتت رو دادند و اون پول رو هم واریز نکردن براش . یعنی عملا رایگان کار کرده بود برای اون ها !

2 لایک کرده

اوه شت :roll_eyes:

یعنی دیگه دنبال پولش نرفت >؟

1 لایک کرده

اله پوخ افیکس دن توتموش هامیسنا جان امتحان المیشم اولمور

1 لایک کرده

اوزوو چوخ عصبی المه

پوستون چروک اولار:wink::blush:

بکارچلیخ! بکار چلیخ چای توه باخ شهر ده ملته گور نجور قاچیلار اواله بی اله

1 لایک کرده

نه والا قرار بود مهندس ایرانی در شرکت به حساب اینها واریز کنه اما دیگه خبری نشد . یک اشنا هم رفت عراق با مهندس اونجا درگیر شد چون ازش بیگاری کشیدن و ۳ بار یه کار زمان بر رو ازش خواستن مجدد انجام بده پولی هم بهش ندادن فرستادن ایران . عراق هم بسیار بدتر از ترکیه .

2 لایک کرده

آلیپاری دن توت دا

ریل ایستیسن یا دمو و بکتسته؟؟

1 لایک کرده

بابام ایراد از کامپیوتره با نمیدونم چرا . مگه میشه هیچ متایی نصب نشه

1 لایک کرده

بله میشه! متا به نت بین الملل نیاز داره تو ایران سرور نداره که! پس نصب نمیشه عیب از نته!

1 لایک کرده

یوخ جانیم

منیم کی ده بوجور اولوردو ولی بیدا متا نصب الدیم راحت ایشلیر

آلپاری متاسین

ایستسن یولارام بیلوه

1 لایک کرده

الپاری پشتیبانیش بهم گفت باید آنتی ویروس و فایروال ویندوز را غیر فعال کنی و مجدد نصب کنی رفع میشه هنوز امتحان نکردم شما انجام بده

1 لایک کرده

متا دارم اونام برا نت ملی هست دیگه نمیشهههههههههههههههه

1 لایک کرده

چقده بی تربیت تشریف داری تو

1 لایک کرده

حل شد مشکلت ؟ من همین مشکل تورا داشتم اما الان برای من حل شد و وارد متاتریدر آلپاری شدم . برای تو بروکر دیگه ای هست . اما اگر صرفا میخوای از متاتریدر استفاده کنی بگو لینک فایل متاتریدر الپاری رو بفرستم و راهنمایی های لازم رو بهت بگم .

1 لایک کرده