بنظرتون چه کتاب های خوبه واسه روانشناسی ؟؟
داداش واقعیتش بعد کتاب هایی که خوندم تنها یک کتاب رو بهترین کتاب در حوزه روانشناسی ترید دیدم و اون هم معامله گر منضبط بود از مارک داگلاس . بقیه هم مطالبش مشابه همین بود و فرقی ندارن چندان .
آها تا نصفش خوندم ولی حال خوندن بقیه اش رو نداشتم گذاشتم کنار
از فردا شروع کنم دوباره بخونم
بله رفیق حتما تمومش کن و حتی تونستی چند بار دیگه هم بخون . هرمسئله ای راجع به روانشناسی ترید که یک تریدر بهش نیاز داره مطرح شده در این کتاب .
حتما چوخ یاخجی اولار
سلام یولداشلار و جانلار
از مارک داگلاس هرچی اومد دم دستت بخورش . نخون ها بخورش واقعا عالی مخصوصا کتاب تحلیل بنیادی تکنیکال یا ذهنی
بجر این من یدونه هم برت استینبارگر یه کتاب به اسم مربی معامله گری روزانه داره من اونم میتونم با کمال اطمینان توصیه کنم
این نظر منه و امید وارم مفید باشه
سلام دوستلار واقعا سیزین نظرویزه دوزدو که تمام سبک لره باخاخ و سورا تصمیم توتاخ کی فقط اوز دیدگاهیمیز مهم دی ؟
حس الیرم بو بازار دا نه قدر چوخ استراتژی و سبک بیلسن اوقدر گیجلرسن و گرح اوزون پازل تکین موضوع حل الیسن
بو کتابین دیدگاهی مننن هم سو دیلیدی و باعث اولدو اوخومیام ولی دیلر کی گوزل بیر کتاب دی
من شخصا چوخ سبکلری آموزش گوردوم اما در نهایت ICT ایشیمی یولا سالدی . اگر بحث زمان مطرح دییر الیع بیلرسن سبک های مختلفی جهت آشنایی بررسی الیسن اما اگر ایستسن در اسرع وقت نتیجه الاسان بیر سبکی کی رایج دی آموزش گور و عمیق اول او سبک دع . نظر شخصیم بودی .
متوجه اولدوم ممنونام که جواب وردن
خواهش الیرم موفق باشی و پرسود
اگه از اول یه استاد حرفه ای و مطمعن پیدا میکردم اون شاید تشخیص می داد که با توجه به روحیه و شخصیت من کدوم سبک و تریگر و .. بهتره
ولی مجبور شدم خودم چند تا سبک اصلی رو بیشتر با اساتید اصلی و مرجع مطالعه کنم تا به نتیجه برسم
البته ترید شغل اول من نیست و زمان زیادی گذاشتم یعنی مجبور نبودم تو زمان کم به نتیجه برسم و عجله داشته باشم
ولی وقتی خیلی تمرکز کنی میتونی نکات اشتراک پیدا کنی که تو ICT و پرایس اکشن که همسو باشه
تحلیل روند میتونه کمک کنه ولی در هر صورت تریگر بالاخره یکی هست و مشخصی به همین دلیل تریدر گیج نمیشه
کسی هست که الان تو این دو ماه با بروکری کار کنه و راضی باشه؟
سلام وقتتون بخیر
کلا در بیس تمام سبکها یکی هستن و همشون با سطوح حمایت و مقاومت کار میکنن حالا اسمارت مانی اوردر بلاک رو تدریس میکنه که نوعی سطح حمایت مقاومت هستش یکی با اندیکاتور مشکلش رو حل میکنه .
در یه جمع بندی کلی اول بیس بازار رو یاد بگیر بعدا یدونه سبک سازگاز با مزاجت پیدا کن و اونو یاد بگیر سوم بشین توی اون سبک ماهر شو واقعا ماهر
این بین اینم بگم هشتاد درصد موفقیت توی روانشناسی هستش ![]()
اوشاخلار من نمنه متاتریدر وورام اولمور
به من نینیم یورولدوممممممممممممممممم
چون سایت mql5 همچنان فیلتر هست . اون تک و توک بروکری هم که میگن ما وصلیم در واقع به خود مارکت وصل نیستن و دیتای خود بروکر هست
بکار چلیخ!
نت خراب ، حال و حوصله هش یوخ فکیر خیال دیکی ادامی گوتوروپ گورخ نینملیخ
سلام . باید آنتی ویروس و فایروال را غیر فعال کنی سپس اقدام به نصب کنی .
بلی اوضاع خرابدی داداش . اینترنت لر دع وصل اولمور و واقعا معلوم دییر کی آینده ی صنعت تریدینگ نجور اولا . منی کی پراپ تریدریدیم اگر وصل اولماسا گره اسنپ دع ایشلماغا ادامه ورم کی اونان دا زندگی اولماز !