یالانان وقتیمیزی تلف الیریخ
چیزی که مشخصه .این مملکت مملکت بشو نیس. اگه شرایطشو داری از این مملکت برو . این تنها راهکاره .
من اگه داشتم میرفتم
ممنونم مربی معامله گری پی دی اف داره؟؟
عه سن تورک سن ![]()
![]()
نیه به نولوب؟؟
نمنه یازیر ؟؟
هانسی بروکر متاسینان استفاده الیسن؟؟
والا داداش شرایط رو ندارم حقیقتا یخورده پس انداز دارم و در اسنپ کار میکنم خرج بخور نمیر درمیارم اما دیگه آرزویی مثل داشتن خانه و ماشین دست نیافتنی هست . پول رفتن ندارم حقیقتا وگرنه یک دیقه هم نمیموندم .
تو دیوار من چند تا آگهی دیدم که نیروی کار تو ترکیه معرفی میکنن و کمیسون میگیرن. اطلاعات زیادی ندارم . ولی اگه بشه از این راه رفت . فک کنم بشه هم اونجا کار کرد هم به ترید رسید . هم اینکه نیاز به اجاره خونه نباشه .
تو اگهی دیدم که 35 هزار لیر بعلاوه اسکان و وعده غذایی میدن . تو این مورد شما اگه آشنایی چیزی اونطرف داری تحقیق کن ببین بدرد میخوره .
یکی اینجا تو کامینیوتی میگفت 5 ساله تو ترکیه زندگی میکنم . ازش پرسیدم . ولی جواب نداد.
منم شاید چند ماه دیگه اگه شرایطم اوکی شد برم
والا من از آشناها رفتش و ۳ ماه کار کرد در شرکت بعد از ۳ ماه اومد بیرون چون هم ساعت کاریش زیاد بود هم رفتار بدی داشتند با کارگران ایرانی . تازه قرار بود ۹۰ هزار لیر بهش بدند وقتی رسید به ایران که فقط پول برگشتت رو دادند و اون پول رو هم واریز نکردن براش . یعنی عملا رایگان کار کرده بود برای اون ها !
اوه شت ![]()
یعنی دیگه دنبال پولش نرفت >؟
اوزوو چوخ عصبی المه
پوستون چروک اولار:wink:![]()
بکارچلیخ! بکار چلیخ چای توه باخ شهر ده ملته گور نجور قاچیلار اواله بی اله
نه والا قرار بود مهندس ایرانی در شرکت به حساب اینها واریز کنه اما دیگه خبری نشد . یک اشنا هم رفت عراق با مهندس اونجا درگیر شد چون ازش بیگاری کشیدن و ۳ بار یه کار زمان بر رو ازش خواستن مجدد انجام بده پولی هم بهش ندادن فرستادن ایران . عراق هم بسیار بدتر از ترکیه .
آلیپاری دن توت دا
ریل ایستیسن یا دمو و بکتسته؟؟
بابام ایراد از کامپیوتره با نمیدونم چرا . مگه میشه هیچ متایی نصب نشه
بله میشه! متا به نت بین الملل نیاز داره تو ایران سرور نداره که! پس نصب نمیشه عیب از نته!
یوخ جانیم
منیم کی ده بوجور اولوردو ولی بیدا متا نصب الدیم راحت ایشلیر
آلپاری متاسین
ایستسن یولارام بیلوه
الپاری پشتیبانیش بهم گفت باید آنتی ویروس و فایروال ویندوز را غیر فعال کنی و مجدد نصب کنی رفع میشه هنوز امتحان نکردم شما انجام بده
متا دارم اونام برا نت ملی هست دیگه نمیشهههههههههههههههه
چقده بی تربیت تشریف داری تو